# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
George Kollias’dan yeni NILE albümüne dair açıklamalar
13.02.2015

Kollias’ın sınırları.

Son albümü “At the Gate of Sethu”yu 2012’de çıkarmış olan NILE’ın davulcusu George Kollias, yakın zamanda verdiği bir röportajında, yeni NILE albümü için davul kayıtlarının haftaya başlayacağını, bütün kayıtları bir aya yakın bir sürede bitireceklerini düşündüğünü ve albümü Haziran gibi yayınlamayı umduklarını söylemiş.

Kollias’a yeni albümün ismi sorulduğundaysa:

Henüz son bir karara varamadık. Ancak, şu an albüm için kullandığımız ismi taşıyan şarkımız, abartmıyorum, hayatım boyunca çaldığım en zor şarkı. O kadar zor ki son üç gündür sadece o şarkıyı prova ediyoruz ve bu NILE tarihinde hiç olmamıştı. Sanırım sadece altı dakika civarında sürüyor ama gerçekten deli bir şey. Gerçekten…” diye cevap vermiş.

Detaylar zamanla.

  Yorum alanı

“George Kollias’dan yeni NILE albümüne dair açıklamalar” yazısına 9 yorum var

  1. Jester says:

    ARAB SPRİİİİİİİİİİİNG

  2. Cattle Bilmemne says:

    Oo hadi bakalım.

  3. kenibıl says:

    at the gates of sethu’yu 9-10 kere rahat dinlemişimdir, ama yine de fazla akılda kalıcı, eski kayıtları gibi döyle zzbammmm diye vuruveren bi albüm olarak gelmemişti.

    neyse, nile’dır nihayetinde, öpüp alnımıza koyarız ne yaparlarsa <3

  4. Youtube cover tayfasının yeni hedefi belli oldu. Albüm çıktıktan iki gün sonra davul coverlarını 8-9 yaşında çocuklardan izleriz artık.

  5. Exorsexist says:

    Çalınması çok zor şarkılar yaparak bir yere gelemeyeceklerini anlamadılar galiba hala. Eğer bu şekilde devam ederlerse eskiden Nile denince akan sular dururken artık “bir nile vardı noldu ona?” şeklinde olacak.

    nameless dead

    @Exorsexist, lesinlikle katılıyorum. Diğerlerinden farklı olan yönlerini törpüleyerek diğerleri gibi olmak Nile efsanesini bitirir.

  6. eternal decision says:

    şöyle ortadoğu kokan bir album yapsalar da dinlesek

  7. 12ParmakBağırsağı says:

    Benim hoşuma gitti açıklama. Argosu için karl çok karmaşık Şeyler yazdım kollias beni aradı eski günlerdeki gibi basit ama etkili bir şeyler yazsak olmaz mı bu beni öldürüyor dedi ben de hak verdim Demişti. Nilenin sınırlarını zorlayan bi albüm dinlemek bayağı ilginç olabilir.

  8. George Kollias normal bi adam olsa diyecem ki abartıyor ama değil işte. gelde bu açıklamadan sonra heyecan komasına girme…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.