# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GORGOROTH’tan yeni albüm ve daha fazlası
30.10.2010

Hem yeni hem eski.

GORGOROTH yeni albüm kaydına başladığını açıkladı.

Mekan ve genel hava olarak şu haberin aynısını içeren stüdyo süreci içerisinde, grubun 1997 çıkışlı üçüncü albümü “Under The Sign Of Hell” de baştan kaydedilmiş. Orijinal albümün sound’undan memnun olmayan Infernus’un isteğiyle yapılan bu yeni kayıt da 2011 içerisinde yayınlanacakmış. Grubun stüdyo sürecini içeren fotoğraflar şuradan görülebilir.

  Yorum alanı

“GORGOROTH’tan yeni albüm ve daha fazlası” yazısına 8 yorum var

  1. heat says:

    bembeyaz bir kara metal albüm kapağı

  2. ben says:

    stockholm skyline resmi çok güzel.

    ben

    @ben, fotoğrafı yani

    deyus

    @ben, aferin geliyordu yoksa tdk içerikli laf sokmalar :D

    ben

    @deyus, Artık birşeyler yazarken korkuyorum. Ağzıma yüzüme aduket atacaklar diye. Dur yine yazayım birşeyler.Headbangers Journey adlı malum belgeselde grubun eski (sanırım) vokalisti şeytan b.k püsür diyeceğim diye triplere girmişti. Abuk subuk şarap içmeler filan.O sahneyi gördükten sonra komple bir önyargı oldu bende. Gorgoroth. Ailenizin gargara suyu.Gaaaaaaaahl !!!!!!!

  3. burzum says:

    yeni albüm haberi oldukça heyecan verici fakat keşke ”under the sign of hell” gibi muhteşem bir albüm üzerinde yeniden uğraşmasalardı diye düşünüyorum…bana göre black metal adına kusursuz bir albümdü…özellikle kötü kayıt çok yakışıyo bu albüme…bana kalırsa yenisi eskisi gibi harika olmicak ama g.t olma ihtimalimde var tabi…

  4. Kaan says:

    Aynısını kaydetmişler değişiklik yok.kayıt yeni o kadar.Bu albümün bu kadar delisi olmasam yukarıdaki arkadaşa katılırdım ama binlerce defa dinlediğim aslını keşke fırından yeniden bir daha çıksada yeni olarak dinlesem diyen ben için harika bir tıpkıkayıt olmuş.Harikasın gorgoroth harikasın Pest.

  5. lefthandpath says:

    yeni kayıt senenin en kötülerinden. aşağı yukarı son album standartlarında olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar özelliksiz olması sinirime dokundu. en kötüsüyse rifflerde sadeleştirme yoluna gidilmesi. temiz prodüksüyonun eski atmosferi yok etmesi yetmiyormuş gibi şarkılar yavaş çalınarak o yırtıcı riffler yumuşatılmış. kısaca albümün içine etmişler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.