# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PASİFAGRESİF’ten dev hizmet
30.11.2012

Çok gelişmiş arama.

Yenilenen Pasifagresif’teki değişikliklerden biri de, okurlar tarafından en çok istenen konulardan biri olan detaylı arama fonksiyonuydu. Ancak şimdi bu istek ortadan kalktı, çünkü arama fonksiyonu an itibariyle siteye eklendi. İşte bu haberin halkta yarattığı sevinçten bir kare.

Evet; girin, arayın, detaylı arayın. Daha da kolay arama yapmak için “Aranacak kelime” ibaresinin yanındaki “(Yardım)” kısmını da okumayı ihmal etmeyin. Gelişmiş aramaya, anasayfadaki Arama kutusunun altındaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

  Yorum alanı

“PASİFAGRESİF’ten dev hizmet” yazısına 2 yorum var

  1. desqpio says:

    “abi öyle diyorsun da parasız da olmuyor” diye arama yaptım ve 35 sayfa sonuç çıktı karşıma. skynet?!?!

  2. northern says:

    sitelerde genelde “arama” çubuğu siteye girer girmez göz hizasında dikkati çabuk çekebilecek ve ulaşılabilecek bir noktada oluyor. burada biraz “arada derede” kalmış. tabi bu bir zorunluluktan dolayı da olabilir, bilemiyorum.

    “arada derede” deyince de, sitenin ana sayfasının 2 yerine 3 sütunluk bir yerleşimi olursa, mouse ile aşağılara daha az kayılır ve daha derli toplu, yoğun bir erişim alanı olur diye düşünüyorum. tabi bir sayfa geliştirme ile “bilgim” 10 sene öncesinin dreamweaver’ından ibaret olduğu için (kısacası olmadığı için) benimkisi “en naifinden” kullanıcı isteği

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.