# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KATATONIA tur gitaristini duyurdu
03.03.2014

Tomas Åkvik.

Gitarist Per “Sodomizer” Eriksson ile yollarını ayıran KATATONIA, Ağustos ayındaki Almanya-Çek Cumhuriyeti-Romanya turunda, NALE gitaristi Tomas Åkvik’in gruba ikinci gitarist olarak eşlik edeceğini duyurdu.

2010′da grup ile çalmaya başlamış olan gitarist Per “Sodomizer” Eriksson, geçtiğimiz günlerde KATATONIA’dan ayrıldığını açıklamıştı. Per, başlangıçta tur elemanı olarak katılmışken zamanla gruba tam olarak dahil olup, 2012 albümü “Dead End Kings“e büyük katkıda bulunmuştu. Geçen sene Per’in kalıcı olarak Barselona’ya taşınması ve gruba bakış açısının farklılaşması, gruba katılımını zorlaştırmış. Bunun sonucunda da yolları ayırmaya karar vermişler. Ek olarak Per’in, -yakın zamanda yeni albüm kayıtlarına başlayacak olan- BLOODBATH kadrosundaki yeri değişmemiş.

Ayrıca KATATONIA’nın önümüzdeki “Dethroned & Uncrowned“ turunda,  THE PINEAPPLE THIEF ve WISDOM OF CROWDS‘dan tanıdığımız Bruce Soord, gitar ve vokalde konuk olarak yer alacakmış.

  Yorum alanı

“KATATONIA tur gitaristini duyurdu” yazısına 9 yorum var

  1. Osman says:

    Sodömizer kalitesinde ve karizmasında birini bulmaları zor.

  2. harpy says:

    noooo! katatonia gitaristinin penasını kaptım diyodum, şimdi eski katatonia gitaristi penası mı diycem? bu olmadı..

  3. Reroute to Remain says:

    bloodbath’den ayrılmamasına şaşırdım

    Furkan Keskin

    @Reroute to Remain, Neden?

  4. baha says:

    katatonia gibi bir grubun gitaristliğinden ayrılıp kuzey’in o muhteşem doğasını bırakıp barselona’ya taşınmak? allah akıl versin.

    Osman

    @baha, sıcak denizlere inmiş :))

  5. B U R Z U M says:

    dead end kings albümünü düşünerek katatonia için üzücü bir kayıp bence…ama grupta Anders “Blakkheim” Nyström gibi bir herif varken çokta etkileneceklerini düşünmüyorum…

  6. baha says:

    anders on numara adam. her ne kadar konser sonrası tişört yüzünden ondan fırça yemiş olsam da grup için vazgeçilmez bir isim. yeni ismi tanımıyorum ama hypnone’u deliberation’ı çalabiliyorsa sorun yok. :D

    In Flames

    @baha, Olayı açsaydın hocam merak ettim :D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.