# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PASİFAGRESİF’te bu hafta
26.02.2014

Yok yok.

Haftanın ilk günü çarşambadan herkese merhaba. PA’nın kapsamlı şekilde yenilenmesinin arifesinde, bu “PA’da bu hafta” haberini birkaç haftadır yayınlamıyorduk. Merak etmeyin, Pasifagresif çok daha etkin ve canlı şekilde yenilenmenin hazırlığında ve yakın bir gelecekte buralar çok daha aktif, çok daha eğlenceli ve zengin olacak. Ayrıca bu hafta PATV’ye yeni bir bölüm eklemenin haklı sakinliğini yaşıyoruz.

Bu hafta tartışma köşesinde, post rock, shoegaze ve indie‘yi konuşuyoruz. Eminiz aramızda bu türleri takip eden birçok insan var. Girin, yorum yapın, bilmeyenler de öğrensin.

Röportaj köşemizde yeni albümünü kısa süre önce çıkaran İstanbullu grup VENGEFUL GHOUL var. Grupla baya kapsamlı bir röportaj yaptık, bakmanızı öneririz.

Konser yazısı bu kez ülkemizden. Ahmet ve Güzide, ENSIFERUM konserine gidip fiti fiti diye tepindiler. Ayrıca Ahmet, konseri yazmakla kalmadı, fotoğraflar ve video da çekti. Bu hafta Ömer, Bircan ve Kemal ise hiçbir konsere gitmediler, Ahmet ve Güzide eğlenirken onlar mal gibi oturdular.

Bu hafta da editör yazısı yazamadık, hatta can çekişmesin diye sakinleştirici verip buzluğa kaldırdık. Bir süre böyle devam edecek. neden, çünkü site yakında yenilenecek.

Bu hafta böyle şeyler ekledik siteye. İlginizi esirgemeyin. Yorum yapın, sağda solda paylaşın. İleriki haftalarda daha ne röportajlar, tartışma konuları, kritikler çıkacak, her şey artarak devam edecek. Siz de sağda solda paylaşıp siteyi daha çok insanın bilmesi konusunda bize yardımcı olursanız seviniriz. Hâlâ takip etmiyorsanız, Facebook ve Twitter hesaplarımızı da takip edin. Sitede paylaşmadığımız kimi şeyleri oralarda paylaşabiliyoruz.

  Yorum alanı

Bu yazıya yorum yapılamıyor.

Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.