# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLAYER’dan güneş gözlüğü
16.10.2013

Kanı ve şıklığı bir arada sunuyor.

SLAYER, çorap, battaniye, mutfak robotu, biberon ve orlon kazaktan sonra şimdi de güneş gözlüğü sektörüne el atıyor.

Arnette’in Witch Doctor serisine kendi temasını oturtan SLAYER, 4 farklı modelle şık ve kullanışlı bir tasarım sunuyor.

Gri camlar ile mat siyah çerçeve ve saplardan oluşan model, şehir hayatının kaosunda şık olmayı seçenlere, kırmızı aynalı camlar ile mat siyah çerçeve ve kırmızı saplar ise farkını belli etmek isteyenlere hitap ediyor. Gözlüklerin sapları birbirleriyle değiştirilebildiğinden, o anki ruh halinize en uygun gözlüğü seçip rakipleriniz arasından kolayca sıyrılabileceksiniz.

The Skylight adlı kar gözlüğü de iki farklı seçenekle birlikte geliyor ve kış şıklığını dayanıklı bir yansımada sunuyor. Koyu gri inferno krom ve sadece koyu gri camlarla gelen mat siyah çerçeve, kar üzerindeki kişiliğinizi ortaya koyarken, bir yandan da meraklı gözleri üzerinizde tutmaya devam ediyor.

Bu da SLAYER. Çok tatlılar. :D

  Yorum alanı

“SLAYER’dan güneş gözlüğü” yazısına 12 yorum var

  1. brutallica says:

    Japon pazarına girecekler anlaşılan bu gidişle. Ghost Erotic Shop, Slayer Konfeksiyonculuk vs. gibi bayilikler yavaştan verilmeli hatta

  2. patognomonic says:

    Aynısını Metallica yapsa gjdffhjsg…

  3. patognomonic says:

    En alttaki fotoğrafa baktim da.. Ne slayer’ı polis bey, lombardosuz karinca bile incitemez bunlar

    brutallica

    @patognomonic, Güzeeeeeel:)

  4. angryson says:

    Sleyaaaaaaar diye bağıran oyuncak bebekte yapsalar eksikleri kalmıycak

  5. aykut says:

    İyice cıvıttilar resmen arkadaş.metal grubumusun yoksa envayi çeşit satan dukkanmisiniz. Sadece slayer icin deyil boyle ticari reklam kokan gruplar icin diyorum.

    brutallica

    @aykut, Lütfen cevabımı aksi ya da polemik unsuru olarak algılama ama neden böyle haberlere verilen cevaplar hiç değişmez ve sürekli yapılır anlamıyorum.PA’nın facebook sayfasında da yine bu tarz bir cevap vardı ve boku çıktı denmişti.İyi de Torrent, rapidshare gibi zibilyon tane sitede tüm albüm ve kayıtları diskografi edip, indirdiğimiz anlarda onlarda boku çıktı dememişler midir.
    Bu tür kapital girişimlerin ne zaman ve neden ortaya çıktığını hepimiz çok iyi biliyoruz.ANlayışla karşılamak gerekir sonuçta Slayer markası 4 kişilik bir elemanı barındırmıyor ve bir tek bu adamlar para kazanmıyor,seviye dildoya kadar inmiş olsa da(Ghost).
    (Torrent kullanıcısıyım)
    Yanı sıra Slayer gibi bir grubun bu girişimini kendi reklamını yapma derdi olarak görmek gerçekten komik.İhtiyacı var mıdır dersin.

    aykut

    @brutallica, bence var hocam peki neden jeff varjen boyle seyler olmadi bu grupta bu olaylar. Tekrar tekrar ayni albumleri piyasaya cikarrirlarsa adamlar kafayi baska seylere kaydirmaya baslamislar demektir. Yakinda ghost gibi dildo muhabbeti olmucagine malum neyse bunlar ince isler olmaya basladi artik bildigim bisey var jeff olsaydi bu reklam olaylarina izin vermezdi heralde slayer hayatimin grubu ama king kadar sacma dingil bi herif gormedim. Slayerin zaten bu tur reklamlara ihtiyaci yok grubu bilen biliyor zaten buda ayri bi tartisma konusu.sen bunca zaman ayakta kal dunyanin en hizli albumunu yap binlerce grubu pesinden sürükle ikon ol boyle sacma sapan reklam isleriyle ugras neyse ya.

  6. Nakruf says:

    Gözlüğüm ray-ban slayer dinle hayvan

  7. Melkor says:

    Kerry denyosunun aklından mı çıkıyor böyle şeyler nedir

  8. böylesi merchandise olaylarına karşı değilim de,
    kerry ibnesinin para kazanmasına karşıyım. yıllarca taptığım, hatta uzun yıllar dinlemesem de hep kalbimde ayrı bir yeri olmuş olan, saygı duyduğum, ergenliğimde kafamı ıslatıp kafa salladığım SLAYER ismini kerhane duvarına çevirdi… gibime geliyor.

  9. Taakeninçüküsü says:

    Slayer artık Redneck kerry nin çiftliği olmuştur.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.