# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DREAM THEATER üyelerinden MIKE PORTNOY’un ayrılığına dair yorumlar
10.09.2010

JOHN MYUNG’dan olay yaratacak açıklamalar.

MIKE PORTNOY’un DREAM THEATER’dan ayrılmasının yankıları sürerken, grup üyeleri de bugün itibariyle kısa birer demeç (ve daha fazlasını) yayınladılar.

James LaBrie: “Mike’ın kararına saygı gösteriyorum ve bundan sonrası için şans diliyorum. Biz DREAM THEATER olarak hız kesmeden devam edeceğiz ve inanın bana, her şey çok iyi olacak.”

John Petrucci: “Mike’ı çok seviyorum ve ne yaparsa yapsın mutluluk ve başarı diliyorum. Bilindiği gibi DREAM THEATER’la hayranlar arasındaki köprü Mike’tı ve o gidince bu köprü de gitmiş oldu. O yüzden bundan sonra onun bıraktığı görevi ben üstleneceğim ve grubun sözcüsü olmaya çalışacağım, internette ve basında daha aktif olacağım. Mike’ın gidişi çok üzücü olsa da, gezegendeki en yetenekli müzisyenlerden ve bestecilerden bazılarını barındıran DREAM THEATER’ı müthiş bir yolculuğun beklediğini de garanti ederim.”

Jordan Rudess: “Herkes benden Mike’ın gidişiyle ilgili yorum yapmamı bekliyor. Ben genelde düşüncelerimi konuşmaktan ziyade müziğimle aktarmayı tercih ederim. Aşağıdaki videoyu da bu yüzden yaptım. Mike’ın gidişine dair düşüncelerimi bu doğaçlama müzikle ifade etmeye çalıştım. Umarım nasıl hissettiğimi anlarsınız.”

John Myung ise konuyla ilgili… Tabii ki sessizliğini korumuş.

  Yorum alanı

“DREAM THEATER üyelerinden MIKE PORTNOY’un ayrılığına dair yorumlar” yazısına 19 yorum var

  1. Ahmet Saraçoğlu says:

    piyanoyu bi yere kadar kaldırdım da, şarkı da söylemeye başlayınca güldüm valla. “Yiğidiiiiim aslaaaanııım…”

  2. Berca B. says:

    Bence adamı ismi J ile başlamadığı için kovdular.

    Kolombus

    @Berca B., ahahahah :D

    Ufuk

    @Berca B., o zaman davula John Tempesta ya da Jason Bittner gelecek demektir, yaşadık! :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ufuk, Jason Bittner balon lan.

    Ufuk

    @Ahmet Saraçoğlu, senin için Jimmy Degrasso yapalım. Joey Jordison da olur. Jojo Mayer olmaz. Kıçıyla güler :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ufuk, Jimmy Degrasso canlı izlediğim en vasat davulcu.

    Ufuk

    @Ahmet Saraçoğlu, Asım Ekren ulan! Davulu delen jaguar partisi! :)))

  3. hen says:

    gezegendeki en iyi hedeler

  4. caksu says:

    Myung’ın sessizliği benim de hassas noktam, Allah bozmasın. Diğerleri eğlenip rock star saçmalamaları yaparken hep bir köşede bas çalışıyor canım. Kulağa ezik geliyor ama adamın acayip bi coolluğu var.

    Ahmet Saraçoğlu

    @caksu, dünyayı ele geçirecek bence yakında. onun hazırlığında.

    caksu

    @Ahmet Saraçoğlu, http://faq.dtnorway.com/attachments/myung_tackle.jpg

    Ufak çapta saldığı oluyor biriktirmekte olduğu enerjiyi eheh. Kendi signature aduketi de var Myung Tackle diye. Üstteki foto da uygulaması sırasında çekilmiş.

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=myung+tackle

  5. Ufuk says:

    En sonda piyanoya dan diye vuruyor ya, orası bence işin özeti :)

  6. önder says:

    Avenged Sevenfold’un resmi üyesi olduğu açıklamasını dört gözle bekliyorum.The Rev’in yeri elbet dolmaz ama kendisi çok uygun bi aday. Grubu daha iyi yola sokar.Yanlız attan inip eşşeğe binmek gibi.

  7. Exorsexist says:

    ne garip bir grup lan bunlar. bateristleri ayrılıyor birisi şarkı yapıyor bir diğeri o gitti yerini ben alacam, sormak istediiniz bişey varsa bana sorun filan diyor.

  8. Exorsexist says:

    ayrılmadan önceki son röpörtajı. bu adamda daha önce bu kadar çok dövme var mıydı ya?

    http://vimeo.com/14827294

  9. ihsan says:

    üç gündür bayram ziyareti için internetin olmadığı diyarlarda olduğum için yeni duydum bu haberi. yeni a7x albümünü dinlerken davulları dream theater’a göre daha yaratıcı bulmuş “ulan keşke DT 2-3 sene ara verse de elemanlar yan projelere aksa ayrı ayrı, ne iyi olur” mealinden düşünmüştüm. sanırım portnoy’da aynı şeyi düşünmüş. zaten DT içinde günceliyle olsun geçmişiyle olsun müzikle en içiçe eleman kendisiydi herif grubun bayır aşağı giden kariyerinin de farkındaydı. bu jesper’in ayrılışı gibi olmuş, kaptanın gemisini terk edişi misali. bence 5-6 seneye kalmaz rahatlamış bir şekilde dönecek daha iyi işlere imza atacaklardır, kısacası bu ayrılık işe yarayacaktır görüşündeyim.
    daha hiçbir siteye bakmadım, ne dedikodular dönüyor bilemiyorum ama portnoy’un yerine aklıma gelen ilk isim Terry Bozzio oldu. birçok isim dönecektir şimdi ortalıkta ama terry başkanla grup daha değişik şeyler yapabilir gibime geliyor. portnoy’a göre heavy metal davulculuğu yönünden olmasada birçok artısı var bu başkanın. daha şimdiden wikipediadaki grup sayfasının members kolonunda ismini hayal ediyorum, daha ne diyeyim:)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.