# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GUNS N’ ROSES’ta tarihi olay
17.10.2010

17 yıl sonra ilk kez.

Eski GUNS N’ ROSES basçısı Duff McKagan, grubun geçtiğimiz Perşembe günü Londra’daki 02 Arena’da verdiği konserde sahneye çıkarak GUNS N’ ROSES’a eşlik etti.

Link

“You Could Be Mine” (üstteki video), “Knockin’ On Heavens Door” ve “Nice Boy”şarkılarında gruba katılan McKagan ve Axl, 17 yıldır aynı sahnede bulunmamışlardı. GUNS N’ ROSES’ın tekrar birleşme dedikoduları bu olayla tekrar gündeme gelse de, Axl’ın zamanında “Bir GUNS N’ ROSES reunion’ı olmadan önce ya ben, ya da Slash ölmüş olur. Ne olursa olsun bir daha asla onunla aynı sahnede yer almayacağım” demiş olduğu biliniyor.

Bu arada konserlere geç çıkmasıyla ünlenen grubun, aynı mekanda arka arkaya verdiği iki konsere toplam 3 saat geç çıkıp geç inmesi dolayısıyla 75.000 Pound civarında ceza ödemesi bekleniyormuş. İngiltere’de grupların saat 23.00′ü aştıkları her dakika başına 400 Pound ödeme cezası bulunuyor.

  Yorum alanı

“GUNS N’ ROSES’ta tarihi olay” yazısına 2 yorum var

  1. Exorsexist says:

    öh ceza bayağı caydırıcıymış her ne kadar guns’n'roses’a pek işlemese de. slash ile axl ne oldu da böyle ters düştüler? gerçi axl bu sonuçta…

  2. ben says:

    Toplam yazısını görünce oh dedim. 1 saati filan anlarım ama 3 saat geç çıkarsan kavga çıkar orda

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.