# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THROWN TO THE SUN’ın yeni albümü Spotify’da
18.01.2015

Out of Themselves Things Will Come.

Pasifagresif yazar ve okurlarından kurulu THROWN TO THE SUN, bir süre önce yayınladığı konsept yapıdaki ikinci albümü “Out of Themselves Things Will Come“ı Spotify üzerinden de erişime açtı. Albümü grubun Bandcamp sayfasından satın almak mümkün.

Grubun albümden “Maladies to Be Cured” parçasına çektiği klip de aşağıda.

Albümün açılış parçası “Gnomon”un şarkı sözü klibi de şöyle:

  Yorum alanı

“THROWN TO THE SUN’ın yeni albümü Spotify’da” yazısına 376 yorum var

  1. ali ihsan balı says:

    Clean vokallerde Dan Swanö tadı alan bir ben mi varım ya?

    Baybora Topaloğlu

    @ali ihsan balı, Anders Friden geldi benim de aklıma direk.

    ali ihsan balı

    @Baybora Topaloğlu, Evet onu da andırıyor. Benim aklıma özellkle Nightingale’deki vokalleri geldi.

  2. saw you drown says:

    Güzel güzel. Daha güzel şarkılar da gelecektir.

  3. OnurOnur says:

    Parçanın girişindeki melodiyi pek sevemesemde garip bir şekilde bu melodi şarkının ortalarında tekrar belirdiğinde cuk oturuyo, böyle garip bi hissiyatla sonuçlandı ilk dinlemem. sebebi parçanın diğer bölümlerinin güzel olması gibi duruyo, atmosfer falan hoş yani. Genel olarak başarılı bence,çıksada abansak.
    Ek olarak, Başer Çelebi’yi kendi grubunda beğeniyorum ama ttts’a uygun mu pek emin olamadım, özellikle cleanlerde falan.Albümde bakalım

  4. Kürşat says:

    Şarkı on numara olmuş da Enver abi niye ayrıldı ?

  5. Deathamphetamine says:

    Allahım sana geliyorum bu nasıl parça lannn. Aşmışsınız olm siz helal olsun ilk dinlemede bu kadar vuran çok az grup/şarkı var benim için bu da onlardan biri oldu helal olsun size. Bu saatten sonra destek bizden albümdür t-shirttür alayını alacaz. İnşallah yurt dışında çok iyi yerlerde görecez sizi siz bunu KESİNLİKLE hakediyorsunuz.

  6. Parçanın klibi gerçekten çok başarılı, üzerinde çokça uğraşıldığı belli oluyor. Fikirde emeği geçenlerin zihnine sağlık diyelim. Parça genel anlamda dağınık gibi geldi bana ama sevdim diyebilirim. Özellikle 1:00 civarı giren akor dizisi beni benden aldı :) Parça sanki albümde tamamlayıcı parçalardan biri olacak gibi geldi biraz da.. Bu arada taa ki clean vokalleri duyana kadar vokallerde Enver var sanmıştım :)

  7. Guinan says:

    Güzel bir geçiş şarkısı, devamında “gergin bir şeylerin” geleceği çok net belli ve bu durum kesinlikle ama kesinlikle heyecanlanmaya değer. Yanlış hatırlamıyorsam albümün bir konu ve atmosfere dayanacağını söylemiştiniz. Şarkıya ve videoya dair her detay çok daha oturaklı ki bunun geçiş şarkısı olacağını düşünürsek devamı… Hadi inşallah bakalım :)

    Bayıldım, geberdim, muhteşem be amk muhteşem demedim diyemedim. (bence potansiyeliniz bunun çok ama çok daha ötesinde. ) Ama gerçekten gerildim. Umarım devamında da bu gerilimi kat kat arttıran bir albüm yapmışsınızdır.

  8. Cemre says:

    Dünden beri aklımın bir köşesindeydi nihayet dinleme imkanı buldum ve garip bir tat bıraktı diyebilirim şimdilik iki kere dinleme sonucu. Bu “garip” yanlış anlaşılmasın olumsuz bir anlamda değil kesinlikle, tam tersine TTTS’nin de defalarca belirttiği üzere ilk albümden bambaşka bir albüm bizi bekliyor belli. Ve Gnomon sayesinde de bu heyecan tavan yaptı diyebilirim.

    Lyric videoya ise denecek söz yok, muhteşem.

  9. ÖNCÜL says:

    Gerçekten çok beğendim. Zaten şu an açılamayan teaserlardan birinde Kıbrıs’tan manzaralar eşliğinde bu giriş rifi çalıyordu. En merak ettiğim parça da bu rifi içeren parçaydı ve merakımı giderdiniz. Abartılı övgü sözcükleri kullanmak istemiyorum ama heyecanım giderek artmaya başladı. Enver Yılmaz’ın gidişine üzüldüm ancak clean vokallere kadar da yokluğunu anlamadım. Başer Çelebi de oldukça iyi bir iş çıkarmış. Son övgülerimi de klibe yapıyor ve merakla albümün çıkış tarihini beklemeye geçiş yapıyorum.

  10. cenkozmercan says:

    belki bana özel bişeydir ama şarkı sözü takip ederek şarkıya konsantre olamıyorum. videoyu izlemeden dinleyince daha iyi idrak edebiliyorum nedense…

  11. Cattle Bilmemne says:

    Enver abi niye gitti?

  12. 12ParmakBağırsağı says:

    Çıktığı gün arka arkaya 5 defa dinledim. Az önce bugünkü 4. Dinleyişimi bitirdim. Albüm çıkınca bi sene başka bişey dinlemem heralde

  13. Evil Penguin says:

    Thrown to the sun’ı tebrik ediyorum. Gerçekten böyle güzel şarkıların Türkiye’den de çıkabileceğini gösterdiler. Heyecanla yeni albümü bekliyorum.

  14. OnurOnur says:

    Yalnız dünden beri 3:08-3:39.

  15. Kuaför Tugay says:

    çok derin olmaya çalıştığı hissini üstümden atamıyorum ya.opeth i falan anımsatıyor ki hiç dinlemedim,benzeri bir hipsterlık seziyorum,günümüz metali böyle galiba

  16. Gereksiz biri says:

    Evet vokalist değişikliğiyle ilgili bir açıklama yok ?

  17. kryuu says:

    bilmiyorum güzel şarkı da enver’i çok aradım şarkıda. inşallah albümü dinleyince değişir fikrim ama şu şarkının içinde enver olsa çok farklı olacagına eminim

  18. Yorumlar için sağ olun arkadaşlar. Gnomon 3 günde 3000′den fazla kez izlendi, paylaşan, yayan herkese teşekkürler.

    Enver gruptan ayrıldı evet, bir tartışma olmadan iyi şekilde ayrıldık. Daha fazla açıklamayı ilerleyen zamanlarda yapacağız.

  19. Ufuk Sönmez says:

    şarkı ilerledikçe güzelleşen bir yapıda, benim hoşuma gitti açıkçası. düzenleme çok iyi, riflerin birbirine bağlanışı akışkan olmuş. lirik videosu da profesyonel işi, elinize sağlık ttts.

    i love ttts, i love tits.

  20. precious bodily fluid says:

    Şarkı çok güzel olmuş, çıksın gerisini de dinleyelim.Yok mu bi Century Media’dan falan teklif, her sene dandik dündük bir sürü albüm çıkaracaklarına TTTS’ye bir el atsınlar.Şaka bi yana yurt dışı bazında en çok özendiğim şey dışarıda tanınan bir grup çıkarmak.Romanya’nın bile Negura Bunget’i var.Romanya kadar olamıcaz mı

  21. junkman afatsum says:

    Vokalist ne ara değişti? Bir bilgide göremedim hiç.

  22. Cemali says:

    Sabırsızlığımdan kendimi yiyeceğim artık.

  23. zikisken says:

    Siteyi ve grubu düzenli takip eden birçok insandan olumsuz tepki alacağını düşünsem de hayatımda bu siteye yazdığım ikinci yorum olacak cümleleri yazmak istiyorum;

    Evet, ilk albümü birkaç kere dinledim (yeterli sayıda dinlememiş olabilirim, çünkü biliyorum ki bazı albümler 3-5 dinlemede içine girilemeyecek, normalden daha fazla kulak kabartılması gereken albümler olabiliyor, ki uzun süreçte, bu tarz albümleri ilk dinlemede beğendiğim albümlere göre daha değerli bulurum. neyse bu parantez içi hakkında uzun süre konuşabilirim/yazabilirim, şimdilik gerek yok) ve açıkçası çok da standart dışı bir durum görmemiştim. Her dinlediğim şeyde muazzam orijinallik arayan bir dinleyici de değilim aslında, fakat çok da tekrar tekrar dinlenecek bir albüm olmadığını düşünmüştüm, ki hala öyle düşünüyorum, fakat;

    Gnomon şarkısından anladığım kadarıyla müzisyenliğinizin ve yaratıcılığınızın üstüne fazlasıyla kat çıkmışsınız dostlar. Hatta bu sefer ben de grubun sitede fazla sayıda bulunan “fanboy”ları gibi bir tepki vereceğim belki ama (kızmayın lan) eğer albümün geneli bu şarkının verdiği hissiyatları az çok taşıyorsa, ve biraz da grupların gelişimi konusunda öngörülerime güvenerek söyleyecek olursam, bu albüm çok başarılı, leziz bir albüm olacak, ama asıl söylemek istediğim kısım (kaç satırdır bunun yolunu yapıyorum) aynı ivmeyi koruyabilirseniz, bir sonraki albümün cidden ortlamananın fazla fazla ötesinde bir albüm olacağı bahsine olmayan evimi ve arabamı satıp parayı basabilirim.

    Gereksiz gaz vermek peşinde değilim, hala büyük bir orijinallik göremiyorum (örneğin şarkıyı ilk dinlediğimde neden bilmiyorum ama aklıma direk Enslaved geldi), ama dediğim gibi böyle bir şeyin arayışında da değilim zaten.

    Fazla uzatmadan, canınızı da fazla sıkmadan bitireyim. En azından grup elemanlarının yazdıklarıma “lan bir boku da beğenin a.k.!” şeklinde bir tepki vermeyeceğini tahmin ediyorum zaten, ama yine de bunu dedirtecek kadar negatif bir tablo çizmemişimdir umarım. Uzun lafın kısası; gidişat oldukça iyi, daha da iyi olacağı yönünde de umudum yüksek. Başarılar dilerim, hepinize de emeğiniz için saygılarımı iletirim!

    Not: Albümü lütfen sadece internet ortamında sürmemeye söz verin, ben de ilk fırsatta fiziksel kopyayı satın almaya ve mümkün olur da yüzyüze tanışabilirsek tüm gruba birer bira ısmarlamaya söz vereyim :)

  24. Swedish says:

    Parça dinledikçe daha da güzel geliyor kulağa.Fakat bir şey var söylemek istediğim.Gerçi albümün tüm miksaj işlemleri bitmiştir ama Davullar biraz geri planda mı kalmış? Yoksa videoda mı bu şekilde?

    Vokall değişikliği için korkmuştum ama Başer in sesi gayet iyi oturmuş.

  25. cenkozmercan says:

    arabada earthborn evolution dinliyorum bi süredir ama artık değişmesi gerek. hadi artık çıksın şu albüm.

  26. Cemre says:

    İŞTE BU İYİ GELDİ.

  27. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Prodüksiyon
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Vokaller
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Clean gitar
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Azman rifler
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Davul
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    BASLAR SAĞLAM
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Melodiler :’)
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Vokaller
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Vokaller
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  28. Harun says:

    Abi doğum günümde çıkarıyorsunuz albümü. Sizi seviyorum. <3 <3

    Teaser da heyecan katsayısını arttırdı. Özellikle Maladies to be Cured ve The Tail Eater'dan çok güzel şeyler bekliyorum.

  29. Yiğit Zeren says:

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  30. Bi daha bağırmaya geldim AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  31. saw you drown says:

    Tadımlıkları sevdim.

  32. Erkeksi gözyaşları Dikimevi’nin arka sokaklarını suluyor şu an, ÇOKZEL <3

  33. Kamil says:

    Hepsi birbirinden şahane ama Out of Themselves, Fatigue, In signs In Patterns ve Gnomon ayrı bir güzel geldi.

    Bir de Cd basacak mısınız?

  34. Korhan Tok says:

    “Olgunlaştık biz”, diye bağırıyor teaser. Merakla bekliyorum canlarım.

    hacıcavcav

    @Korhan Tok, “Olgunlaştık biz”, diye bağırıyor teaser. <- tam aklimdan geceni soylemissin.

  35. Cemali says:

    Ç.I.L.D.I.R.I.Y.O.R.U.M

  36. Cattle Bilmemne says:

    Çok yoğun duruyor lan. Korktum yeminlen.

  37. 12ParmakBağırsağı says:

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
    Net bu sene en çok heycanlandığım haber(gnomonu hariç tutarsak)
    kalbim daha hızlı atıyor kollarımda bir çözülme yorgunluk gibi ama değil gibi hissediyorum
    inadına dinlemiycem teaseri albümü alıp şoku baştan sona yaşıycam
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

  38. zbam says:

    Gayet güzel duruyor. Albümü ıtunes’a koymayı unutmayın ki destekleyelim!

  39. B U R Z U M says:

    İlk albumunuzu aşmış ve boss seviyesine ulaşmışsınız gibi bir his var içimde…

  40. dega says:

    satın alabileceğimiz formatta olacak mı yoksa ilk albüm gibi download a açık mı olacak. açıkçası cd olarak satın almayı çok isterim. d&r da görsek şöyle yeni çıkanlar kısmında.

    buğra

    @dega, aynı sekılde cd cıkar umarım

  41. Onur Sancu says:

    Abi bayağı “olmuş” lan. ANANIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN.

  42. Ülke sınırları içerisinde çıkmış en iyi albüm, ve bu yıl en sevdiğim 10 albüm arasında. That’s all folks.

    Çok daha detaylı yorumu sonraya saklayacağım, ama TTTS ile inanılmaz derecede gurur duyduğumu söyleyebilirim. Ortadaki profesyonellik kendini her adımda buram buram belli ediyor, kalite üst seviye. Ve unutmadan AMARTIA.

    A M A R T I A

    Şimdi gidip bi’ 20 defalık loop’a falan alacağım, duyduğum en iyi riflerden biri.

  43. saw you drown says:

    The concrete bodies’teki melodi muazzam. Çok hoşuma gitti. İlk dinlemede, albümü bayağı beğendiğimi söyleyebilirim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.