# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CATTLE DECAPITATION ‘dan yeni video
15.10.2012

Matkap.

CATTLE DECAPITATION, son albümü “Monolith of Inhumanity“den “Forced Gender Reassignment” adlı şarkıya çektiği klibi, şu adres üzerinden yayınladı.

Daha önce YouTube ve Vimeo tarafından reddedilen klip, rahatsız edici görüntüler içeriyor. Bizden söylemesi. Grubun vokalisti Travis Ryan’ın klip ile ilgili açıklaması ise şöyle:

Forced Gender Reassignment” klibinin acımasız, sert ve doğrudan doğruya rahatsız edici olmasını istedim. Bugünlerde birilerinin bir şey düşünmesini istiyorsanız, sunumunuzun kalitesinin yüksek olması gerekiyor. Bu şarkı, bazı din “mensuplarını” alıp onlara, kendilerini başkalarının -hayatları onlarınkinden farklı olan insanların- yerine koymayı göstermeyi anlatıyor. Tabii bu durum güç kullanılarak gerçekleştiriliyor, yoksa bir Cattle Decapitation şarkısı olmazdı. Cattle Decapitation, ironi, kötümserlik ve acı konseptleri ile bezeli bir grup. Mitch Massie, bu klip için en iyi seçimdi. Vizyonumuzdaki şeyi ekrana yansıtmamıza çok yardımcı oldu ve sonuçtan daha mutlu ve tiksinmiş olamazdık.

Klibin yönetmeni Mitch Massie’nin açıklaması ise şöyle:

Travis topluma meydan okudu ve bu deli şarkının sözleri etrafında dönen bir klip istediğini söyledi. Tabii bu görevi kabul etmek zorundaydım. İnsanları kızdıracak bir şeyi yaratmak için geçiş izni, aile üyelerimin benden daha çok nefret etmesi, daha nazik gruplarla olan olası geleceğimin mahvedilmesi ve ses ve görüntüyü kullanarak olabilecek en sert şekilde ‘Siktirin lan!’ demek mi? Tabii ki evet, beni de sayın! Bu sefer şarkının sözlerini metaforik olarak değil de gerçekten yansıttım, bu yüzden çıldırmış bir oyuncu kadrosu gerekliydi. Vahşet, tecavüz ve insan vücudunun tahrip edilmesi ile ilgili bir projeyi, hiçbir şeyden korkmayan bir grup ile çekmek kadar eğlenceli bir şey yok. Hayatımda bu videoyu çektiğim günlerdeki kadar gülmedim, ancak çekim aşamasının her saniyesinde acilen hastaneye kaldırılma riskimiz de vardı. Bu klipte kullanılan “araç gereci” yaptığı ve bunları klipte kullanmam için beni ikna ettiği için Caleb Schneider’i kutlamam gerekiyor. Posta ile bir kutu dolusu penis almak, hayatımdaki çok özel, aynı zamanda da aşağılayıcı anlardan biriydi. Umarım bu derecede korkunç ve dehşet verici bir şeyi son kez yapıyor olmam.

  Yorum alanı

“CATTLE DECAPITATION ‘dan yeni video” yazısına 27 yorum var

  1. Klip muhteşem olmuş. Yeni albümdeki favori şarkılarımdan biriydi, konsepte bu kadar uygun bi klip çekilebilir. Büyük cesaret harbiden. Herifler hem müzikal, hem görsel açıdan aşılması çok zor şeyler yaratıyorlar valla.

  2. Ahmet Mert says:

    Klipte taşşak kebabı var. Hem de bolca.

  3. serdar91 says:

    bir buçuk dakika izledim ondan sonrasını izleyemedim! bir buçuk dknın özeti:korkunç bir klip!

  4. Jester says:

    Klibi bilmem de şarkı çok mükemmel, art arda bir çok kez dinleyebilirim.

    Jester

    @Jester, Klip de mükemmel, indirebilsem bilgisayara indiricem ahah. Dying Fetus klibinden beri çıkan en iyi klip olabilir.

  5. necati says:

    daha rahatsız edici bir klip izlemedim.

  6. Baybora says:

    2.dakikadan sonrasını izleyemedim amk ciddiyim.

  7. junkman afatsum says:

    sınırı zorlamışlar bayaaa, artık bu klip geçilmeye çalışılıcak ama baya zor geçebilmekte

  8. noise says:

    Necrophagia, Bloodfreak tadında olmuş.

    http://www.youtube.com/watch?v=8HcTnpJvdHk

    Gore !

  9. Ubeydullah İndiroğlu says:

    A…. koyayım bunların çok ayıp ediyorlar. Sonuna kadar dayandım da sonunda öğürecektim valla.

  10. Şafak says:

    Batuhan abi grup üyelerinin videonun altında söylediklerini özet olarak yazar mısın buraya

    Batuhan Bekmen

    @Şafak, Habere ekledim.

    Şafak

    @Batuhan Bekmen, Sağolasın Batuhan abi

  11. b says:

    dario argento’nun “inferno” filminin ardından pek rahatsız edici gelmedi film alıştırdı sanırım bu görüntülere.:)

    Ubeydullah İndiroğlu

    @b, Dario Argento dendi mi akan sular durur. Asia Argento’da durdurur suları aslında. :D

    b

    @Ubeydullah İndiroğlu, :) bundan iyi bir yorum olamazdı.;)

  12. ben says:

    Eşcinselleri sevmeyen tipleri alıp abartılı rektal tuşe mi yapıyorlar burada? Kuku,taşak,sakatat derken konuyu kaçırdım.

  13. TAAKE says:

    klip dediğin böyle olur,ekranlarda bol bol dönmesi dileğiyle

  14. Korhan Tok says:

    Müziğe odaklanmak zor oldu biraz. Keşke eşçinsellik karşıtı arkadaşlar zombi şeklinde tasvir edilselerdi de öyle bu işkencelere maruz kalsalardı. Hem ben çok eğlenirdim hem de bir çok insan klipten daha az iğrenirdi.

    Evet, walking dead başladı da.

  15. Bahadir Sarp says:

    Sırf 2.000 TL mahallenin kasabı kazanmıştır.

  16. Lefthandpath says:

    bir kaç sahne hariç vahşet umduğum kadar net aktarılmamış. yeterince tiksinti uyandıramadı bende.
    Cephalic Carnage’in ohrwurm klibi kadar artistik de değil. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi ohrwurm.

  17. jack white says:

    Ciddiyim, bunların video’yu çekerken neyi amaçladıklarını yada neyi vurguladıklarını pek anlayamadım?!?!?

    Grupların “piyasada janjanlı, ilgi çekici bir klibimiz dönsün” arzuhalini anlarım da, “vajinadan kesik penis çıkaralım” neyin kafasıdır onu çözemedim.

    Şarkıyla eşit orantıda izleyiciye gerilim, heyecan vermek istemişler desek, şahsen bende hafif bir mide bulantısı hissinden başka birşey vermedi (sonuna kadarda izledim)Ama şarkıyı fazlasıyla iyi, orası ayrı.

    Bayağı ilgi çekilmek için hazırlanmış bir video, amaçlarınada ulaşmışlar zaten.

  18. cannibal fetus says:

    Hiç beğenmedim. Bence yaratılmak istenen etki fena halde ıskalanmış. Farklı bir kurguyla belki ortaya daha az kötü bir iş çıkarılabilecekken onu bile başaramamış şu klip hakkında en azından grup mensupları “yüksek kaliteli” gibi sıfatlar kullanmasalarmış keşke. İzleyiciye bir şeyler düşündürmek şöyle dursun bitse de gitsek hissiyatı yaratacak kadar basit bir analoji üzerine kurulu, dümdüz anlatımına rağmen sikmeli-kesmeli görselliğiyle “şok edici” olmaya çalışan, oldukça kötü bir klip olmuş.

  19. Baybora says:

    Ayrıca klip yorumu olarak,önceden belirtildiği gibi bu konsept biraz geliştirilebilseydi istenilen mesaj verilebilirdi diye düşünüyorum. Boş korku filmleri gibi olmuş,yazık çünkü cidden potansiyelli olabilirdi bu klip. ”Hit and miss” olayı diyebilirim.

  20. Grubun yaptığı müziğin ve tepkinin sertliği klibe çok aşırı şekilde yansımış. Anlatılmak isteneni daha iyi ve daha anlamlı bir biçimde anlatabilirlerdi..

  21. SeventhSon says:

    Sıkıcı buldum açıkçası klibi. daha vurucu olabilirdi verilmeye çalışılan mesaj, ortalığı çok karıştırmışlar birader. normal bildiğimiz işkencelerin suyu mu çıktı ne yapmaya çalışmışlar adam gibi anlaşılmıyo bile.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.