# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    PATV
Pasifagresif TV – Röportaj – SAINTS ‘N’ SINNERS
| 20.05.2013

“Sokayım bütün Türk pop alemine.”

Uzun süredir ortamlarda olan ancak kendi adlarını taşıyan ilk albümlerini yakın bir zamanda çıkaran İstanbullu heavy metal grubu SAINTS ‘N’ SINNERS’dan gitarist/besteci Deniz Tuncer ve vokalist Mehmet Kaya ile, biralı, langırtlı bir röportaj yaptık. Lezzetli olduğu kanısındayız. Ayrıca Kaset Bistro’ya teşekkürlerimizi sunarız.

  Yorum alanı

“Pasifagresif TV – Röportaj – SAINTS ‘N’ SINNERS” yazısına 14 yorum var

  1. Baybora says:

    Abi izlediğim en iyi röportaj olabilir ya ahahah. Verilen cevaplar olsun üyelerin genel havası olsun videonun düzenlenmesi olsun her açıdan çok beğendim. Grubun daha da büyümesi,Bahadır abinin Sony Vegas/After Effects’i ağlatmaya devam etmesi dileğiyle(hangisiyse artık :D).

    Bahadir Sarp

    @Baybora, Vegas:) çok sağ ol.

  2. Mert says:

    Fırfır yok fırfır yok.

    Bahadir Sarp

    @Mert, tam olarak böyle bağırıyordum o sırada ahah.

  3. Kemal says:

    Cok keyifli roportaj olmus ya :) elinize saglik

  4. DrAQA says:

    Röportaj çok sağlam, adamlar çok sağlam, muhabbet zaten dört dörtlük, daha ne diyeyim. :)
    Videoyu açmadan önce biraları görüp, hemen bir tane de ben açtım, daha bir keyifli oldu. Ayrıca birayı Mehmet Kaya’yla aynı zamanda bitirdik. :)

    Elinize emeğinize sağlık :)

  5. progressive says:

    Turkce sozlu metal icin pickpocket dinlesinler nasil oluyo gorsunler.

    imuneks

    @progressive, Emin ol öyle bişey değil bu..

    progressive

    @imuneks, anlıyorum dediğini ama yaptıkları işin bi orjinalliği yok ingilizce söz yazarak daha iyisini yapan gruplar.Neyse zaten beğenenleri eleştirmiyorum sadece ben hoşlanmadım.

    Can Gelgec

    @progressive, Pickpocket’ın da zerre bir orjinalliği yok şahsi kanımca, yani sözleri Türkçe yapmak da orjinallik üzerine bir adım sayılmıyor, en azından kendi fikrim olduğunu söyleyebilirim. Yoksa hani dünya üzerindeki Traditional Heavy/Power Metal oluşumu sayısından 10 kat daha fazla miktarda alternative/post-hardcore oluşumu kaynıyor İngiltere ve ABD.

    Geçen benzer bir şekilde başka birisi Murder King’in inanılmaz orjinal olduğuna ikna etmeye çalışıyordu beni, halbuki gayet apaçık ortada adamların vasatın çok altında bir Devildriver + Sevendust + Türkçe söz kombinasyonu olduğu.

    Müzikteki “orjinal birşey yapmak zorunda olmak” olgusu da bitsin artık yavaş yavaş, çok güzel olacak.

  6. Ufuk Sönmez says:

    thrown to the sun dendiğindeki çıkan vidyo çok iyidi ya, arkadaşlar da çok kafa elemanlara benziyo, grubu az çok biliyorum ama daha fazla dinliycem, hadi bağalım.

  7. imuneks says:

    Soul Sacrifice ile ilgili kısımdaki kırılan pot da iyimiş bu arada.

  8. Sheva says:

    Çok keyifli bir röportaj olmuş ellerinize sağlık. Headbangers’ Weekend sayesinde tanıdım kendilerini sahne performansları çok iyiydi hemen arkasından da albümü aldım ve cidden şaşırdım, bu kadar zamandır nasıl oldu da duymadım kendilerini diye.

  9. Cihan says:

    Ropörtaj güzel elinize sağlık… böylesine harika bir albüm yapmışken neden konserler olmuyor hatta daha ileriye götüreyim, Iron Maiden konseri olacakken bu adamlar neden ön grup olarak düşünülmüyor; tam da işte orada çalmaları gerek :) zaten ropörtajdan anlıyoruz bundan büyük zevk duyarlar :D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.