# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KURBAN vokalistinden akıllara zarar demeç
14.03.2011

Küfür edilmedik bir DIO kalmıştı.

İçeriğindeki yüksek dozdaki saçmalamadan dolayı haber değeri olup olmadığına emin olamasak ve önceden hazırlayıp sonradan koymaktan vazgeçmiş olsak da, hem Türk rock dünyasında yer alan bir isim olması, hem de bu denli kendinden emin oluşundan mütevellit haber olarak koymaya karar verdik.

***Pasaj Müzik videoyu kaldırtmış, ama şuradan videoya ulaşmak mümkün***

Şahsa yönelik küfür ve hakaretlerin yayınlanmayacağını hatırlatmamıza gerek yok herhalde, zaten videodaki arkadaş bu boşluğu yeterince ve olabilecek en anlamsız şekilde dolduruyor.

  Yorum alanı

“KURBAN vokalistinden akıllara zarar demeç” yazısına 53 yorum var

  1. Şurada söyledim neden koymaktan vazgeçtiğimizi, ama sonradan Chuck Reis’in dediği “insanlar öğrensin” yorumunu haklı buldum, o yüzden haber olarak koyduk. Dediğim gibi, yorumlarla linç etmeye bile değmeyecek kadar kendini bilmez, saçma sapan, hatta utanç verici bir performans.

  2. masteroforion says:

    H.P Lovecraft’a bağladı ya mevzuu, piii amk hakkaten piiiii.

  3. “Dio” diyen adamla “Dio mu?” diye alay edip, doğrusunu biliyormuş gibi “Dayo dedi ki…” diye başlamak.

    fail.

  4. Chuck Reis says:

    nette rastlıyorum bazı kurban savunucu adamlara, diyorlarki ”ozzy ozbourne dio hakkında çok daha kötü sözler söyleyip aşağılardı. köpek yerine koyardı ama siz ozzye tapıyorsunuz ona laf söylemiyorsunuz” falan. iyi de ozzy bunları dio hayattayken yapıyordu, yaptığını ne kadar doğru birşey olmasada. senin dinlediğin müziğin temellerini atan, konserlerinde yapılan horned handi bile kaynağı olan adama kafana göre sövemezsin hele daha hayatını kaybedeli uzun süre olmamış birine. gerçi bu kadar yazdığıma bile deyecek bir adam değil de sinirimi dökeyim istedim. her boka aptal aptal esprilere gülen seyirciyede ayrı bir kıl oldum

  5. havitetty says:

    Lovecraft Bilim Kurgu yazıyormuş lan bir de, her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum.

  6. cudas says:

    Yuh. Kurban’ı sevmezdim ama Türkiye sınırları içinde bir şeyler başarabildiklerini düşünüp saygı duyuyordum, şu an o da gitti. He canım, sen döversin Dayo’yu, aferin sana. Nerden geldim nereye gidiyorum diye insan arada kendine sormazsa geliceği nokta bu demek ki.

  7. Batuhan Bekmen says:

    Üzerinde fazla yorum yapmaya gerek yok bence de, fazla alkolün ve/veya otun insana yaptırmayacağı şey yok. Fakat bu durum gülünç bi performans olma gerçeğini değiştirmiyor.

    Yakın zamanda “METAL ALEMİNİN DE CANINI ACITTIK KEH KÖH” gibi açıklamalar gelecektir diye düşünüyorum. Demedi demeyin.

  8. Ugur says:

    Gün geçmiyor ki türk rock dünyasında yeni bir olay olmasın.Rezillik valla.

  9. Hakan says:

    Alkol, ot vs neyin etkisi bilmiyorum ama zaten sevmezdim bu adamları, artık ileride öyle bir ihtimal olsa bile kayboldu.

    Ayrıca özür falan da dilemesin, aman. Yıllardır içinde saklı olan şeyleri söylemiş herhalde. Alkol veya otun etkisiyle yıllardır içinde kalanı dökmüş, bay bilmiş. İşin ilginci o konsere gidenlerin birçoğu “ben rock/metal müzik dinleyicisiyim” diye geçiniyordur. Ama o an söylediklerini utanmasalar alkışlayacaklar. Tepkinin “t”si yok.

  10. Jotunblod says:

    eskiden çok severdim kurbanı.hatta son albümlerininde gayet iyi olduğunu düşünüyordumda ama bu demeç gözümde kurbanı sıfıra indirdi sayılır.

  11. hihat says:

    He aslanım he, yürü kim tutar seni deyip konuyu kapatıyoruz .. Seyircilerin acınacak hali d…e öfff neyse moral bozuldu

  12. Mehmet Enes says:

    bu nedir yav? ne bu. hangi akla hizmet söylüyor bu bunları?..
    gerçekten linç etmeye bile değmez..yazık, çok yazık.

  13. grubun kalan kısmının rahatsız olduğuna da eminim.

    Deniz

    @Ahmet Saraçoğlu, Aynen aynen. Gitarist dayanamayıp sonlara doğru feedbacki dayadı ama küçük enişte durmadı.

    Ugur

    @Deniz, Hah onu dicektim şimdi tekrar izledim de.Nitekim grubu değil saçmalayan kişiyi eleştirmek gerek.

  14. blackroseimmortal says:

    Dio’nun donu kadar değeriniz yok sizin…

  15. Burak Canik says:

    yazık

  16. summoning says:

    seyirci de harikaymış.

  17. dombili says:

    bildiğim kadarıyla kurban müzik işine punk bir grup olarak başladı (emin değilim).yani biraz anarşistlik biraz aykırılık var bu adamlarda diye biliyorum.o yüzden sahneye cıkıp konusma yapması beni şaşırtmadı hatta sacmalamanın dibine vurması da beni hiç şaşırtmadı (bütün punk grupları sacmalar gibi bir şey tabi ki demiyorum tam tersi cogunun cok zeki insanlar oldugunu düşünürüm).

    adamın kafasının güzel olmasını geçersek, illuminati’nin o işaretlerden nasıl para kazandıgını ben anlamadım.o işareti tişörtlere filan bastırıp satıyor mu ki ne oluyor ? kaldı ki öyle bir şey olsa bile buna çözüm başka bir işaret yapmaktan mı geçmeli yani ? işaret yapmadan önce bütün işaretlerin tek tek anlamlarına bakılmalı o vakit.aslında daha da yazacaktım ama (ulan ben var ya neyse).

    haklı olabilecegi (ki haksız bana göre) konuda amına koymus diyorum.

    ayrıca seyircilere laf atılmasını anlamadım ben.adamın niye umrumda olmalı ki o herifin yaptıgı hakaretler ? sonucta eglenmeye gitmiş insanlar.o kadar grup var cogu insanın kutsallarına hakaret eden aynı zamanda bayıla bayıla dinledigimiz (ya da izledigimiz)..

  18. Blakkheim says:

    Gülen zillinin de ağzına vurası geliyor insanın.

  19. sözlük’teki “o saçmaladığı yerlere takılmayın, bi dinleyin, anlamaya çalışın adam bi gerçeği yüzümüze vuruyor” sayıklamaları da bambaşkaymış.

  20. ben says:

    37 yaşında çek çek mala bağla. Yazık lan üzülüyor insan.Ben Kurban severim ve dinlemeyede devam edeceğim.Bu herif güzel işler yaptı bence ama böyle mallık olmaz.Ulan zaten seni dinleyen sayılı adam var yapma böyle öküzlük yahu.

  21. hysteresis says:

    adeta yeni bir din doğmuş

  22. Veracruze says:

    punk gruplarında olan bi durum bu evet. hatta joy division ve bi çok böyle punk grubunun konserlerinde baya baya kavgalar çıkıyormuş falan zamanında bu demeçler yüzünden.. sadece fazla ciddiye almamak lazım hani, performanslarının bi parçası gibi bu noktada (istemli veya istemsiz şekilde gelişmiş bilemiyorum). yine de bana kalsa hödük gibi sahneye çıkıp şarkı isimlerini böğürerek söyleyen ve ardından inen gruplar daha bi saçma ve yapay insan bişey anlamadığı için.

    son olarak da seyircinin böyle bişeyle daha önce karşılaşmadığını tahmin ederek, şaşkınlıktan güldüğünü farzediyorum; gayette mantıklı bu durumda ki ben de şaşırdım ve aynı tepkileri verdim izlediğimde.

  23. Deon says:

    Yıllar neler kaybettirmiş bu adama.. Yahut ne kadar yanlış tanımışız.. Gerçekten ben saf saf hala o eski zamanlarda dinlediğim (en azından o dönem gördüğümden yola çıkarak) mütevazi ve çalışkan bir insan zannederdim. Söylentiler doğruymuş, çok farklı bakıyorum artık.

  24. Mert Salkım says:

    abi yeni haberim oluyo ve videoya ulaşamadım. biri yardımcı olabilir mi?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Mert Salkım, youtube mu açılmıyo?

    Mert Salkım

    @Ahmet Saraçoğlu, açılıyo da video kaldırılmış. bulamıyorum yani

    Ahmet Saraçoğlu

    Ha şimdi fark ettim, Pasaj Müzik videoyu kaldırtmış. Canım, kendi sanatçısının saçmalamanın doruklara çıkmasına onlar da dayanamamış. İş işten geçti tabi artık.

    Mert Salkım

    @Ahmet Saraçoğlu, var mı başka link?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Mert Salkım, bilmiyorum. bulan olursa yazsın, ekleriz habere.

  25. zafer says:

    grubun bağlı olduğu firma siteden kaldırtmış videoyu sanırım.

  26. Punisher says:

    Yalnız şunu söylemeden edemicem… BEN BÖYLE SEYİRCİNİN TA *********** !!!!! Yahu hiç mi akıl sahibi bir birey olmaz orada? Bu adam ne saçmalıyo diyip orayı terk edebilecek biri?? Yazık lan üzüldüm

  27. Ugur says:

    Seyirci konusunda tepki gösteriyoruz ama orda kim olsa “Kafası iyi heralde”,”eheh ne diyor lan?” şekilde gülüp geçer ciddiye almazdı bence.Ordakilerin de aklına gelmemiştir heralde bu görüntülerin youtube’a düşeceği olay olacağı falan.

  28. patogonomic says:

    @Punisher, sahnedeki bi adam başka bi adama bişeyler soylemiş diye seyirciye bu kadar kapsamlı küfür de neyin nesi oluyo yaw..adam zaten sıçmış,ordaki herhangi bi seyirci tepki verir vermez onun bileceği iş.
    bence bu yorumunla sen de fail listesine dahil oldun

    NOT:seyircilerden biri değilim,ki daha herhangi bi metal/rock konserine gitmek de nasip olmadı maalesef

    Punisher

    @patogonomic, adam?.. hıı adam evet ”dio :) kim lan o hıh

    NOT: O konserden çıkmış gibisin

  29. patogonomic says:

    videoyu izlemek için facebooka sahip olmak gerekiyomuş :(

  30. Mephisto says:

    müzik yapmak ile sanatçı olmak arasındaki uçurum.

  31. abi boşverin dünkü çocukların yorumlarına niye bu kadar takılıyosunuz? uçan sabriyi oynayın sinirleriniz gevşeyin alsfgfdfklsdj :D

    http://www.ucansabri.com/

    cenközmercan

    @darth sidious, hahaha epey komik :DDDD

  32. sacrifist says:

    arkadaş sahnede kendine jim morrison havası vermeye çalışmış ancak sıçıp sıvamış resmen.

  33. yani kurban falan dinlemem etmem de bence fazla büyütülüyor olay. metal dinleyicisi bu kadar tutucu olmasın zaten

  34. Ufuk says:

    - Do chemicals make a musician more creative and help him/her going on?

    - I’ll go on record as saying that drugs/chemicals only inhibit the brain’s ability to process information. There is no drug that makes you more creative. This is an over-used and tired excuse by people who don’t know any better and need an excuse to do drugs. If you smoke pot – fine, who cares, but don’t try and tell me that it makes you more creative. Regardless of what drugs you are doing, the creativity is and always has been inside of you and it’s your clearly thinking brain that best retrieves that information, not one clouded by drugs.

    Sean Malone röportajından

    like fire

    @Ufuk, sean malone’a katılıyorum.

  35. _BlaCkeneD_ says:

    Şak şak yapan seyircilere bu kadar yüklenmeyin bence. Tamam ortada saygısızlığın edepsizliğin allahı var da sonuçta Kurban konserine giden kesim belli, metal ruhunu hayatının odak noktasına koymuş bizim gibi insanlar belli. O konsere gidenler alternative rock dinleyen kesim eminim ki ordakilerin çoğu da rahmetli Dio’nun adını dahi duymamıştır. Şak şak yapmaları normal bence. Kulvarlar farklı yani umarım anlaşılmışımdır.

    Gruba gelince: Haberi almamdan bir gün sonra daha sakin kafayla düşündüm ki tüm grup üyelerine yüklenmekte hata bence. Adı her ne naneyse vokalistleri orda Dio’ya saydırırıyor. Bunu davulcusuna veya gitaristine de yükleyip tuuu aşşağılık Kurban grubu demekte hata olur bence. Ha vokalistin yaptığı ….. o ayrı. Neyse hadi yazmayım inci de değiliz allahtan yoksa hoş şeyler demezdim.

  36. cannibal fetus says:

    Ben de sarhoş olunca çok saçmalarım. Hatta öyle saçmalarım ki ertesi gün “lan şöyle demeseydim” diye pişman olurum. Ama bu başka bir şey olmuş. Burada 12 yıllık bir kuyruk acısından doğan tepki var bence. Kurban grubunu dışlayan (ki bu da saçma bir davranış bence) metal dinleyicisine nefretini kusmuş adam. Vidyoyu izlerken evde ayna karşısında metalcilere laflar hazırlayan bir Deniz Yılmaz hayal ettim ister istemez. Ercik vidyosu izler gibi oldum. Ne kızabildim, ne de gülebildim. Daha çok adamın haline acıdım. Acınası bir halde çünkü.

  37. limonati says:

    Adamın derdini hiçkimse anlamamış anlaşılan burda. Adam sanki o konuşmaya dio ya kaymak için mi başladı!! Yani onun anlatmak istediği farklıydı derdi başkaydı. Metalcilerle de bi alıp veremediği yok Şu sahip albümünün sözlerini bi inceleyin bi düşünün albüm neyi anlatıyor. Tek tek bütün şarkıları okuyun ve asırların örgütü olan ve dünyayı yöneten kendi dünya düzenlerini kuran ve bu düzeni dolara da yazan ve birde o meşhur sembolü koyan heryere koyan illuminati örgütünün düzeninin tutmadığını haykırıyor. Onlar yönetti, kuralları onlar koydu Türkiye dahil heryerde, olmadı. Durum ortada kaos,savaşlar,güvensizlik,tedirginlik,nefret,zulüm… Asrımızın insanları bunları hissediyor. Ee o zaman ne yapcaz Bunların sembollerle, sözlerle,hareketlerle medya aracılığıyla çocukluğumuzdan beri çizgi filmlerle,kliplerle,reklamlarla bilinçaltımıza gömdüğü tohumların filizlenmesine müsade ederek aslında bizden öncekiler gibi onların kölesi oluyoruz.Farkında olmadan hayatımızın vazgeçilmezlerini onlar dolduruyor.E ama kimse umursamıyor ya da anlamıyor!! Elbette Deniz de çıldırıyor. Hani bi söz var ya cahiller arasındaki alime acı diye aynen öyle. Aslında hepimiz özgür oluyoruz sanıyoruz ama bizi istedikleri gibi yetiştirdikleri için aslında onların birer kuklası oluyoruz adeta.(Bursada öldürülen kızın katillerini savunanlar bile bizi getirdikleri durumu gösteriyorAdamlar öldürmekte bir zevktir tartışılmamalı diyor ya)Deniz de bilmeden onların sembolünü herkesin yapmasına sitem ediyor.Belki zor ama hepimiz değerlerimizi sorgulamalıyız.Acaba bumu doğru yoksa şu daha mı doğruydu Acaba bana gerçekten yıllardır istediklerini yaptıran onları savundurtan bi örgüt mü var Bu benim özgür seçimim değilmi? Bu soruları sormaktan çekinmeyin çünkü zaten hayata bir kere geliyoruz doğru yaşayalım. Adamın derdi bu ama malesef küfür etmiş Kendisinden beklenmiyecek bi davranış Yani karakteri asla öyle değil Bence öfke geldi akıl gitti

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.