# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kerry King’den ilginç Jeff Hanneman yorumu
25.03.2013

Gelse de olur, gelmese de.

Kerry King, uzun bir süredir grupla birlikte olamayan ve bir türlü iyileşemeyen Jeff Hanneman’la ilgili bir yorum yapmış ve Hanneman’ın yerine grupta çalan Gary Holt’un sonsuza dek SLAYER’da çalmasının kendisi için sorun olmayacağını söylemiş.

Jeff’le ilgili söyleyecek yeni bir şeyim yok. Onu çok uzun zamandır görmedim. Jeff her zaman kendi halinde, pek yakınlarda olmayan biridir. Bizimle turlamamaya başladıktan sonra iyice uzaklaştık. Menajerimiz onunla arada sırada konuşuyor ve Los Angeles’ta ona rastlıyormuş. Ben Los Angeles’tan uzakta yaşıyorum, o yüzden onunla görüşme şansım olmuyor. Sanırım durumu iyiye gidiyordur. Bu, hayatta başınıza gelen, ancak pek bir şey yapamadığınız durumlardan biri. Şu an burada bizle olup iyi vakit geçirebilirdi, muhtemelen çıkıp “South of Heaven”ı falan çalabilirdi, ama mesela “Jihad”ı çalamazdı, ne demek istediğimi anladınız herhalde. Kas hafızasıyla ilgili bir durum.

Yeni albüm için yazılan her şey bana ait. Ama bunu önceden önlem almak adına yaptım, çünkü Jeff’in ne yapmak istediğini bilmiyorum. Jeff’in geri dönememesi durumunda SAYER’ı güvenceye almak adına tüm bir albümü yazdım ve elde hazır tutuyorum. Eğer dönerse, elimizde daha da fazla şarkı olacak.

Sanırım Gary (Holt) daha uzun süre bizimle olacak. Bunu onunla konuşmuşluğum yok. Ama biz turlayacağımız zaman, takvimini ona göre boş tutuyor. Jeff birden bire ortaya çıkıp gruba dönerse, Gary’ye bizim için boş bıraktığı takvimi için de para öderiz. İki yıldır bizi kurtaran birine hakkını vermeden edemem. Peki ya Gary sonsuza dek SLAYER’da kalırsa? Buna da varım. Ama Jeff çıkar da “Çalmaya hazırım” derse ve provaya gelip çalabildiğini gösterirse, gruptaki yerini hazır.

  Yorum alanı

“Kerry King’den ilginç Jeff Hanneman yorumu” yazısına 35 yorum var

  1. Rotten Angel says:

    Gary Holt, bir thrash için olabilecek en mükemmel gitaristler biri. Kerry King haksız değil. Jeff tabi ki Slayer’ın ruhudur, o ayrı dava.

  2. firat says:

    haberin tamamını okumasam siktir git kerry bey diyecektim ama neyse ki sonlarda yeri daima hazır demiş aferin. akıllı ol kerry king kendinden soğutma insanı. sinirlendim durduk yere. en sevdiğim slayer elemanı jeff hanneman olduğundan sanırım :D

  3. uğurcan says:

    jeff baba’dan sağlığına dair sağlam bir açıklama gelse keşke

  4. B U R Z U M says:

    watsap tan yazmıyor mu acaba? :):):)

    hüseyin

    @B U R Z U M, bravo

    B U R Z U M

    @hüseyin, eee???

    hüseyin

    @B U R Z U M, hee yok ya bu salak haberi okurken bi yandan gary holtun slayerda olmasıne sinirlenirken bi yandan da vatzzptan yazıyodum senin yazını görünce güldüm bu kadar uzun yazacağıma bi takdiri hak eder diye bravo diye yazayım dedim…

    B U R Z U M

    @hüseyin, eyw…bu arada gary holt iidir yau neden sinirlendin bu kadar?

  5. serdar91 says:

    hani bir söz vardır bazen susmak lazım diye.işte bu adam bazen susmasını bilmeli!

  6. Görkem Şahin says:

    Materyalist herif… Feci gıcık oldum… Odun parçası kıvamında konuşmuş…

    Rotten Angel

    @Görkem Şahin, Materyalizm ile ne alakası var arkadaşım? Jeff Henneman ile Dave Lombardo’da materyalist. Ne yapacağız şimdi?

    Görkem Şahin

    @Rotten Angel, cevabın pek mantıklı gelmedi bana. Şirket patronu kılıklı mı demeliydim?

    Rotten Angel

    @Görkem Şahin, İstediğini söyle de. Materyalist, ateist, dinsiz gibi sözlerle eleştirmek mantıksız. İnançlar kişinin kendisini bağlar.

    Kısacası, bir insanı inancını öne sürerek eleştirmeye karşıyım.

    Görkem Şahin

    @Rotten Angel, Ateizm, Deizm inanç türleri doğru ama materyalizm felsefi bir kuram. Fiziksel maddenin tek gerçeklik olduğunu savunur. Ben de King’in tek gerçekliği para demek istemiştim aslında, yoksa inancı beni ilgilendirmez tabii ki..

    Rotten Angel

    @Görkem Şahin, ”Materyalist herif” deyince oradan başka anlam çıkmıyor :) Neyse konu sapmasın.

    saw you drown

    @Rotten Angel, Bence farklı anlam çıkmıyor sen yanlış anlamışsın.

  7. Bahadir Sarp says:

    Kısaca “iş yapıyoruz burda.” demiş.

    Görkem Şahin

    @Bahadir Sarp, +1

  8. Ahmet Mert says:

    “Süper Kel” den yine ibretlik açıklamalar. Grubun ağzına sıçtın be şerefsiz! Gemi halatı takmakla gitarist olunsaydı…

  9. Kamil says:

    yıllarca beraber çalmış adamların bu vaziyette olması hem üzücü hem resmiyet falan açısından tiksindirici.

    Jeff Hanneman yerine Kerry turnelere katılamasa durum fanlar açısından kat kat daha iyi olurdu bence. En azından kulak tırmalayan atonal sololar olmazdı. Slayer hayranı olarak her zaman Jeff’i Kerry’ye tercih etmişidir. Hasta olmayaydın eyiydi be Hanneman.

    Baybora

    @Kamil, Aynen. Konu hakkındaki yorumu doğru ya da yanlış olsun her halikarda çok saçma olaylar bence. Bahadır abinin dediği gibi mevzunun iş tarafı da var,ama bir taraftan da kaç yıldır yanında çaldığı adam yahu. Şu tarz açıklamalar cidden olmuyor.

    Mert

    @Kamil, o atonal sololar slayer’ı slayer yapan şeylerden biri değil mi?

    Kamil

    @Mert, öyle ama bu atonal soloların hoş şeyler olduğu anlamına gelmez ‘bence’. Kerry King gerçekten kulak tırmalıyor. Hanneman’ın sololarıyla King’in soloları arasından dağlar kadar fark var. İkisi de kral solo atmıyor ama Hanneman daha iyi.

    Atonal solo olayı mesela bence Vader’da hoş duruyor ama onu da itiraf etmem gerek :D

    lefthandpath

    @Kamil, vader o soloları slayer’den öğrendi aslında. Peter’ın slayer hayranlığı bilinir baya.

    Kamil

    @lefthandpath, boynuz kulağı geçmiş kanımca :)

  10. creign says:

    Yalnız Kerry’nin bu tavırlarını gördükçe Slayer’ın bunca yıldır dağılmamış olmasına şaşırıyorum ben.

    Adamlar hiçbir şekilde bir müzik grubu imajı çizmiyorlar. İnsan 30 yıldır birlikte çalan insanların birbirine daha yakın olmasını bekliyor. Gruptaki diğer elemanları sadece birlikte iş yaptığı adamlardan ibaret gördüğü besbelli Kerry’nin.

    Diğer üyelerin hepsini çok severken Kerry King’e uyuz olmamın sebeplerini gösteren röportajlardan bir diğeri daha sadece. Keşke Kerry King Slayer’dan ayrılsaymış da yerine Gary Holt’u alsalarmış. Yazık oluyor Slayer’a Kerry King gibi bir adamın ellerinde.

    OMustafar

    @creign, words of wisdom… Içimi okumuşsun resmen.

  11. brutallica says:

    Böylesi kendi türünde kült olmuş ve üyeleri hep beraber yıllanmış gruplarda tek adamın sivrilip diğer elemanlara yönelik diktatör ve pervasız bir üslup kullanmasına akıl sır erdiremiyorum.Uzun yıllar üretkenlik içerisinde olup turneler devirdiğin bir insana sonrasında o olmasa da olur demek vicdansızlık değil de nedir.Keşke Jeff Henneman Slayer’da Kerry King dangalağına bu sözü edebilecek konumda olsaydı ve bu kesinlikle vicdansızlık olmazdı aksine çok mütevazi olurdu.

  12. northern says:

    demek metal müzik belgesellerinden ve röportajlarından izleyip “tam muhabbetlik adam/kafa adam” deyip bağrımıza bastığımız kerry baba, vefasız odunun tekiymiş.

    vay amk.. ulan öyle bir hastalık geçiren adam 2 günlük tanıdığın bile olsa arar “abi nasılsın” diye halini sorarsın, adam çıkmış 30 sene turneye çıktığı yol arkadaşı için “görüşme şansım olmuyor, sanırım durumu iyiye gidiyordur” diye rahat rahat demeç veriyor.

    bir de metallica’ya maiden’a laf atardım, şirket kafasında bunlar paragöz ipneler diye. halbuki adamlar birbirlerinin insan olduğunun da aynı zamanda farkında. kerry king, tam topsun.

  13. Swedish says:

    Slayer deki kel adam :)

  14. Can says:

    Beyler Hanneman hiç arayıp sormuyor diye dert yanmış adam. Bende Hanneman’ı daha çok severim ama King’te kendine göre haklı.

  15. Beaver says:

    depresyona girmiştir belki adam :D

  16. son of moonshine says:

    son zamanlarda yaptığınız bu tercümeler çok iyi oluyor ya.orjinalden ilk bir kaç cümle okumaya çalışıyorum sonra direk sözlüğe bakmak zorunda kalıyorum. benim gibiler için iyi oluyor. hatta ilerde tam röpörtaj tercümesi yapabilirseniz dadından yenmez.

  17. MakeMeSpinn says:

    Jeff’in geçirdiği gibi Kerry de bir kaza geçirse ne güzel ol maz mı ya :D Sonrada Tom çıkıp, Kerry için olsada olur olmasada dese :D O zaman görürdüm o keli.

  18. serdar91 says:

    http://www.metalhammer.co.uk/uncategorized/slayer-stand-in-gary-holt-wont-quit-exodus/

    gary holt slayer’daki durumu hakkında açıklama yapmış.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.