# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
STEVE HARRIS solo albümünü dinlemeye sundu
20.09.2012

Cimbom.

Efsanevi IRON MAIDEN basçısı STEVE HARRIS, “British Lion” adlı solo albümünü şu adres üzerinden dinlemeye sundu. Albümün detayları şu şekilde:

1.This Is My God
2.Lost Worlds
3.Karma Killer
4.Us Against The World
5.The Chosen Ones
6.A World Without Heaven
7.Judas
8.Eyes Of The Young
9.These Are The Hands
10.The Lesson

Tüm detaylar için projenin web sitesine uğrayabilirsiniz.

  Yorum alanı

“STEVE HARRIS solo albümünü dinlemeye sundu” yazısına 28 yorum var

  1. Beleg says:

    Fanboyluk yapmak istemediğimden buraya yorum yazma şevkimi dineltmeye çalışıyorum.

  2. hen says:

    Bu sitede okuduğum ve okuyabileceğim en şaşırtıcı haber. Most şaşırtıcı haber ever. Ya da Şaşırtıcıest.

  3. hen says:

    “Adı neymiş, Iron Maiden mı? Yıh yıh” – Anonim.

  4. BiberliKurufasulye says:

    the lesson :) adam ders verecek :D kill me :D

  5. wikus van de merwe says:

    çok kötü bir albüm olacakmış gibi hissediyorum.

  6. Tatre says:

    Hele hele.

  7. caksu says:

    Başlık ile ilgili bakınız:

    http://www.f5haber.com/herseyspor/iste-nuri-sahin-in-yeni-takimi-haberi-3126078/

    Çilekle formayla kafayı yemiş milyonları habere çekmek için böyle bi oyunbazlığa girişmek yakışmadı sitenin şahs-ı manevisine.

    BiberliKurufasulye

    @caksu, o haber ne öyle ya :D

  8. Batu Sarıtürk says:

    tarz hangi kafada bilen var mı acep?

    ManOmeR

    @Batu Sarıtürk, Sitede okuduğuma göre biraz progresif olacak sanırım. Ama kısa parçalar olacağını zannetmiyorum. Mesela World Without Heaven 7 dakikalık olacakmış :))

  9. ManOmeR says:

    Çok iyi, hiç beklenmedik ve aşırı heyecanlandırıcı bir haber. 24 Eylül’de görüşmek üzere :))

  10. bab-ı esrar says:

    fanboyum ama bu kadarına da O HA! hatta O Ha lardan O Ha beğeniyorum Dumurlardan Dumur mesut bahtiyarim işte benim Zeki Müren!

    Maiden zaten Steve babanın solo projesi gibiydi herkes birşeyler yapar ama son söz ondan gelir ve bir Maiden albümü onun istekleri çerçevesinde şekillenirdi neden böyle birşeye kalkıştı enteresan @hen e katılmamak mümkün değil bu site yada fark etmez metal içerikli bir sitede Steve Harris in solo proje haberi okumak aklımın ucundan bucağından geçmezdi. Osman bizi ışınlaaaa!

  11. bab-ı esrar says:

    beyler bide haber başlığını değiştirmenizi rica edicem aslan kral deyin, aslan yürekli richard deyin, aslan gibi east endli deyin bişey deyin ama şu haberi gs ye bağlamayın çünkü duyduğuma göre Steve baba Beşiktaşlıymış dededen :) malum ingiliz işgali sırasında ingiliz askerleri dolmabahçede Türklerle çok maç yapmış.

    Zeynel

    @bab-ı esrar, http://i39.tinypic.com/k14cy.jpg

    bab-ı esrar

    @Zeynel, şu resmi görünce kahroldum :(

  12. ingiliz milliyetçiliginden öleceksin be adam.

  13. Baybora says:

    Doksana girer.

  14. Nightwing says:

    steve harris, efsane, iron maiden, 666, bas gitar, fender jazz bas, solo, bas solo, heavy metal, west ham united, green street holigans, halı saha, futbol, endless summer, messi bu adam neyin nesi…

  15. Bu hayatımda okuduğum en şaşırtıcı haber gerçekten.İlk şaşkınlığımı üzerimden attıktan sonra,aklıma hemen yine pasif agresifte okuduğum ”IRON MAIDEN’dan yeni albümündeki müzikal yöne dair ipuçları” başlıklı haber geliverdi ki bu daha da müthiş birşeydi benim için.Hatırlarsanız haberde, Adrian SMITH kendisi ile yapılan bir röportajda,grubun bir süredir sürdürdüğü uzun süreli progresif parça yapısından vazgeçip,belki de eski albümlerdeki gibi daha kısa süreli parçalara dönebileceklerini ifade etmişti.Şimdi de Steve HARRIS’ten solo albüm haberi gelince ve bu albümün progresif bir içeriğe sahip olduğunu öğrenince,dünyalar benim oldu.
    Belki de bütün bunları,çıktıkları nostalji turları tetiklemiştir.Arkadaşlarımdan duyduğuma göre,2003 senesinde küçük bir Kuzey Amerika turuna çıkmışlar ve içerik ise -sıkı durun- ilk 3 albümmüş.Nereden biliyorsunuz diye sorduğumda,bu konserlerden birinin videosunu izlediklerini belirttiler.Düşünün konser INVADERS ile başlıyor ve PHANTOM OF THE OPERA,REMEMBER TOMORROW,KILLERS gibi ölümsüz parçalarla devam ediyor.2008′de çıktıkları ve neyazık ki belgeselini sinemada,canlı performansını ise DVD’den izlemekle yetindiğim,SOMEWHERE BACK IN TIME turu hepinizin malumu.Son olarak bu sene Kuzey Amerika’dan başlayan, Nisan 1988 tarihinde çıkan muhteşem SEVENTH SON OF A SEVENTH SON albümünün turnesinin setlistinin hemen hemen aynısını çaldıkları yeni bir nostalji turuna daha çıktılar.Bu turun adı ise MAIDEN ENGLAND.Aslında MAIDEN ENGLAND,SEVENTH SON OF A SEVENTH SON albümünün tanıtım turnesi SEVENTH TOUR A SEVENTH TOUR kapsamında Kasım 1988′de İngiltere’nin Birmingham şehrinde filme alınıp,Kasım 1989′da VHS formatında yayınlanan konser videosunun ismidir.Dua edelim ki,hiç olmazsa bu turun bir parçası olabilelim.Çünkü setlist muazzam.Seventh Son hastaları için MOONCHILD,THE EVIL THAT MEN DO,INFINITE DREAMS,CAN I PLAY WITH MADNESS ve SEVENTH SON OF A SEVENTH SON var ve IRON MAIDEN’ın resmi sitesinde tur ile ilgili videoda da görüleceği üzere zamansız klasikleri PHANTOM OF THE OPERA da setlistte yeralmakta.
    Steve HARRIS’i gidip kendi solo albümünü yayınlayıp,progresif uzun süreli parça arzusunu tatmin etmesi konusunda kim ayarttı ise helal olsun.Ama bu nostalji turlarının çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.Böylece uzun bir aradan sonra IRON MAIDEN’dan daha kısa süreli,daha enerjik ve en önemlisi ’80′lere yönelik bir albüm bekleyebiliriz.Tabii ki yine INFINITE DREAMS,PHANTOM OF THE OPERA veya TO TAME A LAND tadında yeni MAIDEN epiklerini de unutmazlar inşaallah.
    Tabii ki bunlar bir tahmin ve benim şahsi temennilerim.Eylül 1988′de SEVENTH SON OF A SEVENTH SON albümüyle beraber başlayan MAIDEN maceram,24 seneden beridir devam ediyor ve ben hala safçana ikinci bir SEVENTH SON bekliyorum.Biliyorum gelmeyecek ama hiç olmazsa gelecek albüm zangır zangır bir albüm olsun.Bir temennim de belki tepki alabilirim ama yine de,Kevin SHIRLEY’nin prodüktör olmaması.Hayalim prodüktörün Martin BIRCH olması ve albüm kapağını da Derek RIGGS’in çizmesi.

    bab-ı esrar

    @Murat ‘Historian’ KARAN, hocam çok güzel belirtmişsinde bende SOMEWHERE BACK IN TIME turundan sonra kendi kendime, galiba bu kadar gazdan ve geçmişi yad ettikten sonra yeni albüm (2010 TFF!) eski altın yıllarındaki gibi enerjik, gazmı gaz bomba gibi bir albüm bekliyordum ki TFF epik oğlu epik bir çalışma ve en kısası 4:30 parçalarla dolu progresifin zirve yaptığı IM nin tarihini en uzun albümü ile benim gibi çoğu fanboyu ters köşeye yatırmışlardı. TFF severim ama artık Maiden nın o gaz hallerini çok özledim ve grup üyeleri hala enerjik hallerini koruyorken Maiden a yakışan gaz bir albüm bekliyorum çünkü bana göre Maidenı Maiden yapan şey geçmişte çok defa yarattığı o enerjik duygu işin progresif kısmını artık bir tarafa koysalarda konserlede atlayıp zıplasak dağıtsak ortalığı işte buda benim büyük beklentim…

    Murat 'Historian' KARAN

    @bab-ı esrar,Sen gönlünü ferah tut arkadaş.Bu sefer nostalji turunun yanında bir de Steve Harris solo albümü var elimizde ve bu sefer beklediğimiz şeye kavuşacakmışız gibi bir his var içimde.Steve istediği herşeyi dilediğince yapmış ve içindeki bütün ukteleri gerçekleştirmiştir umarım solo albümünde.Ve böylece daha temiz bir kafayla yeni milenyumun IRON MAIDEN klasiklerine imzasını atar da, bizler de muradımıza ereriz.Yalnız tedirgin olduğum nokta,prodüktör Kevin SHIRLEY.Avrupa’da prodüktör mü yok arkadaş?Al sana Andy LaROCQUE,Andy SNEAP,Fredrik NORDSTRÖM.Hepsi de bu işin içinden gelen,tek kelimeyle birer metalhead.IRON MAIDEN’ın olası enerjik parçaları için lazım olan şey,bu parçalara yaraşır ses örgüsü.Yoksa son 4 albümdeki ses örgüsüyle,sizleri bilemem ama benim hevesim kursağımda kalır.Görkemli bir prodüksiyon ile IRON MAIDEN’a doyum olmaz.

    ege

    @Murat ‘Historian’ KARAN, OOOOHHHHAAAAAAAAAA

    Murat 'Historian' KARAN

    @ege, Neden böyle bir tepki verdin,açıklarsan memnun olurum arkadaşım.

  16. hen says:

    Vokalin çok iyi olmasını tabii ki beklemiyordum ama biraz daha iyi olsa kurtarabilirdi, bu haliyle çok cansız. Onun dışında iyi gidiyor albüm, 4. şarkıdayım. Özel bir şirkette programcı olarak çalışıyorum. Herkese başarılar.

    hen

    @hen, O değil de Jorn Lande söylese ne güzel olurdu.

    hen

    @hen, “O değil de” ne lan. Kendimden tiksindim.

    Bahadir Sarp

    @hen, aynen. Albüm kapağındaki aslan resmine Jorn yakışırdı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.