# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEF LEPPARD’dan yeni albüm
05.01.2014

6 yıl sonra.

Son albümü “Songs From The Sparkle Lounge”ı 2008′de çıkaran DEF LEPPARD’ın gitaristi Phil Collen, 1 Şubatta yeni albümleri üzerinde çalışmak için stüdyoya gireceklerini açıkladı. Collen konu hakkında şunları şöylemiş:

“Rick, Vivian ve Joe’yu Rick’in 1 Kasımdaki doğum gününde gördüm ve hepimiz yeni materyal üzerine konuşurken oldukça heyecanlıydık. En son bir kayıt için bu şekilde hissettiğimiz zamanı anımsayamıyorum bile. Çünkü en son albümümüz çıkalı uzun zaman oldu ve şu an yeni bir grup gibiyiz; kafamızda bir sürü fikirler var ve bir araya gelip ortaya bir şeyler çıkarmak için can atıyoruz.”

  Yorum alanı

“DEF LEPPARD’dan yeni albüm” yazısına 3 yorum var

  1. junkman afatsum says:

    hadi bakalım merakla bekliyoruz.

  2. baha says:

    hysteria’nin baştan sona canlı olarak çalındığı o konserde de görüldü ki joe elliott’ın sesi bitmiş. son albümlerine benzer bir şey yaparlarsa -ki öyle olabilir- pek ilgi çekmez ama her def leppard hayranı alır o albümü. bana göre slang albümünden sonra bu grup bitmişti ama önceki albümlerinin hepsi 10 üzerinden 10′luk albümler. büyük grup.

  3. OMustafar says:

    Bu herhalde son zamanlarda duyduğum ikinci veya üçüncü en heyecan verici haber. 2014 şimdiden benim için güzel gitmeye başladı bile.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.