# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Joe Duplantier New York’ta stüdyo açtı
07.04.2015

Silver Cord.

Son albümü “L’enfant Sauvage“ı 2012′de çıkaran ve 2014′deki Rock-Off’ta ülkemize uğrayan Fransız grup GOJIRA’nın vokalist/gitaristi Joe Duplantier ‘in prodüktörlük merakı ciddiye binmiş görünüyor. Duplantier, New York’da Silver Cord adlı bir stüdyo açmış. Her şeyiyle Joe Duplantier tarafından dizayn edilen stüdyo, önümüzdeki bir kaç ay yeni GOJIRA albümü için kullanılacak, 6 Haziran 2015′den itibaren de diğer sanatçılar, gruplar ve prodüktörler için hizmete açılacakmış.

  Yorum alanı

“Joe Duplantier New York’ta stüdyo açtı” yazısına 10 yorum var

  1. Backbone says:

    Şu adamların sanat anlayışına bayılıyorum ya

  2. Joe’nun prodüksiyon merakını ilk duyduğumda biraz endişelenmiştim ama şimdi düşününce “benim ne haddime lan” diyorum. Baya harika bir Gojira albümü bekliyorum.

    Bir de bunlar bir aralar parasızız falan diyorlardı. New York’da stüdyo açtığına göre voleyi vurmuşlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Furkan Keskin, Evet, paranın tümü müziğe gidiyo demesinin sebebi buydu belki de.

    Stüdyo falan iyi güzel ama umarım Gojira yeni albümünde “L’Enfant Sauvage 2″yi yapmaz. Cidden bak içim gidiyo bu ihtimali düşününce.

    Furkan Keskin

    @Ahmet Saraçoğlu, öyle bir şey yaparlarsa ben de çok fazla üzüleceğim ama cidden hiç sanmıyorum ya. Elin Fransız’ına neden bu kadar güveniyorum bilmiyorum ama epey güveniyorum ahah.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Furkan Keskin, çok kalıplaşmış bir sound’ları var, o yüzden dışına çıkıp heyecan verici bir şey yapmaları çok kolay olmayabilir, ama yine çok karakteristik sound’a sahip Soilwork bile 8 albüm çıkarıp 9.’da yine -hem de %100 Soilwork kalarak- akıl alabiliyorsa, Gojira, Lamb of God gibi bu tarz kemik sound’a sahip gruplar neden yapamasın diye düşünmeden edemiyor insan.

    Furkan Keskin

    @Ahmet Saraçoğlu, verdiğin örnek üzerinden gidersem Lamb of God bu konuda çok fazla kafa yoruyor mu pek bilemiyorum ama Gojira kesin kafa yoruyordur gibi geliyor. Evet bu kaç albümdür iyice perçinlenmiş, katılaşmış olan sound’uyla Gojira adına zor bir challenge ama şu “prodüksiyonu da ben yapıcam” ayaklanmaları falan bana soundlarına yeni dinamikler ekleyeceklerine, muhtelif denemeler yapacaklarına dair baya umut veriyor açıkçası. HEPİMİZ BUNA İNANMALIYIZ.

  3. atilla says:

    vay be sahiden güzel stüdyo ve ne kadar ciddi bi emek var. umarım bu emeklerin karşılığı alınır. acaba daha uzun versiyonu var mıdır? ah ulan şöyle bi stüdyom olmadı :P

  4. saw you drown says:

    Ve böylece Garage Rock akımının sonuna gelinmiş olur :D

  5. bora says:

    ekmeğini taştan çıkarmak diye buna derim helal olsun:) halı da serildiyse tamam zaten:) bereket getirir.

  6. NewWorld says:

    Yahu beyler böyle bir şeye biz kavuşamayız asla :D
    Ülkenin 4 te 3 ü denizlerle çevrili ama sadece 1 yüzücü çıkarabildik Derya büyükuncu gerisini siz düşünün :D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.