# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İzmirli GOD MODE’dan haberler
09.06.2014

Albüm ve klipler.

Bir süre önce ilk albümü “Tempus vs Mortis”i yayınlayan İzmirli grup GOD MODE, grubun son dönemde yaptıklarına dair bir açıklama yayınladı:

GOD MODE yıllarca İzmir metal piyasası içerisinde çeşitli gruplarda yer almış ve nihayet 2013 yılında kaotik bir buluşmayla biraya gelerek yıllardır hayal ettiği müzik türünü tavizsiz icra etmeye başlayan 5 tutkulu müzisyenden oluşuyor.

Grubun kadrosunda vokallerde Berkay Üner, gitarlarda Togay Çalıkoğlu ve Tayfun Deniz, bass gitarda Hakan Dinçer, davullarda ise Ali Erdem Uzunay yer alıyor. Core öğeleri ağırlıkta death metal yapan God Mode, çıkışını “Tempus vs Mortis” isimli 7 parçalık albümü ile yaptı. Albüm Baran İşmen prodüktörlüğünde ev stüdyosunda kaydedildi.

“Tempus vs. Mortis” konsept bir albüm olup iki gücün karşılaşmasından bahsetmektedir. Ölüm ve zaman arasında sıkışmış bir insanın bu güçler arasında sürüklenmesini inceleyen albüm, insan varoluşunun sınırları zorlandığında ne tür sonuçlar doğuracağını konu almaktadır.

Albümden Mortis isimli parçaya Mete Kekilli yönetmenliğinde klip çekilmiş yine aynı yönetmen Jaw Breaker isimli parçaya konser görüntülerinden kolaj bir klip hazırlamıştır.

God Mode tüm gücünü sahneden almaktadır. Konserlerinde dinleyicileriyle doğrudan iletişim kurmayı ön plana koymuş olan grup sahne şovlarına müziğinin dinamizmini, öfkesini ve bu dünyanın karanlığını bizzat taşımaktadır.

Dünyada ve özellikle ülkemizde yaşanan bütün haksızlıklara karşı sakin kalmanın suç olduğuna inanan God Mode, tepkisini müzik enstrümanları aracılığı ile vermeyi uygun görmüştür.

  Yorum alanı

“İzmirli GOD MODE’dan haberler” yazısına 8 yorum var

  1. Can Yakay Darbaz says:

    En iyi işleri şu olmuş bence..

    http://www.youtube.com/watch?v=0FXbX019kEw

    uğur

    @Can Yakay Darbaz, koymamışlar ama buraya.

    Can Yakay Darbaz

    @uğur, ben de bunu koymuşlar sanıp açmıştım ama henüz haber alamamışlar sanırım, yeni çıktı zaten normal.

  2. Vildan says:

    sahnede izledim muhtesemdiniz tebrik ederim

  3. emptyfields says:

    amerikan core etkisini sevmesem de
    adamların soundları fena
    helal diyorum
    sözler de sağlam

  4. Ediz Mudul says:

    taş gibi soundları taş.severek takip ediyoruz.biraz lobicilik yapsalar da istanbul’da dinleyebilsek.(bkz:rock off festival)

  5. kaan says:

    Gerçekten 6 Okkan Billur
    Var. Umarım özgünlük açısından daha güçlenerek yollarına
    Devam edecekler… çok iddialı

  6. carcass says:

    her yıl turkıyede bu tur onlarca grup kuruluyor ama sonra yıtıp gıdıyorlar kalıcı ve avrupaya acılabılen gruplar lazım bence zaten her gun bır cok ıyı grup ve album cıkıyor turkıyedekı grupların ısı zor bence ,

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.