# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PEARL JAM’den yeni şarkı
19.09.2013

Sirens.

PEARL JAM,  “Lightning Bolt” ismini verdiği yeni albümünü 15 Ekim’de çıkarmaya hazırlanıyor. Albümden “Sirens” isimli parça hemen aşağıda.

“Mind Your Manners” isimli şarkıya çekilen klip de burada.

Bir adet tadımlık ve kapak da aşağıda.

  Yorum alanı

“PEARL JAM’den yeni şarkı” yazısına 11 yorum var

  1. Mephisto says:

    çok güzel haber beklemedeyiz seattle

  2. Guinan says:

    yaşasın ulan!

  3. Zeynel says:

    sitede pearl jam haberi görmekte ayrı sevindiriyor insanı

  4. Kemal says:

    Ben de cok agir faniyim, ama son 4-5 album hic tat vermiyor ya.. “Su albumden sonra bozdular” ya da “herseyin eskisi iyidir” geyiklerine girmek istemiyorum, ama hakikaten Ten-Yield arasi olan albumler ile onlardan sonra gelen albumler arasinda inanilmaz bir kalite farki yok mu sizce de ?

    “Yok abi yanlis dusunuyorsun, su albume tekrar goz at ” diyebileceginiz bir son donem Pearl Jam albumu var mi ? Belki de ben yeterince iyi dinlemedim.

  5. aPerfectMaynard says:

    yield’dan sonra albümlerde bir bütünlük olmadığına ben de katılıyorum ama mesela binaural albümündeki nothing as it seems, riot act’teki i am mine, pearl jam’deki gone, backspacer’daki just breathe çok üst düzey şarkılardır şahsi fikrime göre.

  6. saw you drown says:

    Alice in Chains, Layne Staley öldükten sonra bitmişti. Pearl jam ise Eddie Vedder’li kadrosuyla bitik durumda.

    devrim

    @saw you drown, hahaha 10/10

  7. çaksu says:

    http://www.youtube.com/watch?v=NpmGOhys1wQ

    Lan nası seviyorum şu şarkıyı. PJ’ye de bakmalı eheh.

  8. Son of Moonshine says:

    Amerika hakkaten fırsatlar ülkesi. eddi vader denen adam lise mezunu bile değil ama yaşadığı hayata, kazandığı paralara bak. Türkiyede anca pompacı olur benzinlikte bu gibi adamların çoğu. Aradan bir ikisi sıyrılabilirsede sıyrılır. Bide türkiyede ki imkanları düşün. Nispeten bazı avrupa ülkeleri, ingiltere ve amerika hariç bunları başarmak çok zor. Bunlara rağmen yanıbaşımızdaki ülkelerdeki yaşanan katliamları savaşları görünce maalesef mevcut halimize seviniyoruz bile. allah ülkemiz insanlarına akıl fikir sağlık versin.

  9. Lefthandpath says:

    albüm kapağındaki göz ve aydınlanma.

  10. baha says:

    lise mezunu bile olmaması benzinci olması bir şeyi değiştirmiyor adam neil young gibi iyi şarkılar yazıyor. amerika’da böyle yerel sanatçılar çok ve kemik dinleyicileri olan kitleleri de peşlerinden sürüklüyorlar. sadece bu bize yansımıyor. ülkemizde pearl jam bitebilir ama dünyanın geri kalanında bu geçerli değil adamlar hala kapalı gişe konserler verebiliyorlar. eddie vedder’i her zaman sevdim. off he goes gibi bir şarkıyı yazabiliyorsan sen ermişsin demektir. ister lise mezunu olsun isterse hiç okumamış olsun benzinci olsun benim için hiiç önemli değil. amerika’da şans bulmuş bir yerlere gelmiş olabilir. bu onun yazdığı kelimelerin naifliğindendir. bunu patron bile söylüyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.