# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE OCEAN fena soyuldu
26.10.2010

Tufaya gelmek 101.

THE DILLINGER ESCAPE PLAN’le birlikte Avrupa’yı turlamakta olan THE OCEAN İspanya’da garip bir hırsızlığa kurban gitmiş.

20 Ekim Çarşamba günü, grup minibüsle konser vereceği bir sonraki şehre giderken siyah bir BMW önlerini keserek minibüsü durdurmuş. Polis kimlikli iki kişiden biri, gruba yanlarında para olup olmadığını sormuş. Avrupa’da ülke değiştirirken rastlanabilen bu durumu normal bulan grup elemanları, yanlarında konserlerde sattıkları ürünlerden kazandıkları paranın olduğunu söylemişler. Adamlardan biri arabada beklerken, diğer kişi ise parayı görmek istediğini söylemiş. Avrupa Birliği içinde ülke değiştirirken yanınızda yüklü miktarda para varsa bunu resmi kişilere bildirme gibi bir durum söz konusu olduğundan, grup elemanları bir şeyden kuşkulanmamış ve konserlerden kazandıkları paranın olduğu cüzdanı adama göstermişler. Adam bir anda açık camdan uzanıp cüzdanı kapmış ve BMW’da bekleyen arkadaşıyla birlikte olay mahalinden kaçmışlar.

Grup kazandıkları tüm para olan 6.000 Euro’yu kaybetmiş ve çaresiz durumdaymış. Tek çare olarak hayranlardan yeni albümü satın alarak gruba 5′er Euro’luk bir yardım yapma çağrısında bulunuyorlar. Şuradan satın alınabilen albümle birlikte, yardım yapan herkese olayın polis kaydı ve grup tarafından imzalı bir teşekkür kartı da gelecekmiş.

  Yorum alanı

“THE OCEAN fena soyuldu” yazısına 8 yorum var

  1. Ulan beee… Lan benim içim yandı burda. Elime para geçince albümü alayım bari direk dsf.

  2. Enver Yilmaz says:

    bu kadar adama 6000 euro’yu paylaştırsan bişey kalmazmış zaten

  3. deyus says:

    abi adamlar yolluk yapmış onu yazıktır ya

  4. northern darkness says:

    hemen fade to black benzeri bir sey bestelemeleri lazim.

    dave_s_mustaine

    @northern darkness, fade to 6000 euroz

  5. Sambalici says:

    çok fena olmuş. bu tip ufak çaplı gruplar turlarken tur bütçelerini yolda denkleştirirler çoğu zaman, bir sonraki konsere gitmek için gerekli masraf giderlerini önceki konserin gelirleriyle karşılarlar. 6000 euro az para değil bu açıdan, ne kadar zor bir durumda kaldıklarını tahmin edebiliyorum, üzüldüm valla.

  6. Exorsexist says:

    albüm nete düşmüş. halbuki dün çıkış tarihini ertelemişlerdi.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Exorsexist, darbe üstüne darbe.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.