# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kerry King’den yeni SLAYER albümüne dair açık sözlü yorum
02.08.2012

Aynısının tıpkısı.

Bir süre önce yeni albümü için şarkı yazımına başlayan SLAYER’da gitarist Kerry King, yeni albüme dair ip uçları vermiş.

King şöyle konuşmuş: “Son 20 yıldır çıkardığımız albümlerin aynısını bekleyebilirler. Temel olarak olay bundan ibaret. Thrash metalin AC/DC’si diyebiliriz. Gelecek şeyin ne olacağını biliyorsunuz. Aynı yolu takip ediyoruz ve yapabildiğimiz oranda da denemeler yapıyoruz.”

Grup, birkaç ay önce yapılan bir röportajda da kayıt süreci ile ilgili bazı bilgileri paylaşmıştı.

Dave Lombardo tarafından 9 şarkının hazır olduğu belirtilen albüm, grubun Avrupa turnesinin başlayacağı ay olan Mayıs’tan önce, muhtemelen Mart ve Nisan aylarında Kerry King tarafından kaydedilecekmiş. Yeni şarkıların klasik SLAYER stilinde olacağı da belirten grup, albümden önce 3-4 şarkılık bir ısınma EP’si çıkarmayı planlıyormuş.

Henüz bir detayı belli olmayan albümün dışında, uzun süredir kolundaki sakatlıktan muzdarip olan Jeff Hanneman’ın iyileşme sürecinin de sürdüğü belirtilmiş.

  Yorum alanı

“Kerry King’den yeni SLAYER albümüne dair açık sözlü yorum” yazısına 42 yorum var

  1. Hand Of Blood says:

    allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh hemen iyileş jeff

  2. inflameswetrust says:

    güzel haber işte budur.

  3. onurtoptas says:

    mother of god..

  4. junkman afatsum says:

    slayerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  5. Junkie Ghoul says:

    2008-2009 civarı hepimiz ”slayer artık son albümünü kaydediyor”, ”babalar bırakacak” diye aval aval geziniyorduk. öyle demeçler verdi ki adamlar. şimdi yıl olacak 2012 yeni albüm yolda vay anasını.

    world painted b. iyi bir albüm değildi. hele christ illusion gibi bir mükemmellikten sonra fena göze battı. slayer’da final albümünü w.p.b. olarak kalmasını istememiştir.

    albümdeki şarkı sözlerinin hepsini rica ediyorum kerry king yazsın. christ illusion gibi anti-religion havası yüksek bir albüm bekliyorum, o albüm kadarda gaz olursa tadından yenmez.

    deadskinmask

    @Junkie Ghoul, world painted blood christ illusion’dan fersah fersah üstün bir albüm bence.

    Junkie Ghoul

    @deadskinmask, ben slayer’ın daha bodoslama, vahşi ve sözleriyle saldırgan tarzını seviyorum. world painted blood ise kendi halinde bir albüm.

    zaten seni nickinden anlaşılacağı üzere WPB albümü daha çok sevmen normal. SITA albümüne çok benziyor çünkü, ama onu gibi mükemmel olsa bende tapardım WPB’a, ama eksik ve göze batan yanları fazla.

  6. gerekli says:

    Pazartesi sendromu böyle atlatılır işte !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Megadethian says:

    işte bu çok güzel

  8. derceous says:

    kerry kingg in azgın keçi sakkalı kafası insanı sahiden azdırıyor.Başarılı bir albüm bekliyorum.Ayrıca jeff hanneman iyileşmesse gerçek slayer ruhu ortaya çıkmaz diye düşünüyorum (forever metal)…….

  9. cenkozmercan says:

    slayer’ı çok seviyorum ama seasons in the abyss sonrasını bir türlü dinlemeyi beceremiyorum.

    Junkie Ghoul

    Christ Illusion çarpar, öyle deme

    Kaan

    @cenkozmercan, kesinlikle haklısın.Slayer ın son albumu Seasons in the abyss tir

  10. Echoes says:

    Oley lan.

  11. _BlaCkeneD_ says:

    işte ben buna sevindim. slaaaaayeeeeeeeeeerrrrrrrrr!

  12. Hasan says:

    slayer’ın yaptığı parçaların en öne çıkanları hep müziği jeff hannemann tarafından yapılmış olanlardır.yani jeff in bir an önce iyileşmesi şart.

  13. Ali Tuğşad Gül says:

    Eğer thrash camiasında büyük dörtlüden biriyseniz bol keseden sallamak farz oluyor sanırım. Kerry nin Metallica ya bok atarak albüm yapmayacaklarını söyledikten sonra tekrar albüm yapacak olmalarına gülüyoruz lafını şu an gene kendisinin, Slayer nerede duracağını bilecektir, bu son albümümüzdür lafıyla bir kıyaslamasını isterim. Slayer ı her ne kadar sevsemde çok sığ bir gruptur, riffler, davullar ve sözler kuyruğunu kovalayan köpek gibidir. Ama sonuçta Slayer değil mi? Adı var. Bu tür müziğe yada belli bir türe yön vermiş grupların ne kadar albüm çıkartsak kardır düşüncesine farklı bir açıdan katılıyorum. Onlar için para, bizim için ileride keşke biraz daha yapsalardı yada devam etselerdi ortalığı dağıtırdı lan bunlar laflarını söylememek için aralanan bir kapıdır. Arkalarında ne kadar çok eser bırakırlarsa iyidir bu tarz grupların. Sevilir sevilmez o farklı bir tartışma konusu. Beklentiler her zaman belli bir seviyede tutulmalı ve bazen de gruplara taşıyamayacakları değeri yüklememeliyiz. Bu kategoriye girecek grupları seçmek de kişiye kalıyor. Albümü bekleyip göreceğiz

    V.Kaan

    @Ali Tuğşad Gül, Al benden de o kadar.

    Haxprocess

    Yazdığın yazı grindcore gruplarına ”hiç teknik yok bunlarda yaa” demeye benziyor. Slayer’ın kendine has güzel bir tarzı var, bundan da hiç sapmadı ve hakkıyla icra ediyor. gerisi fasa fiso.

    Osman

    @Ali Tuğşad Gül, güzel yazı kardeşim, yıl 2012 olmuş, yeni slayer albümü için çıldıranlar var. sonuçta bu adamlar işi bitirmiş. asıl gençlerin önünü açmak lazım. slayer ne yapsa iyidir, slayer candır, slayer siker…

  14. Biberli Kurufasulye says:

    başlığı görür görmez anlık bi sevinç hönkürmesi oldu :)

  15. saw you drown says:

    son 2 hatta 3 4 albümlerinde hep bir kendilerini tekrarlama var.yeni çıkacak albümden oldukça umutsuzum.sabaha kadar davayı satma.yada bangır bangır thrash metal yap.neye yarar ki.yenilik denen birşey var.ne yazıkki bu old school thrash metal grupları miadını doldurdu gibime geliyor.

    gerekli

    @saw you drown,

    O “old school” dediklerin olmasaydı şu anda dinlediğin beğendiğin grupların ne kadarı mevcut olurdu ?
    Bu adamlar “tarih” tir.

    saw you drown

    @gerekli, şu eski grupları savunma mekanizmasını atlatın artık ya.slayer’in metallica’nın vs. ne kadar büyük işlere imza attığını ne kadar büyük grup olduklarını bilmeyen mi var.benim demek istediğim müzikte yenilik denen birşey var.thrash metal yapan bir grup hard-rock albümü yapamaz mı? yapar tabi metallica yaptı gayet te hoş oldu.yok efendim soundlar’ı neyse grup dağılana kadar o tarzı yapacak.yok öyle birşey.yaratıcılık ile sıradan albümlere imza atmak arasında fark var.slayer world painted blood gibi bir albüm yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.world painted blood taş gibi albüm bence.standartların üstünde.ama artık baydı.müzikal değişiklik şart.”old school dediklerin olmasaydı senin beğenip dinlediğin grupların ne kadarı mevcut olurdu sorusu da çok saçma.” çünkü bu dar bakışla gidersen diamond head olmasaydı slayer mevcut olmazdı.yada pink floyd olmasaydı diamond head mevcut olmazdı.the rolling stones olmasaydı pink floyd mevcut olmazdı.bu kısır döngü öyle gider.şimdi ben gidip elvis presley ile dream theater’ı mı karşılaştırayım.saygımız sonsuz slayer’e.yaptıkları işler heavy metale kattıkları ama lütfen eğri oturup doğru konuşalım.

    bathory

    @saw you drown, adı üstünde thrash tabiki bangır bangır olucak şu anda eskiden thrash olupta uzak olan çok grup var metallica gibi özüne dönmeye çalışıyolar yinede ama asıl thrash slayer gibi exodus gibi kreator destruction sodom gibi olur çok az balladı olur bangır bangır olmalı thrash dediğin

  16. agresifq says:

    albüm öncesi ısınma ep’si salıveren gruplardan mütemadiyen tiksiniyorum. ha ama slayer remix albümü çıkarsa önümü iliklerim, o ayrı.

  17. Nightwing says:

    vay anasını kaç yıl oldu be slayer dinlemeyeli özlemişim.

    Haxprocess

    black metal dinleye dinleye thrash köklerini unuttun panpa

  18. bathory says:

    daha sevindirici bi haber olamazdı sözleri jeff kerry ağırlıklı yazmalı ve herzamanki slayer diyelim süper olur daha sert ve daha thrash olsun

  19. Rotten Angel says:

    İlk resimde tom araya’nın ”mnakorum senin” bakışına hastayım.

    Asıl konuya dönersek. Slayer 31 senedir sıkılmadan aynı müziği yapıyor. Elemanların yan projeleri de yok (hatta jeff hanneman konuk olarak bile hiçbir grupta çalmamış, adamın hayatı slayer’dan ibaret). Bana ilginç geliyor, hiçmi sıkılmıyorlar acaba? gene aynı tarz albüm gelecekmiş şimdi. e bunu biliyoruz kerry kingcim.

    aslında slayer’ı hep aynı yerde takılıp kaldığı için eleştirmek mi lazım yoksa davanın değişmeyen has adamı olduğu için takdir mi etmek lazım bilemiyorum…

    neyse yeter lan slayer siker

    Jester

    @Rotten Angel, Hepsi öyle bakmamış mı? Gerçi diğerlerinde gözlük var, Tom Araya daha net.

  20. Jester says:

    Farklı bir şey de beklemiyorduk zaten.

  21. ismail vilehand says:

    ikinci bir World Painted Blood olsun tamam işte. Slayer müzik yapmaya devam etsin yeter. Farklı şeylere hiç gerek yok.

    Rotten Angel

    bence ”christ illusion” tarzında olmalı. W.P.B. biraz içine kapanık ve öz slayer saldırganlığı ve öfkesini yansıtmayan bir albümdü..

    Ahmet Saraçoğlu

    @Rotten Angel, Christ Illusion yönetir.

    Rotten Angel

    @Ahmet Saraçoğlu, kesinlikle. slayer’ın en satanik ve en öfkeli albümü olarak kalbimdeki yeri ayrıdır.

    ismail vilehand

    @Rotten Angel, bende Christ Illusion hastasıyım ama Psychopathy Red hayvanlığı yüzünden World Painted Blood çıkıyor ağzımdan.

  22. Belus says:

    Farklı birşey olmamalı zaten!

  23. Rotten Angel says:

    kerry king’i müzisyen olarak görmüyorum ama nedense çok seviyorum kendisini. slayer’ın asaletinden olsa gerek

    Nightwing

    @Rotten Angel, müzisyen olmak için illa nota bilmek gerekmiyor, biliyosun ben işin teknik kısmına çok önem vermem benim için duygu-ruh daha ön plandadır ama bu adam hakkaten odun be! kötülemek için söylemiyorum ama hakkaten öyle şimdi.

  24. M says:

    ya ne olacağıdı?

  25. Son of Moonshine says:

    official mı bilmiyorum ama albüm gelmeden şarabı geldi :D

    http://www.slayer-drinks-shop.com/Reign-in-blood-red

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.