# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Pasifagresif 5 yaşında!
19.06.2014

Birlikte daha iyiye.

2009 Haziran’ında açılan ve o zamandan bu yana hiç ara vermeksizin yayın akışını sürdüren Pasifagresif, 5. yılını devirdi!

Günde 30-40 kişiyle başlayan takipçilerimiz, yıllar boyunca durmaksızın arttı ve Pasifagresif, 5 senenin sonunda çok geniş bir kitleye hitap eder hale geldi. 5 yıldır tek amacımız kaliteli müziği paylaşmak, yaymak, duyurmak, hep birlikte bu müziğin ülkemizdeki durumunu iyiye götürmek oldu; bundan sonra da öyle olacak. Geçen bu 5 yılın ardından, Pasifagresif kadrosu olarak her zamankinden daha büyük bir şevk ve bu müziğe bir şeyler katabilme konusunda daha fazla istekle, durmadan, üstüne koyarak faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Bu amaç doğrultusunda, Pasifagresif yakın bir gelecekte yenilenecek ve şimdikinden daha da canlı, hareketli, eğlenceli bir yer haline gelecek.

5 yıldır Pasifagresif’e destek olan, yüzlerce konuk yazıyla, binlerce haberle bize yardım eden ve sitenin bugünkü haline gelmesinde en az yazarlar kadar emeği geçen, “okurlarımız” demeyi yetersiz bulduğumuz ve “dostlarımız” dediğimiz yüzlerce, binlerce kişiye çok teşekkür ederiz. Pasifagresif’i sizlerle birlikte daha aktif, daha canlı, daha katılımcı ve daha renkli bir yer haline getirmeye devam edeceğiz.

Hepinize tekrardan teşekkürler.

  Yorum alanı

“Pasifagresif 5 yaşında!” yazısına 44 yorum var

  1. ali ihsan balı says:

    Kurulduğu zamanlardan beri PA’yı takip ediyorum ve bence bu bu zamana kadar müzik adına yaptığım en güzel şey kesinlikle. Bu site sayesinde o kadar çok grup keşfettim, o kadar çok güzel insanla muhabbet etme şansına ulaştım ki anlatamam.

    Sitenin uzun süreli bir okuru olarak 2009′dan bu yana geldiği yere, aldığı mesafeye bakınca ben bile gururlanıyorum ki siteye emek verenlerin yaşadığı duygular sanırım bunun çok ötesindedir.

    Bundan 5 sene sonra yine buralarda beraber olmak dileğiyle mutlu yıllar.

    OnurOnur

    @ali ihsan balı, +1
    Yaşa Pasifagresif.

  2. Mr Shred says:

    Kutlu olsun!

  3. Salim Ege says:

    Nice senelere PA!

  4. Cattle Bilmemne says:

    Gerçekten müthiş bir yer burası, keşfedeli bir sene ya oldu ya olmadı, ufkum 2-3 kat genişledi resmen. Laf arasında bunun şerefine bir de şu alfabetik sıralamada kritiğin açılmama sorunu düzeltilsin, her gün bayram olur bana.

  5. Durakonis says:

    Çok zor alışkanlık edinen biriyimdir. Pasifagresif ile bağlantım 3 veya 4 kere bir haftadan uzun süreler koptu, 4 yıldır falan takip ettiğim dönemde. O ara kaçırdığım yazılan kritikler, yorumlar, haberler dışında hemen hemen her şeyi okudum. Ahmet’in bazı çılgınlıklarımızı “sitenin oluruna çevirme” çabalarına sinir olmam ve karşı çıkmam neticesinde, beni müthiş bir sabırla dinlemesi, ve tam bir objektiflikle fikrini değiştirmesi, veya benim seve seve fikrimi değiştirip bana “tamam dediğin gibi olması site için daha mantıklı aslında” dedirtmesi olaylarının da ayrı hastasıyım. (Bu olay sadece ilk kadroya girdiğim dönemlerde olmuştu, ama asla gerçek bir gerginliğe dönüşmemişti.) Nice senelere olsun hep birlikte. :)

  6. OMustafar says:

    Sizinle tanıştığım için gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum. Bugün bana, metal hakkındaki bilgi dağarcığım için “herbibokoloji” gibi bir takma isim konulduysa bunu PA’ya borçluyum. İyi ki varsınız, var olmaya da devam edin! \m/

  7. uçan finli says:

    o kadar olmuş mu lan?

  8. Hakan Atay says:

    Heil Pasifagresif!!!

  9. Görkem Şahin says:

    nice yaşlara!

  10. Cemali says:

    Müzik adına çok şey katan site. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Umarım daha nice yaşlarla beraber oluruz.

  11. Can Yakay Darbaz says:

    Agresifiz agresif hülööğğğ!!!

  12. Ufuk Sönmez says:

    sağolun, varolun. siteye eskisi kadar girmesem de, her zaman aidiyet duygusu hissettiğim bir yer burası, müzik denince akla ilk pa gelir. nice nice yıllara!

  13. çaksu says:

    Müzik ve paylaşmak. Güzel bi yer burası. Varolun.

  14. Deathamphetamine says:

    Olm siz olmasanız The Forsaken diye bu gruptan haberim olmazdı daha ne diyim

  15. DrAQA says:

    Bu sitenin bana kattıklarını saymakla bitiremem. Nice Senelere Pasifagresif.

  16. saw you drown says:

    Teşekkürler. Başka ne diyebiliriz ki.

    Lifelover

    @saw you drown, meh.bende nerelerde bu diyodum.

  17. 'todon says:

    Daha 1.5 yıl önce buldum siteyi ama müzik zevkime gerçekten yön verdiniz HAIL PA

  18. Nice nice senelere PA. Herkes gibi bana da müzik başta olmak üzere bir çok konuda çok şeyler kattı burası. Artarak devam.

  19. THRASH says:

    Nice mutlu senelere \m/ !

  20. W says:

    Pakistandan sevgiler !

  21. patognomonic says:

    Telefonumdaki yer imlerine kayitli site deyip susuyorum..Bi de PA nin dogum gününü gec kutladiniz site yöneticileri…Gözümden kaçmadı

    OnurOnur

    @patognomonic, gördüğüm an güldüm:D benimde aynı…

    Kingdom of Tyrants

    @patognomonic, tek ben değilmişim sdfsdfgf

    sefagn

    @patognomonic, benimde pcde aynı öyle yer imlerine kayıtlı birkaç siteden biri

  22. harpy says:

    Heyooo, nice senelere PA

  23. Bathory says:

    nice senelere pasifagresif!

  24. hacıcavcav says:

    Sevgili PA,

    Öncelikle herşey için teşekkürler.

    Kritik indeksi linkleri aylardır çalışmıyor. 3 farklı tarayıcı ile deniyorum, yok. Acaba düzeltebilir misiniz? Veya ben birşeyi yanlış mı yapıyorum?

    ÖNCÜL

    @hacıcavcav, Ben daha önce sormuştum, yeni sürümle birlikte düzelecekmiş. Hazır yıldönümü de gelmişken, yeni sürüm üzerine kaymak olur. PA ist krieg !

  25. Görkem Yücesoy says:

    sitenin yenilenmiş halini ne zamana görücez PA sorumluları? Merak ediyorum lan.

  26. B U R Z U M says:

    Telefondan yada bilgisayardan internete baglandigim anda ilk actigim site p.a. Baska bisi dememe gerek yok sanirim…….

  27. cazorp says:

    nice nice yıllara o zaman! cheers :)

  28. sefagn says:

    bu 5 yılın 2.yılından itibaren 3 yıldır sizlerle birlikteyim. ara ara aklıma o kaçırdığım ilk iki yıllık süre gelir hüzünlenirim niye daha erken keşfetmedim lan ben bu adamları derim :) öyle güzel bir site yani

  29. Kerem Kaan says:

    Dün konserden önce Ahmet abiyle kısa bir konuşmamız oldu. Ve bu konuşmadaki cana yakın tavrı olsun,mütevaziliği olsun beni benden aldı. Bu da beni bu siteyi daha bir sevmemi sağladı. Yazarlar olsun biz takip edenler olsun çok güzel bir ortam. Sevgiler,saygılar.

  30. ihsanoird says:

    2009′da Metalpit’ten sonra doğan boşluğu PA’dan başka hiçbir site dolduramazdı. Üstelik daha da iyi ve her sene üzerine bir şeyler katarak… Eyvallah :)

  31. Türkiye’deki açık ara en iyi metal kitlesini (acısıyla tatlısıyla) toplamış, bana metal müzik adına kısa sürede çok şey kazandıran, bir internet sitesinden daha fazlası olan Pasifagresif’le nice yıllara – Daha bir buçuk sene oldu ama olsun.

  32. Can says:

    PA ile bu sene tanıştım(yaşım 32 :D). Biraz geç oldu ama, şu 6-7 ayda metal konusunda bana çok şey kattığını biliyorum, ki 5 senedir kimlere neler kattığını tahmin bile edemiyorum. Kurucularına, yazarlarına, okurlarına, herkese gönülden teşekkürler…

  33. oz says:

    Bende sanırım ergenlik dönemimde tanıştım PA ile 2010 başları filandı. Sitede arada eski yorumlarıma denk gelip küfür etmiyorum da değil. Her gün en az iki keze yokladığım bir mekan, güzelliğini koruması dileğiyle.

  34. Arkadaşlar, dedikleriniz için teşekkürler. Bunları okumak bizi mutlu ediyor cidden. Çok daha fazlasını, çok daha iyisini yapacağız.

    Kritiklere ulaşma konusundaki sıkıntıyı biliyoruz. Yeni siteye geçmemize az kaldı ve bu süreçte şu anki siteye teknik bir müdahalede bulunmayı açıkçası pek tercih etmiyoruz, o yüzden biraz daha sabretmenizi rica edeceğiz.

    Yeni site açıldığında çok daha rahat ve kullanışlı olacak her şey, merak etmeyin.

    Jester

    @Ahmet Saraçoğlu, Abi tekrar hayırlı olsun, net 3 yıldır müziğe ve bir çok konuya daha iyi bir bakış açısıyla bakmamı sağladınız. Teşekkürler.

    Bir de mobil için bir gelişme var mı, m.pa.com falan eheh.

  35. zafush says:

    Harikasınız, her şey gönlünüzce olsun . . .

  36. eXozmen says:

    Biraz geç oluyor ama, kusuruma bakmayın. Tüm samimiyetimle bir kaç şey söylemek isterim;

    Asosyal bi herif değilim ama etrafımdaki çoğu insanda bulamadığım samimiyeti hatta yakınlığı, emin olun şu sitedeki hiç tanımadığım, daha önce yüz yüze tek kelime etmediğim insanlarda buluyorum. Bu camiadaki pek çok kişiyle dünya görüşlerimiz, inançlarımız vs vs. farklı olmasına rağmen. Gerçi bunların pek önemi de yok zaten. Belki de tanımadığım kişiler hakkında bunları söylemek kolaydır, bilemiyorum. Ama içimden geçenler bu şekilde.

    Mümkünatı olmayan bir şey tabii; Burada takılan herkesle teker teker tanışmayı çok isterim. Çünkü ‘etrafımda görmek istediğim insan bu işte’ diyebileceğim özellikteki insanlar burada. Bilinçli ve zeki bir dinleyici kitlesi var bu sitede her şeyden önce. Buradaki pek çok abimle ve diğer arkadaşlarla tanışabileceğim, iki kelime edebileceğim, görünürdeki en yakın fırsat; Rock-off Fest. Yanımda kimse olmayacak, aklım yetti yeteli hiç İstanbul’a uğramadım, hatta tek başıma Ankara’ya gitmişliğim dahi yok yakın olmama rağmen ama İstanbul’a gitmemi tetikleyen en büyük etkenlerden biri, bu sitedeki insanlar ve onlarda gördüğüm iyi niyet, sıcaklık, samimiyet.

    Son olarak; pek çok kişinin söylediği gibi, burası bi dinleyici olarak kendimi fazlasıyla geliştirmemde büyük rol oynadı, oynuyor, oynayacak.

    Burası var olsun; 5 değil, mümkünse bi 55 sene daha.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.