# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Sitedeki server kaynaklı sorunlara dair, Bölüm 2
13.01.2011

Bir hatırlatma.

Siteyi uzun süredir takip edenlerin bildiği üzere, PASİFAGRESİF server sağlayıcı şirketten kaynaklanan bir durumdan ötürü bir süredir arşiv ve birden fazla sayfanın bulunduğu başlıklarda sorun yaşıyor. Bu yüzden de anasayfayı terk eden haberler, veya yazarların yazdığı yazılar gibi bir sayfadan fazla tutan listeler, sanki tek sayfaymış gibi görünüyorlar. En kısa zamanda çözmeye çalışacağımız bu sorun giderilene kadar, altına çok yorum yapılan aktif başlıkların, anasayfayı terk etmeleri halinde, tarihlerini güncelleyerek tekrar anasayfaya dönmelerini sağlamak gibi bir çözüme gideceğiz. Bu da demek oluyor ki birkaç hafta önce gördüğünüz bir haberi tekrar anasayfada görürseniz şaşırmayın, sebebi haber altı yorumların aktif olması ve daha fazla insanın o başlığa ulaşabilmesini sağlama isteğimizdir.

Siteyi yeni tanıyan arkadaşlara da, aslında görülenin çok daha fazlasının arşiv halinde bulunduğunu (2.000′e yakın haber girmişiz boru değil), aradıkları bir habere, konser yazısına, yahut o tarz bir başlığa, anasayfadaki arama kısmından ulaşabileceklerini hatırlatırız.

Can sıkıcı bu sorunu ilk fırsatta gidermeye çalışacağımızı yineler, hayırlı günler dileriz.

  Yorum alanı

“Sitedeki server kaynaklı sorunlara dair, Bölüm 2” yazısına 3 yorum var

  1. içinizdeki hayvanı öldürmeyin yeter!

  2. bu sıralar haberler çok sıklaştı ve ana sayfayı terk etme hızları da arttı, henüz sitenin teknik kısmıyla ilgilenen arkadaş bu sorunla ilgilenemediğinden, sorun hallolana kadar, haberleri kaçıranlar olabileceğini düşünerek her haftasonu o haftanın tüm haber linklerini içinde barındıran haberler koyacağız. Çünkü bu haber sıklığında 3 gün önce konan haberler bile anasayfayı terk etmiş oluyo.

    sorunu da en kısa zamanda çözeceğimizi umuyorum.

  3. Deon says:

    Adım adım ilerliyor PA, umarım çok iyi yerlere gelir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.