# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TEXTURES gitaristi gruptan ayrıldı
12.01.2013

Başka şeylere odaklanmak.

Hollandalı progresif metal grubu TEXTURES gitaristi Jochem Jacobs grupla yollarını ayırdı. Grup, ayrılıkla ilgili şöyle bir açıklama yaptı:
“12 yıl boyunca grubun önemli bir üyesi olduktan sonra, Jochem Jacobs gruptan ayrılma kararı aldı. Kendisinin gidişini görmek üzücü fakat verdiği karara saygı duyuyoruz. TEXTURES’un en başından beri Jochem, grubun şu an bulunduğu noktaya gelebilmesi isin çok çalıştı ve O’nun getirdikleri daima müziğimizin bir parçası olmaya devam edecek. Bu grup için büyük bir aksilik olsa da geri kalanlar olarak müzik yapmakta oldukça kararlıyız. Bu nedenle yeni bir gitarist arama çalışmalarımız başladı. Bununla ilgili detaylı bilgiyi zaman içinde vereceğiz.”

Jochem Jacobs’ın ayrılıkla ilgili söyledikleri ise şöyle:
“TEXTURES’un başından beri gruptayım ve son 12 yılda gerek müzikal olsun gerekse sosyal olsun, bir sürü mükemmel maceralar yaşadım. Adeta bir hayalin gerçeğe dönüşmesiydi. En yakın dostlarımla dünyayı dolaşıyor ve müzik yapıyordum. Daha ne isteyebilirdim ki! Kulağa garip gelse de yıllar geçtikçe yavaş yavaş önceliklerim de değişmeye başladı. Şimdi benim için başka şeyler yapma zamanı. Yaşamda tüylerimi diken diken eden bir sürü başka şeyler var. Stüdyomda çok iyi gruplara prodüktörlük yapmakla ve başka müziklerle uğraşmakla meşgulüm ve buna odaklanmak istiyorum. Ayrıca TEXTURES’la ilişkimi kesmiş değilim, gelecekteki albümlerine de prodüktörlük yapmaya devam edeceğim.”

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.