# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
7 albümlük STRAPPING YOUNG LAD box setinden detaylar
27.03.2013

“You guys suck!”

Devin Townsend, dağılan STRAPPING YOUNG LAD’in 7 albümünün farklı kapaklarla bir box set içerisinde 17 Nisan’da piyasaya sürüleceğini açıkladı. Box set kapağı, “Heavy As A Really Heavy Thing”, “City”, “New Black” ve “Demos & Rarities” kapakları sırasıyla aşağıda.

“Demos & Rarities” şarkı listesi ise şöyle:

01. Japan
02. Monday
03. Exciter
04. Centipede
05. Home Nucleonics (’96 demo)
06. Headrhoid (Gunt demo)
07. Detox (’96 demo)
08. AAA (’96 demo)
09. The Long Pig
10. Zodiac

Saçları iyi ki kestin Devin diyoruz.

  Yorum alanı

“7 albümlük STRAPPING YOUNG LAD box setinden detaylar” yazısına 9 yorum var

  1. Mert says:

    İlk fotoğrafa baktım, ulan saçları iyi ki kesmiş dedim, hemen altına yazılmış zaten. Adama benzemiş valla o hal ne öyle. Annesi babası serseri gibi gezme git kes şu saçı sakalı demiş heralde.

  2. ölümcek says:

    Telif hakkını almış adam zamanında. Öyle saç uzatmak da her yiğidin harcı değil ne yalan söyleyim.

  3. ismail vilehand says:

    Strapping Young Lad varken çok büyük Devin Townsend hayranıyım diye dolaşıyordum. “bu adamı çok seviyorum ya” muhabbetini açıyordum her yerde, sonra SYL bitti, Devin solo işlere daldı, dinlediğim hiç bir icraatını sevmedim ve anladım ki ben aslında Devin Townsend değil, Strapping Young Lad seviyormuşum. gerçekten iddaalıyım türkiyede benden daha koyu Strapping Young Lad fanı yoktur bence. tüm albümleri kitap gibi ezberimde ve tanıdığım yüzlerce metalcinin hiç biriyle bu grup hakkında 1-2 fazla dakikadan muhabbet edemedim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, grubu canlı izleme şansını yakalamış biri olarak, SYL’deki Devin ile şimdiki Devin arasındaki farka şaşırıp kalıyorum. SYL’deki Devin, o zamanlarda kullandığı “keyif verici” maddelerin de etkisiyle aynı SYL müziği gibiydi. Sahnede tam bi saykoydu. Gittiğim konser SYL’nin ve dolayısıyla Devin’in doğduğu, yaşadığı şehirde olduğundan, ev sahibi edasıyla seyirciyle diyaloğu muazzamdı.

    Zaten bilen bilir, SYL zamanlarında Devin’in bipolarlık durumu daha baskındı -ki kullandığı maddeleri bırakma sebeplerinin başında da bu bipolarlığı dizginleme ihtiyacı geliyor- ve adam resmen bu bipolarlığını SYL için bir sahne personası olarak kullanıyordu.

    Sayısız grubu canlı izledim, bugüne kadar SYL dönemindeki Devin kadar seyirciyle diyaloğa giren, onları aşağılayan, ancak bunu da o personanın içine sokmayı başardığı için seyircinin de bu aşağılanmalardan, hakaretlerden böylesine zevk aldığı bir adam daha görmedim.

    Bugün metal sitelerinde haberler çıkıyor, “X vokalisti seyirciye “You guys suck” dedi” falan diye, sanki çok bir olaymış gibi. Ulan bu adam sahneden seyirciye, dün gece anneleriyle ne yaptığını falan anlattı benim gittiğim konserde, millet de resmen kahkahalarla dinledi bunları. O derece benimsemiş ve benimsetmişti yani bunu.

    Zaten Ziltoid falan da bu diyaloglarla çıktı, Ziltoid öncesinde de sahnede kuklalarla muhabbet etme olayı vardı, yukardaki Love performansında görüldüğü gibi.

    Neyse, benim de SYL konuşacak pek bir tanıdığım olmadığından, hazır seni bulmuşken konuşayım dedim. :)

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, sahnede saykolaşan adamların performansını izlemekten çok keyif alan biri olarak keşke bende denk gelip izleyebilseydim SYL. bana göre çok erken dağıldılar. Devin Townsend kadar olmasa da canlı izlediğimde Chris Barnes ve Greg Puciato’da anlattığına yakın şeyler yapmışlardı mesela, iki konserden de aşırı haz almıştım.

    birde ben SYL çok erken dinledim. ilk dinlediğimde death/grind falan pek bilmiyodum yani extreme müzik bilgim pek yoktu. en sert dinlediğim şeyler Pantera ve Fear Factory falandı. o dönem Detox’u ilk duyduğumda “oha ne kadar hayvan bi müzik” diye tokat yemişe dönmüştüm. şarkının belli bir yerden sonra başa sarıp aynı gaddarlıkla devam etmesini, filmlerde birinin çok nefret ettiği birini öldürdükten sonra cesedine vurmaya devam etmesine benzetmiştim. o zaman ilk aklıma gelen şey buydu :) belkide bu kadar sevmem erken dinlememin bir etkisidir.

    tender branson

    @ismail vilehand, hocam biraz fazla iddialı olmuş açıklamaların. Nedeni için bknz. http://devintownsend-tr.blogspot.com/

    Selamlar…

    ismail vilehand

    @tender branson, benim anlatmak istediğim şey “hell yeah! en büyük fan benim!” tarzı bişey değildi aslında. herkesin Devin Townsend’i bilip sevdiği halde SYL pek bilmemesi hatta sevmemesi durumuydu. yani en azından benim tanıdığım bi kişi bile olmadı.

  4. Bahadir Sarp says:

    Haberi görünce “Aha deli 7 tane yeni albüm yapıp, aynı anda çıkarıyor!” dedim. Cidden. Hayır yapabilir yani.

  5. ismail vilehand says:

    ya tamam albüm yapmayın, en azından birleşip turne falan yapın bende ne pahasına olursa olsun şunu bi canlı dinleyeyim.

    http://www.youtube.com/watch?v=8kHKo_lsvsM

    eski Devin agresifliği ile olmasa bile olduğu kadar der, öper başımıza koyarız.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.