# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NORMA JEAN’den yeni klip
09.08.2013

If You Got It At Five, You Got It At Fifty.

NORMA JEAN, 6 Ağustos’ta piyasaya sürdüğü “Wrongdoers” isimli yeni albümünden “ If You Got It At Five, You Got It At Fifty” isimli parçasına çektiği klibini paylaştı.

01. Hive Minds
02.  If You Got It At Five, You Got It At Fifty
03. Wrongdoers
04. Potter Has No Hands
05. Sword In Mouth, Fire Eyes
06. Afterhour Animals
07. The Lash Whistled Like A Singing
08. Neck In the Hemp
09. Triffids
10. Funeral Singer
11. Sun Dies, Blood Moon

Grup aylar önce albümden 5 saniyelik bir tadımlık yayımlamıştı.

Evet.

  Yorum alanı

“NORMA JEAN’den yeni klip” yazısına 21 yorum var

  1. önder says:

    Bekliyoruz merakla..

  2. deathcore says:

    post-hardcore u en güzel harmanlayan gruplardan git gide daha iyi albüm yapıyorlar eminim buda diğerlerinden daha iyi olucak

  3. ismail vilehand says:

    fena müzik yapmıyorlar ama hıristiyan oldukları için büyük organizasyonlarda sürekli tepki görüyorlar bizzat şahit oldum. bir dindar birde ırkçı grupların ne kadar iyi müzik yaparlarsa yapsınlar bu sahnede asla şansları yok.

    Şafak

    @ismail vilehand, Zaten onlarında onlara dindar oldukları için tepki koyan sülüklere ihtiyacı yok.

  4. önder says:

    @ismail vilehand, Dave Mustaine de hrıstiyan tepki görüyor mu? Veya marduk,mayhem, varg .. Uzar gider bunlarda ırkçı olduklarını her röprtajlarında söylüyorlar bunlara tepki var mı ? Büyük bi tepki hatırlayamadım.

    ismail vilehand

    @önder, “hatırlayamadım” diyebilmen için bu adamların roadie’si yada menejeri falan olman lazım. ben Norma Jean’in küfür kafir hakaret yeme durumuna bizzat denk geldim onu söylüyorum. yoksa bana ne adam isterse her pazar kiliseye gitsin, istersen hergün zenci yahudi falan dövsün, çıkıp sahneye “bakın ben bu görüşün adamıyım.” demiyorsa sikime sallamam. ama sen onlarca black metal ve din karşıtı death metal grubunun, hatta aşırı solcu görüşe sahip ateist ve agnostik hardcore punk gruplarının sahne aldığı sahnede inip çıkarken inat yaparmış gibi “god bless you cart curt” dersen yersin tepkiyi. zaten şarkılarında dini imanı övüyosun, sevenlerin senin fikirsel duruşunu da biliyor, mesajı alan ordan alır. yılların başarılı bir ekstrem müzik grubu olarak gereksiz provokasyon yapmana ne gerek var.

    ha mesela neden Kreator hepimiz allahın düşmanıyız derken, neden Napalm Death nazi sersiler siktirsin gitsin derken tepki olmuyor, aksine insanlar sevinç çığlıkları atıyor ama bunlara oluyor dersen bende sana yanlış yerdesin derim.

    earth's skin

    @önder, Dave Mustaine de, çük kafalı Varg da gayet tepki görüyor yalnız. Marduk pek takip ettiğim bir grup değil ama yılların Mayhem dinleyicisiyim, bir kez “biz ırkçıyız” dediklerini görmedim/okumadım/duymadım.

    Nightwing

    @earth’s skin, Mayhem Euronymous zamanında aşırı sol eğilimli bir gruptu yalnız hatırlatırım.

    Kaynak götüm değil Mayhem belgeseli.

    earth's skin

    @Nightwing, buradan çıkarmam gereken sonuç?

    TAAKE

    @önder, Varg vikernesin türkleri avrupa’dan atıp bu bölgenin yunanistan’a geri verilmesi diye bir röportajından sonra bir çok black metalcinin burzum t-shirtünü çöpe attığını gözlerimle gördüm,herhalde en pis tepkiyi o almıştır tüm dünyadan,marduk nazi imge ve sembollerini gerek konser,gerek lirik ve imajlarında kullansa da bildiğim hiç tepki almadı,yalnız onunda nightwing albümündeki türkleri böyle astı,şöyle biçti kazıklu bey diyen bazı şarkıları gene bizim black metalcileri gerdi,protesto için bu albümü almadıklarını da hatırlıyorum,zaten marduk hiçbir zaman varg gibi dimdik laflar etmedi hiç,mesala bir röportajında türkler barbar dedi ardından ama malesef eski barbarlıklarının kaldığını söyleyemeyiz,barbar lafını savaşçı,mücadeleci manasında kullanıyoruz diye topladı,mayhem Nigtwing in de belittiği gibi Euronymous a kadar gore konular işleyen bir grupken Euronymous ve Dead geldikten sonra stanism üzerinde yoğunlaştırdı grubu,sol görüşlüdür zaten Euronymous,bilmediklerim de olabilir

    earth's skin

    @TAAKE, Death in June da 30 yıldır nazi imgelemini kullanıyor ama Douglas P. bir eşcinsel ve İsrail’de kimi konserler verdi, Marduk’un tavrını ırkçıdan evvel “sahne için” olarak yorumluyorum. Okuduğum birkaç mülakattan Euronymous’un Stalin ve Stalinist Sovyet sempatizanı olduğunu hatırlıyorum ama yoğunlaştırdı ifadesi yanlış bence. Zira müziklerini de, kendi varoluşlarını da temel olarak politik düzlemde var etmedikleri bir gerçek. Hatta dünya problemlerini ya da insanın kurtuluşunu umursadıklarını bile sanmıyorum.

    TAAKE

    @earth’s skin, sen stanism sözünü stalinizm olarak algıladın herhalde hocam,satanizm demek istedim orda,afedersin

    TAAKE

    @earth’s skin, evet marduk blood puke salvation dvdsinde 2.dünya savaşına ait görüntüleri,müziklerini görsellikle tamamlamak ve pekiştirmek için yaptıklarını yoksa hiçbir ideolojinin peşinde ve takipçisi olmadıklarını söylüyor,zaten gerçekten konser sırasında arkya yansıtılan görüntülerde 2.dünya savaşının vahşeti ve insan ırkının yokoluş görüntüleri var sadece satanic warmaster gibi direkt hitlerin konuşma seslerini dayayarak taraf tutmamış

    Rotten Angel

    @earth’s skin, Euronymous, dünya problemi ve insanın kurtuluşunu umursamıyor zaten. Hatta bunun tam tersini istiyor.

    Kendisi Pol Pot hayranı ve destekçisidir. Pol Pot kim dersek, Kamboçya komünist diktatörü ve kendi halkının %25′ini 3 sene içerisinde öldürdü. Ellerinde nasır olmayan insanları ”burjuva” olmakla suçlayıp kurşuna dizdiren, öğretmenleri ve doktorları serbest piyasaya bulaştılar diye kellerini uçurtan, burjuva ailelerin bebeklerini ”bunlarda ilerde büyüyünce burjuva olur” diyerek kafalarını ağaçlara vurarak öldüren bir manyak.

    Euronymous’un komünizminde evil tarafındaydı. Yoksa black metalin hiçbir zaman, dediğin gibi insanlığın kurtuluşu tarzı şeylerle uğraşmadı.

    TAAKE

    @Rotten Angel, bir ek olarak bu pot pol rejim karşıtlarının silahla infazını mermi israfı olarak gördüğü için,naylon poşet ve torbayla boğarak öldürüyormuş panpa,evil olma konusunda çok yarratıcı ve iyiymiş adam,şahsen hitler şeker kız kendi gibi kalır herhal yanında

    Rotten Angel

    @TAAKE, Varg Vikernes, Türkleri sarı ırktan, Yunanlıları ise beyaz ırktan kabul ediyor. Bu sebepler Yunanlılar > Türkler şeklinde bir görüşü var. Sorunu Türklerin müslüman olması değil, zaten aynı şekilde hristiyanlığa da nefreti var.

    Marduk’un ise, Türkiye’ye bir garezi yok. Kaç kere Türkiye’ye geldiler. Konserleri (bar konserleri desek daha doğru olur) gayet eğlenceli geçti.

    TAAKE

    @Rotten Angel, evet panpa varg konusu aynen dediğin gibi,zaten Varg gibi düşünen çok insan var batıda,
    Marduk konusuna gelince gerçekten marduk böyle şeyleri aşmış,köklü ve olgun bir grup,zaten Nightwing albümünde bahsettiği kazıklı-osmanlı savaşını tarihi gerçeklere dayalı olarak bitirmesi de ilginç,albüm sonunda Kazıklının acı sonu ve kaybetmesi açık bir şekilde anlatılıyor,ama bizim insanımız atalarının bırak savaş kaybetmeyi,pusuya düştüğüne bile inanmak istemiyor,MİLLİ eğitim sağolsun

    TAAKE

    @Rotten Angel, senin morbid angel fanı olduğunu ve genelde death metal seven ve benim gibi kendini black metalci olarak tanımlayan veya black metali en öne koyan birisi olmadığını yazlarından çıkarıyorum panpa ama gerçekten black metal ve black metal alemi hakkında bayağı iyi bilgilere sahipsin,maşallah maşallah öyle böyle tarif edilecek gibi değisin panpa:)

    Rotten Angel

    @TAAKE, Teşekkürler dostum :) Bu da benden sana gelsin:

    http://www.youtube.com/watch?v=jos9vbG1lNw

  5. “NORMA JEAN’den 5 saniyelik yeni albüm tadımlığı”

  6. Arkadaşlar, Amerikalı bir grubun haberinin altında ırksal üstünlükleri, kavimler göçünü falan tartışmak ne kadar mantıklıysa, bu muhabbeti uzatmakta kararlı olup, mesajlar yayınlanmadığında “neden yayınlanmıyor?” diye mail atmak da o kadar mantıklı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.