# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ORPHANED LAND Feshane Ramazan şenlikleri için gün sayıyor
01.04.2013

Düet de gelir mi?

Ülkemizle olan kuvvetli dostluk ilişkilerini her geçen gün geliştiren tescilli barış elçisi ORPHANED LAND grubunun üyeleri, bu yıl Temmuz ayına denk gelen Ramazan’da İstanbul halkıyla iftar sofrasında buluşacak.

Her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel Feshane şenliklerinin organizasyonundan sorumlu belediye ekibinden davet alan grup, heyecanla yazı bekliyor. Bayramın ilk gününün akşamı sahne alacak olan grubun Eyüp halkından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Konserde grupla sahneyi paylaşacak olan dansözün kıyafetinin kapalı olup olmayacağının yanı sıra, “Burhan Çaçan’la birlikte bir ezan düeti gelir mi?” sorusu da merak konusu.

  Yorum alanı

“ORPHANED LAND Feshane Ramazan şenlikleri için gün sayıyor” yazısına 20 yorum var

  1. OralFistFuck says:

    resmen soğudum lan şu tarzdan.evet beyler,evet batıya kuzeye doğuya türkiye olmayan her yerdeki herşeyi türkiye gerçeklerine uyarlayınca çok komik oluyor evet,yeter.deli gibi batı kültürüyle büyümüş olup,istanbul merkezine yakın oturan berklerin bu espri tarzının ekmeğini yemesi daha da canımı sıkıyor.

    Batuhan Bekmen

    @OralFistFuck, Ortada can sıkacak şey kalmadı da 1 Nisan’a, espriye falan mı giriştik artık? Şurada bile sinir stres yapmak nedir? :)

    OralFistFuck

    @Batuhan Bekmen,
    esprileri yapan da belli oldu

    Ahmet Saraçoğlu

    @OralFistFuck, Batu yapmadı esprileri, ben yaptım hepsini. Bana söyleyebilirsin diyecek bir şeyin varsa.

    OralFistFuck

    @Ahmet Saraçoğlu, fedonlu ve morbid angellı dışında bayağı kötüler ya.

    Ahmet Saraçoğlu

    @OralFistFuck, mal bu, naapalım. Siteyi takip etmemek, okumamak gibi seçenekler de mevcut.

    OralFistFuck

    @Ahmet Saraçoğlu, ya sev ya si’ir git ha:(
    benim hatam aslında ya,espri insanların gerçekten hassas olduğu nokta,şu yorumumu kritikler için yapsam(ki yapmam,çok iyiler)böyle demezdin ama:(Biri aksini söyleyene kadar hepimiz kendimizi çok komik sanıyoruz,birden biri çıkıp aksini söyleyince de çok fena deliriyoruz ehehe.Kendimden biliyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @OralFistFuck, yok yahu, delirmek değil. Komik sanmak veya birden agresif savunmaya geçmak anlamında demedim. Ama yılda 1 gün yapılan ve çoğu insanın beğendiğini söylediği (“benim yaptığımı beğendiler yaşasın!!!” anlamında değil, PA’nın yaptığı ufak bir hoşluk babında) bir şeyi eleştiren tek bir kişi olunca, insan ister istemez “ne gerek var?” diyor.

    Elbette siktir git demiyorum, yanlış anlama, ama 4 yıldır ortalıkta olan ve binlerce takipçisi olan bir sitede yer alan 5.000′den fazla haber arasından 1 tanesine çıkıp da şikayet etmeye ne gerek var, salla geçsin diye de düşünmüyor değilim. Yoksa öyle “esprimi beğenmedi hnnnnsssss!!!” türü bir kompleksim yok inan. :)

    Seneyeki 1 Nisan için başka bir şey yaparız, belki onlar daha çok hoşuna gider. Eğer görmediysen, geçtiğimiz yıllarda böyle şeyler yapmıştık mesela:

    http://www.pasifagresif.com/2010/04/nesecik-canim-askerim-aci-gercekler/

    http://www.pasifagresif.com/2010/04/alihandan-yeni-album-detaylari/

    Seneye Necrophagist de yeni albümünü çıkarmış olursa ne yapacağız bilimiyorum valla.

    OralFistFuck

    @Ahmet Saraçoğlu,
    4 senedir takip ediyorum zaten,resmen şey oldu ya,ciddi ciddi sinirli sinirli yazmışım gibi görünüyor.o an kafamda gayet ciddiyetsiz ses tonuyla düşünerek yazdım halbuki.ama komik bulmuyorum tabii.
    “Ben komik buldum,sana noooluyo lan” da çok değişikmiş heh.

    Beaver

    @OralFistFuck, depar a gerek yok noldu sanki komik değil dedin diye bana göre hepsi komikti samimiyetsiz buldum yorumunu art niyetlisin arkadaş

    riser

    @OralFistFuck, mizah zıtlıkları ustaca kullanma sanatı değil mi zaten? en basit şekilde ifade edecek olursak zıt kavramları bir araya getirirsin ve ortada absürd bir durum oluşur, mizah malzemesi çıkar. bu arada belirtmeden geçemicem; hakan şükür esprileri bile cümlelerin sonuna “heh, evet, peki” yazıp ayar verdiğini düşünmekten iyidir.

    OralFistFuck

    @riser, “heh” ‘ i “evet,peki” anlamında yazdığımı nerden çıkardın ki.he diyecektim belli ki milyonlarca kez “hehehhehehehehe” yazdığım için elim “h” ye gitmiş.heh,evet,peki demek ha?aralarına virgül koymuşsun ki aynı anlama geldiklerini gösteriyor.heh ve peki nasıl aynı anlama gelebilir ya?

    sefagn

    @riser, hayır arkadaş espiri veya mizah anlayışını beğenir beğenmezsin ona kimse birşey demez ama bu sitenin editörleri(ahmetle batu) hep efendi insanlar(en azından burda öyle bir profil çiziyorlar) yani efendi bir insana durduk yere çemkirmek hangi akla mantığa sığar. bu çemkiriş müslümansan dini değilsen ahlaki açıdan yanlış kimse kusura bakmasın.

  2. Korhan Tok says:

    Bu Romalılar kafayı yemiş.

  3. onurtoptas says:

    “batı kültürüyle büyüyüp istanbulda oturan berkler” nasıl bi seviye, nasıl bi yaftalamadır ya? diyelim espriler iyi değil-ki çok iyiler bence- böyle yaftalayıp isim takınca haklı mı olunuyor?

    esprilerin hepsine arkadaşlarla yorulana kadar güldük ayrıca. bikaçının üzerine de epey geyik çevirdik, bozmaya gerek yok. gayet iyi işti, yapanları tebrik ediyorum. özellikle wintersun ve bu yukarıdaki fena yardı.

    OralFistFuck

    @onurtoptas,
    batı kültürüyle büyüyüp istanbulda oturan selimler diyeyim.oldu mu?benim uydurduğum bi genelleme.ilk benden duymuşsun gibi üzüldün,bu ve bunun türevleri internette fink atıyor.

    OralFistFuck

    @OralFistFuck, ahmet saraçoğlu,batuhan bekmen vesaire,onlardan birine demedim onu ayrıca.etrafımdakiler genelde bu özelliklere uyuyorlar ve bu tarz esprileri yılmadan yapıyorlar,milyarlarcasını hem de.

  4. Bende Saklı Kalsın says:

    1 Nisan geçti ama, yine yedim.

  5. ManOmeR says:

    Yani dayanamayıp şunu söyleyeceğim artık… Bu adamlar bizim değerlerimize bizden daha hürmetkarlar vallahi… Ayakları öpülecek insanlar bunlar.

  6. ManOmeR says:

    Evet April fools kategorisine başarıyla girmiş oldum. Tebrik ederim hepinizi ama sıktınız biraz… En son Iron Maiden’ın şakasını yedim zaten, daha yeni hazmetmişken şimdi bu da tulumba tatlısı gibi oldu :))

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.