# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Geoff Tate dışındaki QUEENSRŸCHE elemanlarından yeni grup
11.06.2012

RISING WEST.

Geoff Tate dışındaki QUEENSRŸCHE elemanları Michael Wilton, Eddie Jackson, Scott Rockenfield ve Parker Lundgren, yanlarına CRIMSON GLORY vokalisti Todd La Torre’yi de alarak RISING WEST adlı bir proje başlatmışlar.

Geoff Tate’in yetim gibi dışarıda kaldığı proje yüzünden grup arkadaşlarına kızgın olduğu söylenirken, grup elemanları QUEENSRŸCHE’a bir şey olmadığını, aynen devam edeceğini söylemişler. Bilindiği gibi grup, bir süredir devam ettirdiği müzikalleri ve Geoff Tate temelli müzikal denemeleri yüzünden uzunca bir süredir metal kitlesinin tepkisini çekiyordu. RISING WEST’in biraz da bunu kırmak için kurulduğu ve harbi metal yapacağı vurgulanmış.

  Yorum alanı

“Geoff Tate dışındaki QUEENSRŸCHE elemanlarından yeni grup” yazısına 4 yorum var

  1. bab-ı esrar says:

    işte dünyanın müzik namına gördüğü en akıllı kararlardan biri!Geoff Tate embesile bağladığı için diğer grup elemanları artık isyan bayrağını çekmişlerdi…

  2. QUEENSRŸCHE gidici gibi. Bugün Scorpions altında çıkacaklardı, gruptan bazı üyeler “özel sebepler” dolayısıyla konsere çıkamayacaklarını açıklamışlar. Ama Geoff Tate bir şekilde konseri vereceğini söylemiş. Bakalım neler olacak.

  3. george lynch says:

    gerçekten de çok yerinde bir karar almış grup elemanları, geoff tate ile çürümeye gerek yok sonuçta. kafasına saksı düştü herhalde ki napacaz eski car car riffleri, devir pop devri diyebildi(ima etti). sonuçta artık gereksiz bir adam bu geoff, vokaline yandığım aklını yakmış. oysaki ne güzel konsept albümler yaparlardı zamanında bizim tanıdığımız, gerçek diyebileceğimiz kuinsırayç iken.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.