# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
QUEEN filminin adı belli oldu
11.12.2011

Civa.

QUEEN’in gelişim yıllarından 1985′teki efsanevi Live Aid konserine dek geçen süreci anlatacak bir film üzerinde çalışmalara başlandığı, yaklaşık 1,5 yıl önce açıklanmıştı. Filmin adı da yakın zamanda belli oldu: “Mercury“.

Filmde FREDDIE MERCURY’yi oynayacak aktör ise Ali G ve Borat tiplemeleriyle dünyayı kasıp kavuran SACHA BARON COHEN.

Şu da var:

  Yorum alanı

“QUEEN filminin adı belli oldu” yazısına 16 yorum var

  1. Exorsexist says:

    pek bıyığı olmasa da johnny depp yakışırdı sanki role öyle geçti içimden.

  2. cuk oturmuş yalnız cohen

  3. pacerized says:

    bu tip filmlerde genelde şarkılar da aktorler tarafından seslendirilir yeniden. tip benziyor da onu başarabilir mi?

  4. Süleyman Turan says:

    kötü bir komedyen olan cohen in oynaması hosuma gitmedi.. doors filminde val kilmer role bürünmüştü, cok da iyi olmustu. cohen gibi sulu komedyen icin hakedilmiş rol değil.

  5. Ugur says:

    Cohen’i ben de sevmezdim de Sweeney Todd The Demon Barber of Fleet Street’deki performansından sonra (filmi izleyenler bilirler sesi de gayet iyiydi) fikirlerim değişti.Yeri geldiğinde gayet ciddiyi oynayabilcek bir eleman.

  6. Ufuk says:

    bence iyi olur. cohen gayet iyi bir oyuncu.

  7. Berca B. says:

    Ulan sanki Freddy Mercury çok ciddi bir adamdı, Sasha Baron Cohen’in en yadırganan filmlerinden bile daha çılgın bir hayatı vardı adamın. 2′si de sayılı şovmenlerden, cuk oturmuş bence. Zaten bu adam olmasaydı Mercury’yi Pierre van Hooijdonk oynayabilirdi ancak.

    Süleyman Turan

    @Berca B., hoca o zaman bizim şahan’ı yollayalım. içler dışlar çarptım, sağlamasını yaptım. oldu valla.

    cohen bence şebek. çılgın değil ki.

    Berca B.

    @Süleyman Turan, senin için şu filmden keyif alamayacak olmana üzülmekten başka bir şansım kalmamış valla. Cohen’le Şahan’ı kıyaslamak hakkaten talihsizlik.

    Yine de Cohen’e bir şans daha vermeni öneririm.

    Süleyman Turan

    @Berca B., hacı seni mi kıracağım. ön yargısız izlerim madem.

    minikbalina

    @Berca B., cohen hakkaten tip olarak cuk oturmuş.

    @Süleyman Turan,aktörlük denilen şey ise başka bir kurum. haluk bilginer hem tatlı hayat hem masumiyette oynadı mesela. ne alaka? olması da gerekmiyor zaten. cohen’in rol yapma yeteneği bence kâfi. dünyanın en abuk tipini götürebiliyor. aynı freddie gibi herhangi bir ahlaki değer kavramı olmaması da rolü iyi kavramasına yardımcı olacaktır kanımca.
    ayrıca, şahan lümpen işleri yapıyor diye adamın müthiş bir aktör olduğu gerçeğini de yadsıyamayız. tv8 günlerinde 100′ün üzerinde karakter yaratmış bir adamdan bahsediyoruz. sadece paranın kokusunu alınca dark side’a geçmiş. sen sanki milyonları vursan recep ivedikten vazgeçerdin de. laf yani.

    ancak tek sorun şarkıları nasıl yapacakları. dünyanın sayılı meşhur müzikal toplulukları bile freddie ile karşılaştırılıp da tepki almamak adına queen şarkılarını kadın vokallere söyletirken hele…

  8. Burak Gür says:

    Komedi oyunculuğuna gerekli değerin verilmediği ortada. En iyi drama oyuncuları komedi oyuncularından çıkar, bunun sayısız örneği var. Jim Carrey diye atlamayın hemen.

    Hatta vasat komedi oyuncularının bile dramada üstad muamelesi görmesi yaygın bir durum. Komedi teknik anlamda çok çok çok daha zor bir şeydir.

    Sacha Baron Cohen sınırları fazla zorladığından olumsuz tepki alması şaşırtıcı değil, ama ben bunu bilir bunu söylerim ki herif çok iyi bir oyuncu. Her şeyin altından kalkabileceğini çoktan kanıtladı.

    Sesi konusunda söylenecek zaten bir şey kalmadı.

    Komedi haliyle haksız yere küçümsenen bir janr. Meşhur üç tiplemesi yüzünden hor görenler (ki bu da oldukça anlamsız bir durum) tiyatro geçmişini ve kazandığı ödülleri bir gözden geçirmeli.

    Süleyman Turan

    @Burak Gür, bu kadar kişi bu adamın arkasında duruyorsa geri adım atmam gerekir heralde.

    belki de, bi jim morrisona dönüşen val kilmer kadar kimsenin bir efsaneyi canlandıramayacağını düşündüğüm için, haksızlık yapıyorumdur.

    neyse, bekleyip görücez diyelim.

  9. nordson says:

    Sacha cuk oturmuş!

  10. Metalium says:

    Oynayacak olan adam her halükarda sıradan biri olmayacağına göre, biraz da makyajla tip bir şekilde kurtarır. Yalnız sesi de oynayandan kullanırlarsa adamın bittiği andır, film kendiliğinden komedi olur çıkar. Jim Morrison falan neyse de, Freddie’nin vokalini canlandırabilecek bir insan evladı daha var mıdır bu küçük dünyada bilemiyorum.
    Cismen boyu uzun gelir ama filmlerdeki kıyafet zevki de benzediğinden Cohen de olur niye olmasın. Yalnız rol keserken Kazaklara yeten ta.aklar şarkı söylerken Freddie’ye yetmeyebilir…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.