# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu BURIAL INVOCATION’dan yeni şarkı ve konser performansı
30.10.2010

Ülkemizin yetiştirdiği değerli sanatçılardan.

Kadıköylü oldschool death metal grubu BURIAL INVOCATION Kopenhag’da verdiği konserde, Şubat ayında çıkacak ilk albümlerinden “Obliterated In An Ignominious Grave” adlı şarkıyı çalmış.

İşte şöyle bir şey:

Link

BURIAL INVOCATION Şubat 2010′da çıkardığı “Rituals of the Grotesque” EP’siyle yerli yabancı çok sayıda yorumda büyük övgü almıştı.

Link

  Yorum alanı

“İstanbullu BURIAL INVOCATION’dan yeni şarkı ve konser performansı” yazısına 8 yorum var

  1. ciddwmtarth says:

    Rituals of the Grotesque EPsini dinlerken büyük çaplı bir şok geçirmiş ve paralize olmuştum. Darısı yeni albümün başına… Eeeee büyüklerimiz boşuna dememiş: “Kadıköy s*ker” diye.

  2. Exorsexist says:

    beklenmeyecek derecede iyi bir grup süper haber.

  3. Berker İlhan says:

    baya baya iyiymiş yahu

  4. Kukuleta says:

    Süper performans.

    Bu arada yurdumuzun bir dğer medar-ı iftiharı Decimation’nın yeni albümünden bir şarkı paylaşarak tecrübe etmenize vesile olmak isterim.

    http://www.youtube.com/watch?v=K7tlTI_8Zg0

  5. cannibal fetus says:

    bunlar bi zamanlar ankaralı değil miydi? ne zaman kadıköylü oldular yaa vaybe. old school death öyle hastası olduğum bi tarz olmasa da severim. bu adamlar da yollarında sağlam ilerliyorlar . ne yaptığını bilen adamın hali başka arkadaş. yerli gruplara sahip çıkmaya pek hevesli dinleyici kitlemizin çoğu duymamıştır ama bu grubu tabi.. arkadaşlarının dandik gruplarına sahip çıkarlar anca. ben niye sinirlendiysem şimdi teallam.

  6. shitfun says:

    grup istanbul ve ankara kırması bir grup direkt istanbullu demek yanlış olur ancak mükemmel bir harman.grupta yer alan elemanlanların hepsinin esas gruplarıda bu ülkede şık işlere imzasını atmış gruplar.bu arada benim bildiğim kadarıyla grubun albümü haberde söylendiği gibi şubat ayında falan değil birdahaki sene ortalarında belki çıkar,şimdiden heveslendirmemek gerek bekleyenlerini.bu arada bu haberin altında başka bi grubun reklamını yapmak hangi akla hizmet hiç anlamış değilim neyse.

    Kukuleta

    @shitfun, sevgili autopsy sever shitfun kardeşim. peki bu seni neden bu kadar ilgilendiriyo ?? hata mı ettik ?? anana mı küfrettik ?? muhteviyatında keskin aromalar bulunan kardeş gurbumuzu siz metale gönül vermiş kardeşlerimizle paylaşalım dedik. neyse

  7. Deon says:

    Performans gerçekten çok iyi. Umarım daha nicelerini görürüz. Tebrik ediyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.