# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THERION’dan yeni albüm ve geleceğe dair haberler.
10.10.2012

“Gençler kredi borcum var.”

Therion yeni konsept albümü “Les Fleurs Du Mal” ile raflarda yeniden baş gösterecek. Albüm ismi bazılarına tanıdık gelebilir ki yanılmıyorlar. Türkçesi ile “Kötülük Çiçekleri”, Fransiz şair Charles Baudelaire’in edebiyat dünyasında büyük yankılar uyandıran, bazı yorumlara göre çığır açan şiir kitabının adı.

Chris abi (Christofer Johnsson) bir yandan albümün müjdesini bizlere verirken, bir yandan da resmi sitesinden hayranlarına yazdığı mektupta, grubun 25. yılı kutlamaları çerçevesinde, içinde rock opera da barındıran geniş kapsamlı sanat projesi çalışmalarIna başlayacağını ve muhtemelen uzun bir süre (5-10 yıl?) yeni bir stüdyo albümü çıkarmayacaklarını, geniş çaplı turnelere çıkamayacaklarını bildiriyor.

Nuclear Blast ile yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle son albümün finansmanını tamamen kendi cebinden karşıladığını, bankadan kredi çektiğini söyleyerek, bizleri orijinal albüm almaya davet edip, aksi takdirde (biraz abartmayla) sersefil parasız kalacağını söylüyor. Haydi pamuk eller cebe diyoruz.

Yeni albümün 5. parçası “Mon Amour, Mon Ami” kulağınıza bir yerlerden tanıdık gelebilir. Evet sizler de yanılmadınız. Güzide popçumuz Yonca Evcimik de “Çapkın Kız” olarak cover’ladı bu parçayı.

Not: Haber ve metni için Gökhan Karagül’e teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“THERION’dan yeni albüm ve geleceğe dair haberler.” yazısına 2 yorum var

  1. Aeonian_Lich says:

    Albüm malum ortamlarda var. :) Metal head’lerin pek hoşuna gitmedi. Johnsson abinin de pek zikinde değil gibiymiş zaten durum galiba.

  2. nordson says:

    cover albüm

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.