# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
STEVEN WILSON’dan güçlü yeni albüm kadrosu ve detaylar
02.12.2012

Şarkı söylemeyi reddeden kuzgun.

Steven Wilson yeni albümü “The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)“de çalan kadroyu açıkladı. Detayların altından görebiliyoruz.

01. Luminol (12.10)
02. Drive Home (7.37)
03. The Holy Drinker (10.13)
04. The Pin Drop (5.03)
05. The Watchmaker (11.43)
06. The Raven That Refused To Sing (7.57)

Albümde çalan kadro da şu şekilde:

Steven Wilson: Gitar, vokal
Guthrie Govan: Solo gitar
Marco Minnemann: Davul
Adam Holzman: Klavye
Nick Beggs: Bas
Theo Travis: Saksafon, flüt

  Yorum alanı

“STEVEN WILSON’dan güçlü yeni albüm kadrosu ve detaylar” yazısına 29 yorum var

  1. oh yes! says:

    çıldırt bizi delirt bizi başkanım

  2. b says:

    işte şimdi bu kadroyu beğendim. steven wilson’a bir kilometre öteden bakan birisiyim ama guthrie govan, marco minnemann ve hele hele theo travis varsa orada dur derim arkadaş.

  3. Ubeydullah İndiroğlu says:

    Bi dur la, bi dur.

  4. Osman says:

    Bu kadar virtüöz Steven reize ters, çok farklı bişey geliyor anlaşılan.

  5. ege says:

    allah çok güzel bişey lan.

  6. Onur Sancu says:

    o değil de kapağa hasta oldum şu an

    Ahmet Saraçoğlu

    @Onur Sancu, tam şu an mı?

    Onur Sancu

    @Ahmet Saraçoğlu, 03.12.2012 00:11:27 (UTC/GMT +2) itibariyle başladı aşkımız.

  7. Oblgoth says:

    Guthrie Govan ve Marco Minnemann. Gözlerimi ovuşturdum hala oradalar :S.ss.S.s

  8. sambalici says:

    oha bu ne, yavaş gel

  9. Itachi says:

    luminol çok sağlam. albüm de muhtemelen öyle olacaktır.

    http://www.youtube.com/watch?v=wYfQ1I-VV7M

  10. Buğra says:

    Prodüksiyon da Alan Parsons’dan.

  11. e says:

    eğer pt albümü yapacak olurlarsa üflemelileri orada da denemeli bence. beni en çok travis’in varlığı heyecanlandırdı.

  12. GiantZillerIndo says:

    fear of a blank planet’ten sonra hafif cozuttuğunu düşünüyorum ben bu herifin. zilyon tane grupla, sekizyüzbin ayrı albüm çıkardı 2007′den beri; bi tanesine bile kanım kaynamadı ulan:( prodüktörü olduğu şeyler filan hep dahil. yani burda linç edileceğimi, tehdit telefonları alacağımı bilmesem “kastırışlara, asitsel triplere fazla girdin. bozdun sitivın!” diyeceğim. baya umudu kesmiştim adamdan anlayacağınız. ama işte o lanet olası dvd dibimi düşürdü.(afbuyurun) yıllar süren mıymıylıklarından sonra ilaç gibi geldi. luminol de pek güzel. bu albüm herşeyi silip atacak gibime geliyor o yüzden :/

    baha

    @GiantZillerIndo, seninle düşüncelerimiz kısmen benzeşiyor ancak ben fear of a blank planet’den önce de cozuttuğunu düşünüyordum. tabi düşüncelerini yazmışsın herkesin beğenmesi tabi beklenmez. bir de beğenmediğini söylediğin zaman linç edilme durumları oluyor. bu doğal mı? hayır. steven wilson yapmışsa beğeneceksin! o kadar! beğenmediğini söylemişse insanların üstüne geliniyor bu kadar basit. yok efendim troll’muş bilmem neymiş. troll kelimesinin kullanılması neye yaradığı amacının ne olduğu da saçma sapan bir konu bu arada. ayrıca troll ne ya? yahu bu müzik isteyen beğenir istemeyen beğenmez. bu kadar, ne uzatıyorsun, öyle değil mi?

  13. Osman says:

    Porcupine Tree’nin dağılmasına sevinen birtek benmiyim?

  14. Ugur says:

    ‘The Watchmaker’ çok canlar yakacak.Müthiş.

  15. noise says:

    Wilson’a bok atıp duran o çok bilmişler The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)’i dinlesin bakalım. Beğenmeyebilirler ama şu albümü dinleyip “berbat” diyen adamların müzik dinlemesi yasaklanmalı.

    noise

    Benim yazdığıma yorum yazmamak için kasıp, gidip başkalarının yazdıklarına yazdığı yorumla “sözde” bana laf sokmaya çalışılmasın. (Yorum yazdığın adam da başka şeyden bahsetmiş, sen ayrı telden çalmışsın, ona yanarım. Bu kadar kasma yani eheh) Ki, “beğenmeyebilirler” ama “berbat” deme lüksleri yok demiş olmama rağmen. Bir de yazdığımı doğru anlasa keşke.

    Sana yazmadım yorumumu. Yabancı sitelerde ve bazı Türk sitelerinde gördüğüm abuk sabuk yorumlar içindi. Bu sitede varsın diye her şey sana yazılmıyor. Hatta aklıma bile gelmedin, üzgünüm.

    b

    @noise, yukarıdaki cevabı doğru okursan ona verilmiş bir cevap olduğunu görürsün. yazdığım yazıda direkt seni kastettimi de nerden çıkardın? ki hayal dünyasında yaşama. ben burada gerek steven wilson gerekse de porcupine tree hakkındaki görüşlerimi çoğu kişi bilir bir tek seni neden kastedeyim? ne zorum var ki seninle? ayrıca sadece bu sitede değil çoğu forumlarda ben birçok kişiyle bu konu hakkında ters görüşlere sahibim bir tek seni hedef alıp neden sana karşı böyle bir tavır alayım? senden başka bir sürü kişiyle de tartıştık bunu gelmiş bana cephe alıp aşağılamaya çalışıyorsun. dinlediğin sadece bir müzik. bunu o kadar ciddiye alma arkadaşım. aslolan bambaşka şeylerdir bambaşka duygulardır. bütün bunlar sadece basit bir tartışmadan ibarettir. birgün benimle bir yerde tanışırsın sohbet edersin o zaman o sözcükleri kullandığın için pişman olursun. hiç kimseyi ironik bir şekilde aşağılamaya cüret edemeyeceğin gibi hiç kimseyi de sevmediği bir albümden dolayı “müzik dinlemesi yasaklanmalı” gibilerinden sözcükler de kuramazsın. steven wilson tanrı veya hatasız bir insan değil!

    noise

    Güldürdün [yine] .

  16. saw you drown says:

    Luminol çok basit bir parça gibi duruyor. Bir orjinallik göremedim. Sanki 70′lerden rasgele bir parça seçmişte coverlamış gibi.

  17. Osman says:

    Bence, Lightbulb’den beri yaptığı en iyi şey, net. Minnemann, Govan, Holzman*, gelin bi öpeyim koçlarım. Dream Theater kafayı taşlara vuruyodur şimdi.

    *asıl övgü Travis’e

  18. Albümü tam olarak hazmedemedim sanırım daha ama prodüksiyon muhteşem.

  19. saw you drown says:

    Albümde bir bütünlük hissedemedim. Müzikalite’ye birşey diyemem haddim değil. Ama iyi bir albüm mü deseler kendi nazarımda hayır cevabını veririm. Sanki böyle bir sürü yerden materyal alınmışta bu alınan tüm materyaller bir torbada harmanlanmış gibi geldi ve bu durum hiçte hoşuma gitmedi. Şarkılar arasında çok kopukluk var gibi geldi. İyi birşeylerin varlığı ortada ama ediğim gibi bu albümde sadece müzikalite var. Başka da birşey yok benim için. 10/6.5

  20. DrAQA says:

    Albümde tek alışamadığım şarkı The Holy Drinker, onun dışındaki bütün şarkıları inanılmaz bir beğeniyle dinliyorum.

  21. aaa says:

    abi albüm çok iyi.biraz erken oldu ama steven wilson’ı bu albümle tanıdığım için kendimi baya şanslı hissediyorum.bu arada albümdeki favorim holy drinker.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.