# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CHILDREN OF BODOM’un klip çekiminden fotoğraflar ve yeni şarkı isimleri
03.11.2010

Derin anlamlar içeren şarkılar.

CHILDREN OF BODOM henüz detayları belli olmayan yeni albümünden “Was It Worth It?”e çektiği klibin setinden bazı fotoğraflar yayınladı.

Grup ayrıca albümde yer alacak iki şarkının ismini daha açıkladı ki, onlar da “Pussyfoot Miss Suicide” ve “Ugly”.

Alexi Laiho, “Pussyfoot Miss Suicide”ın neyle ilgili olduğunu, “İlgi çekmek için “Depresyondayım, bileklerimi keseceğim” diye zırlayan salak kızlarla birlikte olduğum zamanlar oldu. Çok sıkıcıydı. “Tabii ki de bileklerini kesmeyeceksin, bu şekilde ilgi çekmeye çalışmaktan vazgeç artık” diyesim gelirdi. İşte bu tarz bir kara komediyle ilgili” şeklinde açıklamış.

“Ugly” ise sadece bağırmak ve anlamsız şeyler söylemekle ilgiliymiş. Alexi “Kimse bizden derin anlamlar içeren, şiirsel, duyarlı ve zeki sözler beklemesin” diye de belirtmiş.

  Yorum alanı

“CHILDREN OF BODOM’un klip çekiminden fotoğraflar ve yeni şarkı isimleri” yazısına 22 yorum var

  1. Alexi Laiho ve kara komedi.

  2. özgür says:

    “Kimse bizden derin anlamlar içeren, şiirsel, duyarlı ve zeki sözler beklemesin, bizim etimiz ne budumuz ne. gerizekalıyız olm biz ehe eheh ehekere.”

    önder

    @özgür, bodomda poser grubu olup çıktı melodic death degilde elektronik pop yapsalar daha uygun olur artık konserine de gitmekten vazgeçtim gay sürüsü.

    özgür

    @önder, hiçbi zaman hayranı olmamıştım zaten. bi kaç güzel şarkısını bilmem dışında oturup albümlerini falan dinlemişliğim bile yok. e herkes oturup düşünerek, nası güzel söz yazarız diye uğraşarak yazmıyor sözleri malesef.

    bloodshower

    @önder, en azından saygıyı hak ediyorlar, “gay sürüsü” gibi sıfatları değil.

    Ugur

    @önder, Elektronik müziğin nesi kötü ki lan? Biraz açık fikirli olun be hacı.Sevmediğiniz grupları hiç dinlemediğiniz türlerle aşağılamak saçma oluyor biraz.

    Cob’u da hiç sevmem bu arada.Grubu savunuyor gibi görünmeyeyim.

  3. Ufuk says:

    “İlgi çekmek için “Depresyondayım, bileklerimi keseceğim” diye zırlayan salak kızlarla birlikte olduğum zamanlar oldu. Çok sıkıcıydı. “Tabii ki de bileklerini kesmeyeceksin, bu şekilde ilgi çekmeye çalışmaktan vazgeç artık” diyesim gelirdi.”
    Türkiyede binlerle ölçülüyor sayıları

  4. masteroforion says:

    Ahaha adam ne güzel şarkı sözü konsepti belirlemiş lan. Mk sabah akşam “karanlık da karanlık herelölö” mantığında şarkı sözü yazmaktan iyidir ya, hayır onun da gideri var, onun da beğeneni var da kanka, bi yeter bi soluklan.

    Valla seviyorum böyle koy götüne rahvan gitsin kafasında, müzikal köklerinin emrettiği şeylerin dışında bişeyler yapan adamları.

    Süleyman Turan

    @masteroforion, haklısın da hacı. bu adamlarda belli yaştan sonra 18lik veletlere dönüştüler. klipleri falan bile amerikan piyasası için besbelli

    önder

    @Süleyman Turan, Aynen öyle mtv metalcisi piyasa için müzik yapan bi grup oldular artık bunlarada melodic death demek ; At The Gates,Dark Tranquillity,Insomnium vs gibi gruplara hakarettir eskiden çok iyilerdi hakkını veriyorum ama In Flames’e abartılarak yapıştırılan etiket bunlara cuk diye oturur.

    masteroforion

    @önder, Pek biz “melodik death metal yapıyoruz” diye kastıklarını düşünmüyorum

  5. kör sünnetçi says:

    diyesin gelirdi de diyemezdin değil mi alexiciğim? 250gr. tatlı geliyor, sen kafamı mik 10 dak sonra ben seni … diyordun içinden değil mi?
    o hatunlar olmasa grubu dinleyecek yok haberi değil gavatın.

  6. ben says:

    Konsere kaykayımıda götüreyim.

  7. bloodshot says:

    yukarıdaki yorumları okudumda yazılanlara ağzımı bıraktım g.tümle güldüm.
    poser grubu falan demişler..heralde bunu yazanın manowar t-shirtü deri pantolonu ve harley davidson çizmeleri vardır hehehe…
    gay sürüsü demişler..
    ulan hiç arastırma yapmadan bu sıfat ne kadarda çabuk yapıştırılıyo.
    adamların bi röportajlarını dinleyin anlayın..(Chaos ridden years)gay olmadıklarını eminim anlıcaksınız..

    melodik death olayına gelirsek..
    adamlar hiçbi zaman biz melodik death yapıoruz demediler. zaten bilinçli bi dinleyici bu müzğin m.death olmadığını anlar.tabi bunu yazanda thrash’i trash diye yazıodur..

    öğreninde gelin gençler..birilerine b.k atarak bi cacık olunmaz

    rajeesh

    @bloodshot, kötü grup olduğunu değiştirmez :P

    bloodshot

    @rajeesh,evet blooddrunk cob tarihinde (kimilerine göre) kötü bir albüm olabilir.Fakat piyasadaki bir çok grupla kıyasladığın zaman bu albüm çok iyi bir albüm.tabi bu zevk meselesi,benim için şahane bir albümdür fakat başkasına göre kötü buna bişey diyemem.Benim kızdığım nokta piyasada bu kadar b.ktan grup varken cob’a b.k atılması..

    Not:Cob’un maaşlı elemanı değilim :-))

    bloodshower

    @bloodshot, blooddrunk’u ben de severim, gaz parçalar vardır gerçekten. adamlar benim aşırı zevk aldığım şeyler yapmışlar mı, yapmışlar. her sixpounder dinleyişimde aynı heyecanı alıyor muyum, evet. kissing the shadows’taki aşırı yaratıcı sololarla kendimden geçiyo muyum? evet. böyle bir gruba hala nasıl saygı gösterilmez anlamıyorum. sen o kadar güzel, yaratıcı albümler yap. sonra 2 kötü albüm çıkardın diye adam sana elektronik popçu desin, ergen grubu desin. gıcık oluyorum böyle “ben fena metalciyim cob nedir ki peheeee” havasına.

    Avcı

    @bloodshower, Merakımdan soruyorum Metallica dinlemeyen sen değil miydin?

    bloodshower

    @Avcı, evet, çok dinlemem ama nefret ettiğim için, “piyasa grubu oldu yaaeee” dediğim için değil. ama her zaman müzikçalarımda bir albümü bulunur, ara sıra rastgelir dinlerim. ayrıca her metal dinleyicisinin kesinlikle metallica dinlemesi gerektiğini sanmıyorum.

    bloodshot

    @bloodshower, ergen yorumunu yapanda 100% 16 yaş ergenidir hehehehe…
    yok abi 10 sene öncede aynıydı şimdide aynı bu zihniyet.gruplara b.k atarak erdiklerini falan zannediyolar.Beğeni ayrı b.k atmak ayrı.İlk metallica load albümünü çıkardı bu tip zihniyet metallicaya da b.k atmaya başladı.Ama b.k atan çoğu arkadaş load albümüne tapar hale geldi.Ve idda ediyorum load albümündeki işçilik death magnetice 100 basar.Ama death mag.sert ya daha hızlı ya o albüm daha iyidir onlara göre.Olay gitar işçiliği,prodüksüyonun harikalığı falan değil.Nekadar eskiye benziyo okadaaa iyi.
    Bu zihniyet Samaelin passage ve sonrasınıda kabul etmedi edemediler.O albümler hazmetmek,anlamak I.Q. ister!!!Konudan biraz taştım,hemen geri dönüyorum..
    bide anlamadığım nokta;cob eğer follow the ripper albümünden sonra tekrar aynı şekilde albüm çıkarsa grubu sıradanlaşmakla suçlayacaklar.Farklı albüm çıkartıyolar nerde o eski cob deniyor.anlayamadım.
    13-14 yaşımdan beri heavy metal dinliyorum,10 senedir bu müziği icra ediyorum(şu aralar değil malesef)meğer ben hiçbir şey bilmiyormuşum.
    Ya bu zihniyet aşmış yada ben bunca senedir olayı yakalayamamışım.
    Bu arada Bloodshower beni anlayan birilerinin olması sevindirici

    ben

    @bloodshot, in flames ‘i unutmuşun.

    Berker İlhan

    @bloodshot, Kalmah ya da Eternal Tears of Sorrow dinle daha iyidir..

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.