# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CINDERELLA vokalistinin ses teli felci ile savaşı
23.11.2012

Çaba.

Ses teli felci nedeniyle nota kontrolünü kaybeden ve bu hastalık ile savaşını halen devam ettiren CINDERELLA vokalisti Tom Keifer, kendisi ile yapılan bir röportajda hastalığı ile ilgili bazı sorulara cevap vermiş.

Sorun aniden başladı, neredeyse 1 gece içinde. CINDERELLA’nın üçüncü albüm turunun bitmesine birkaç hafta kala sesimin çatlamaya başladığını ve notaları kontrol edemediğimi fark ettim. Bir doktora göründüm ve ses teli felci geçirdiğimi söyledi.

Bu kötü olaydan doğan pozitif yönlerden biri de, sesimi farklı şekillerde eğiterek daha önce hiç ulaşamadığım noktalara ulaşabilmem oldu. Sesimin orta bölümleri hiç olmadığı kadar güçlü, ancak bazen değişim gösterebiliyor. Ama iyi bir günümde isem, bu hastalıktan önce yapamadığım şeyleri yapabiliyorum.

Keifer’ın solo albümü gelecek senenin ilkbahar aylarında yayınlanacakmış.

  Yorum alanı

“CINDERELLA vokalistinin ses teli felci ile savaşı” yazısına 2 yorum var

  1. b says:

    kaç sene önceki olay bu! ta still climbing albümü öncesine dayanıyor ve o zamandan bu zamana kadar bu sorun bir şekilde devam etmiş. yıllardır da kendisi albüm çıkaramıyor en son bir kaç sene önce sitesinde solo albüm yayınlayacağını görmüştüm ama pek ihtimal vermedim. cinderella olarak daha yeni bir albüm dahi yapamıyorlar sadece konserlerle vakit geçiriyorlar o kadar. eğer sesi eskisi kadar iyiyse rock tarihinin en özgün seslerinden birisi olmaya devam eder aksi taktirde unutulur ve eskileri yaşamaya devam ederiz. gerçek şu ki tom keifer ismi çok büyük ve kendisi üst düzey bir şarkı yazarı ve müzisyen. neredeyse çalmadığı müzik aleti yok. bu yönüyle de takdir ederim.

  2. Jester says:

    Bence grubun adı Cindirella değil.

    Ayrıca bu ses teli felcinden ne güzel bahane olur “Albüm kayıtlarında yaptım ama canlıda rahatsızlığımdan ötürü hede hödö”.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.