# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CEREBRAL BORE’da ayrılık
25.11.2012

Askerlik şubesine dönüş.

Kadrolarında barındırdıkları Hollandalı kadın brutal vokal insanı Simone Pluijmers ile dikkat çeken İskoç grup CEREBRAL BORE, bu dikkat unsurunu artık kaybetmiş durumda.

A.B.D. turuna katılmadan 1 gün önce gruptan ayrıldığını duyuran Pluijmers’in yerini şimdilik Shawn Whitaker devralmış. Grup yakaladığı başarıyı devam ettireceğine inanıyor ve umuyoruz.

  Yorum alanı

“CEREBRAL BORE’da ayrılık” yazısına 5 yorum var

  1. Baybora says:

    Nasıl ya :( Çok üzüldüm harbiden de. Ama gruba fazla zarar vereceğini sanmıyorum bu olayın,kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Yine de üzüldüm,haberi görünce ”Acaba o mu?” diye düşündüm ama artık gupla sembolize olduğundan mümkünatı yok diye geçirmiştim kafamdan.

    Grup sayfasına da baktım bu arada,ve bayağı tavırlı görünüyorlar Som’a karşı.

    Baybora

    @Baybora, Gerçi bırakın kimi kandırıyorum,Cerebral Bore bu saatten sonra kaldığı yerden falan devam edemez,mutlaka zarar verecektir Som’ın ayrılığı. Sebebin Paul’un ona bağırması sert davranması falan filan olduğu söyleniyor.

  2. Kemal says:

    Kendilerini bu yaz Summer Slaughter da izlemistim, hakkaten hayvan gibi vokali vardi kadinin. Rahat grup bulur bence, fazla uzak kalmaz sahnelerden

  3. ismail vilehand says:

    küçücük kızdı zaten yaşıtlarının hayal dahi edemeyeceği şeyler yaşadı ve elinden geleni fazlasıyla yaptı. Shawn Whitaker bu grupta kalıcı olursa aynı başarıyı devam ettirmekten öte çok daha üst seviyelere bile taşıyabilirler. zaten şu grubu “ayyy kız ne tatlı…” diye dinleyen varsa kendini Maslak 1453 inşaatından kafa üstü atsın direk. ekstrem müziğin geleceğine müthiş faydalı bir hareket olur bu.

  4. Rotten Angel says:

    Grubun inşallah ömrü uzun olur. Ben dahil, bir çok arkadaşımız; eminim ki sırf ”aaa kadın vokalist ve brutal death. nasıl acaba lan?” diye tanıştık bu grupla. Yani zilyon tane brutal death metal grubu varken, Cerebral Bore’un albümünü indirdik, sırf bu meraktan.

    Şimdi grup eskisi kadar dikkat çekebilmek için çok sağlam işler yapmak zorunda.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.