# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE SHADOW THEORY’den yeni şarkı
21.01.2011

Yol ayrımında.

Progresif rock/metal takipçilerinin aşina olduğu isimlerden kurulu THE SHADOW THEORY, ilk albümü “Behind the Black Veil”den “By The Crossroads” adlı şarkıyı yayınladı.

  Yorum alanı

“THE SHADOW THEORY’den yeni şarkı” yazısına 5 yorum var

  1. Deon says:

    Shadow Gallery manyağı biri olarak, kabullenemiyorum, aklım kayıyor, olmuyor.. Ayrıca şarkı beklediğimin çok altında.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Deon, okuduğumuzu anladık mı?

    patogonomik

    @Ahmet Saraçoğlu,hem shadow gallery manyağı olunup hem de shadow theory şarkısını beğenmezlik edilebilir bence :P oluyo boyle şeyler tabi ya.[shadow deyince akla shadow gallery'nin gelmesi the rasmus gelmesinden yeğdir.(bir hint atasözü)]

    Ahmet Saraçoğlu

    @patogonomik, Deon “kabullenemiyorum” deyince, dedim ya Shadow Gallery’yi aşırı derecede içselleştirdi, adında Shadow olan bir şeyin sıradan şarkı yapmasına bile içerliyor, ya da yanlış okudu, algıda seçicilik vs. :)

    Deon

    @Ahmet Saraçoğlu, hahahah abi ne teoriler üretilmiş. Gülmekten yazamıyorum şu an :D . Açıklayıcı olmamamdan kaynaklı bir serzenişt farklı algılanmış maruz görünüz :)). Şöyle diyeyim olay aslında bambaşka; Shadow Theory isim itibariyle her okuduğumda o kadar çok Shadow Gallery çağrışımı yapıyor ki bana; “yahu adamlar başka isim bulamadı mı? bir de prog camiasından geliyorlar..” diyorum hep(kişisel tabii bu olay). Doğal olarak bu süreçte de her gördüğümde Shadow Gallery haberi sanıyorum gözüm seyiriyor önce. Sonrasında ise grubu hatırlayıp akabinde “lan of” yapıp şarkıyı dinlemiş bulundum yine ve yeniden… Sonuç olarak bir de üstüne bu gruptan da beklentim vardı(her ne olursa olsun). Böyle bir cümle çıktı ortaya. “Okuduğumuzu anladık mı?” iyiydi :) Odin’de sizi güldürsün :)))

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.