# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CULT OF LUNA’dan MetalSucks’a tepki
14.09.2013

“MetalSucks kendinden utanmalı.”

Ünlü metal müzik haber sitesi MetalSucks’ın şuradan görülebilecek KATATONIA, CULT OF LUNA, TESSERACT ve INTRONAUT konserine bilet ödüllü yarışması CULT OF LUNA’yı biraz rahatsız etmiş görünüyor. Fotoğrafa en yaratıcı başlığı yazan üyeye bilet verme amacıyla başlatılan yarışmaya CULT OF LUNA gitarist/vokalisti Johannes Persson şöyle bir tepkide bulunmuş:

MetalSucks yarışmasını sayfadan (CULT OF LUNA Facebook sayfası) kaldırıyorum. Etrafta yeteri kadar nefret dolu şeyler yazan insan var ve bunu daha da körüklemek için bir yarışmaya ihtiyacımız yok. MetalSucks istediğini yapabilir fakat biz bunu desteklemek zorunda değiliz. Bana sorarsanız MetalSucks, böyle saçmalıklar yayımladığı için kendisinden utanmalı. İnsanları dış görünüşlerine göre dalga konusu yapmak basit kahkahalar almanın çok ucuz bir yolu. Hatta olağanlığa meydan okuyan daha fazla insana ihtiyacımız var. Aşağılanmak yerine saygı duyulmaları gerekir.

O halde olay şu, bize bir fotoğrafınızı gönderin ve en çılgın görünüşe sahip olan kişi Kuzey Amerika turumuzdaki herhangi bir konsere bilet kazansın. info@cultofluna.com’a gönderin.

  Yorum alanı

“CULT OF LUNA’dan MetalSucks’a tepki” yazısına 2 yorum var

  1. Sert ama doğru bir çıkış bence. Saygı duydum adama. Böyle bir kişiliğin yarattığı müzik de değişiktir elbet, denemeliyim yakın bir zamanda.

    Konu nasıl evrildi anasını satayım…

  2. Edgucation says:

    MetalSuck kadar yavşak halsiyetsiz bir site yok

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.