# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METALLICA’dan kravat
24.11.2012

Sudan ucuz.

Kazak çıkaran SLAYER ve bardak çıkaran OPETH’ten sonra METALLICA da kravat çıkararak müteşebbis gruplar akımını devam ettiriyor.

Kravatların tanesi…

50 Dolar.

Evet.

  Yorum alanı

“METALLICA’dan kravat” yazısına 42 yorum var

  1. Avcı says:

    Ziyadesiyle komik ve küçük düşürücü.

  2. Hemen bir tane alıp cümle aleme metallicacı olduğumu göstermeliyim (!)

  3. Baybora says:

    Bardak ve kazaktan daha mantıklı olduğu kesin.

  4. serdar91 says:

    ben tiksindim artık grupların bu müzik! dışı yaptığı işlerden.

  5. Osman says:

    Kim alır merak ediyorum. Opeth’in bardağı bile daha fazla satacak bunlardan.

  6. ismail vilehand says:

    yılanlısı güzelmiş.

  7. Rotten Angel says:

    Cannibal Corpse’da balta çıkarsın. Bak onu alırım…

    Ufuk Sönmez

    @Rotten Angel, onu da wow ya d diablo’da felan çıkarırlar heralde

    corpsegrinder’s axe of blashing

    damage 60-90
    adds 40 sound damage per hit
    undestructible
    unique item
    required level: money talks

    falan felan gibi…

  8. in_flames_rules says:

    Reklam müziği de Saint Anger olsun, tam olsun…

  9. dave_s_mustaine says:

    kazak ve bardaktan daha mantıklı ve şık olduğu kesin. olmuş, fiyat uçuk olmasa alırdım.

  10. hen says:

    Öneri: Bence “Burzum Babetleri geldi” ya da “Maiden bal işine giriyor” tarzı haberleri yayınlamasanız da olur. Onlar yerine burda yayınlanmayan bir çok haber var, okurların çok iplemediği sanatçılarla ilgili olsa bile o haberleri görmeyi tercih edecektir insanlar. Böyle hem siz yoruluyorsunuz hem Ext_Aggression yoruluyor.

    Rotten Angel

    Ext_Aggression haksız değil. Bu tip haberleri gördükçe ”tüm işçiler birleşin laaaan” diye bağırasım geliyor. Vıcığının suyunu çıkardılar çünkü.

  11. Jester says:

    Bu tip eşya haberleri artarsa bunlara ayrı bir bölüm açılabilir bence, almak isteyen de oradan bakar falan.

  12. Beleg says:

    Pasifagresif, evinizin herşeyi

  13. Overload says:

    *brutal vokal* BUGÜN NE GİYYSEEĞĞĞĞMMMM!!!!

    Ubeydullah İndiroğlu

    @Overload, bizımla deyılsın.

  14. Korhan Tok says:

    Ucuz olsa yılanlı iyiymiş.

  15. jack white says:

    tiksindirmeye devam ediyorlar yani…

    Beni en çok sinir eden durum; hala bu adamların metalci olarak tanınmaları.Metal müziğin; osuruğunu bile pazarlamayı düşünenlerle uzaktan yakından alakası olamaz, bunu yapanlar metallica yada slayer bile olsada.Esklden yaptıklarıyla çok saygınlardı ama şimdi çocuk partilerine katılan palyaço yada şaklabanlardan farkları yok.

    Ulan şunların boykot edilmesini ne çok isterdim, düşünsenize kimse bunları dinlemeye gitmiyor ve turne günleri azaldıkça azalıyor, çıkardıkları albümler, yayınlamarıyla kalıyormuş, ne gülerdim lan.

    Korhan Tok

    @jack white, Palyaçoluk mesleği de ne çekti ya.

  16. saw you drown says:

    Ne kapitalizmi ne işi ya. Bırakın artık bu kokuşmuş muhabbetleri. Param olsa imkanım olsa metallicanın kravatını da alırım. Slayer’in kazağınıda alırım. Opeth’in de bardağını içer içinde viskimi yudumlarım. Ne olmuş yani.

    Aeonian_Lich

    @saw you drown, Kapitalizm’den bin kat kötü bir ton problem var, ama iyi hissettiriyor insanlara her şeyi kapitalizme bağlayıp deşarj olmak. Öyle bir kapitalist karşıtı ki, sanki Das Kapital gibi 30-40 core-book’u hatmetmiş, çıkan tüm makaleleri de takip ediyormuş gibi kükrüyor. İki ağız arasan, karşına karton aslan çıkar ama genelde. :)

    Yalnız Opeth’in bardağını içmesen daha iyi. :P

    Rotten Angel

    @Aeonian_Lich, Kantin solcuları havası oluşturuyoruz ya eğlenceli :) Ext_Aggression başlattı bu akımı. İptal olan konser için bile ”Yaşasın buyrun kapitalizm!” yazdı. Yani eğlenceli be üstat :D

    Aslen liberal solcuyum.

    Ext_Aggression

    @Rotten Angel, “kantin solcuları” kendi adlarına konuşsunlar. Yazdıklarım yazamayacaklarımın (oto-sansür) %1′ini oluşturuyorken “kantin solcusu” tanımı hafif kalır. Liberal solculardan da hoşlanmam.

    hen

    @Ext_Aggression, iş birlikçi pasifagresif ve unirock ekibi.

    Ext_Aggression

    @hen, ilki işbirlikçi diğeri tetikçi olur :)

    Rotten Angel

    @Ext_Aggression, Bende stalinistleri sevmiyorum. Yapacak bişi yok :)

    Ext_Aggression

    @Rotten Angel, Stalinist değilim. Olabilirdim de.

    saw you drown

    @Aeonian_Lich, Aynen ya ne güzel söyledin. Gören zannedecek adam bülbül gören zannedecek adam engels adam das kapital’i yiyip bitirmiş burada ahkam kesiyor. Yalnız doğru opeth bardağının içine girecek viski:D

    junkman afatsum

    @Aeonian_Lich, das kapitali anlamak içinde sağlam bi 2-3 yıl iktisat eğitimi gerektirir. ki şuan das kapitali yemiş yutmuş solculara bak birde 68 kuşağına bi bak doğru dürüst çevirisi bile yok bu ve benzeri sol kitapların ama buna rağmen sol tavır anti emperyalist tavır üst düzeydeydi umarım anlatabilmişimdir derdimi ;)

    Rotten Angel

    @saw you drown, Lümpen proletarya :D

    saw you drown

    @Rotten Angel, hahahahaha:D

  17. jack white says:

    kapitalizmi ne tür bir rejim olduğunu anlayabilmenin tek yolu olarak “das kapital” okumanın olduğuna inanan insanlar; o atıp tutuyor dediklerinizden daha az şey biliyor olduğunuz ortada.

    Ulan bunları piyasaya sürüp pazarlayan insanlar bile ” acaba ne tür ezik ve kıt insanlar alıyordur bunları” diye hem şaşırıp hemde kıçlarıyla gülüyorlardır.Alın a.q bardağınıda alın kazağınıda külodunuda.

  18. Korhan Tok says:

    Kemik dergisine ithafen: Kapitalizm insanın kendine yakışanı giymesidir.

    Rotten Angel

    @Korhan Tok, Vay be, o dergi kapananı kaç sene oldu. Sayko ustadan yimah tarifleri diye bir şey vardı hatta.

    Korhan Tok

    @Rotten Angel, Ahah evet ya. O dergideki köşeler nefisti zaten. Mini bir Metallica serisi bile olmuştu. Epey de güldürmüştü.

    TAAKE

    @Rotten Angel, liseli talat ve süperman vardı bir de panpa,hala hatırlarım en sonunda bide bulmaca vardı,bulmaca sıkış,tepiş,balık istifi bir otobüs şeklindeydi ve labirentliydi,bulmaca yönergesinde ”yolları ve labirenti izleyerek kim kime çaktırmadan dayamış,bulun gönderin,10 kişilik kız msn si kazanın”diyordu,hala hatırladıkça gülerim,bazı sayılarını hala saklarım,gerçekten bir nesli yoldan çıkardı bu antidepresan dergi

    cannibal fetus

    @Rotten Angel, Bağımsız bir dergi olmadan önce Lombak’ın ortasındaydı Kemik. Oradan koparıp dergi formatına getirmek için arife tarif diye bişey vardı hatta :) Kemik’in bir kaç sayısında İlik diye bir şey türemişti ki o da derginin boyunun uzatılmış 5-6 santimlik bir kısmında yer alıyodu. Amatör çizerler hep oralardan yolunu buldu. Eski Lemanyak – Lombak kafaları çok kıyak kafalardı. Sayko ustanın önlüğünün cebinden Akineton kutusu görünürdü.

    TAAKE

    @Korhan Tok, türkiyenin en komik dergisiydi la,şimdiki inci sözlükten bile daha fırlama şeyler vardı,hey gidi günler hey

  19. TAAKE says:

    Bir arap şeyhi şunları çıkıp satın alsa da haremine mi,çadırına mı nereye oluyorsa oraya bir müddet kapatsa da bir süre rahatlasak,yok yani bunlar ”hey adamım biz satılık değiliz,köle mi satın alıyorsun,al paranı defol git” diyecek adamlar da değil,en fazla astronomik bir rakama gitmek için blöf yaparlar.Ne lan bu kaç albümdür mor ve ötesi kalitesine gidemiyorsunuz,nasıl olsa osursak dinlerler,çok pis hardcore fanlarımız var diye,bi gün kravat,bi gün sütyen,bi de web sitelerine koymuşlar,açılır açılmaz çıkıyor tepede,yakında web siteye girince ”yağlı kars kaşarı geldi,börek metallicada yenir”çıkarsa şaşırmıycam,kendinize gelin kendinize,siz müzik grubusunuz.yani bir metalci ola …şaka lan şaka,siz hala okuyormusunuz,bu tür haberlere pek yorum yapmıyorum bana çok manasız geldiği için,yazacak bi şeyde bulamıyorum şahsen,sadece kapitalizm muhabbetini okudum biraz,ama böyle bir yorum yapsam ne olurdu onu da merak ediyorum doğrusu

  20. devilsadvocate says:

    yılanlı olan dehşet güzel olmuş. madem haber yapıyosunuz bir link koyaydınız bari.

  21. ışıl says:

    clutch’ın birası, motorhead’in şarabı, kylesa’nın ampulu grinderı derken merch olayının iyiden iyiye suyu çıkıyor artık

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.