# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DIMMU BORGIR kendilerine dair en büyük yanılgıyı açıkladı
17.09.2010

Onlar yanlış biliyor.

DIMMU BORGIR gitaristi SILENOZ, gruba dair en büyük yanılgılar olarak gördüğü iki konuya açıklık getirmiş. SILENOZ şöyle konuşmuş:

“Dışarıdan bakan ve bizi tanımayan pek çok kişi bizim küstah, haddini bilmez rock star’lar olduğumuzu düşünüyor. DIMMU BORGIR imajı çerçevesinde farklı görünüyor olsak da, aslında biz gayet utangaç insanlarız. İskandinavyalı olduğumuz için yalnızlığımızı ve sessizliği severiz. Rahat ve sakin insanlarız. Bizi Amerikalı kimi gruplarla kıyaslarsanız çılgın hayatlar süren ipe sapa gelmez adamlar olduğumuz sanılabilir; ancak gerçekten de böyle insanlar değiliz.

Diğer yanılgıysa DIMMU BORGIR’de çalan kişiler olarak milyon dolarlarımızın olduğu yönünde. Emin olun böyle bir şey yok.”

  Yorum alanı

“DIMMU BORGIR kendilerine dair en büyük yanılgıyı açıkladı” yazısına 6 yorum var

  1. Ugur says:

    Avrupalı grupların çoğu böyle zaten.

  2. burzum says:

    hiç durmadan dimmu yu düşünüyorum hep aklımda ne kadar kazanıo nasıl insanlar die düşünüorum…sizin yüzünüzden yemek yemeyi su içmeyi unuttum…iyiki bu açıklamayı yapmışsın du bi yemek yiyip geleyim…teşekkürler silenoz:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

  3. Exorsexist says:

    olay çıkaracak açıklamalar. milyon dolarları olmasa da iyi para kazanan grup. merchandise olayının bokunu çıkardılar.
    albümün webrip versiyonu nete düştü. gateways’den başka ele avuca gelir şarkı yok lan. boşuna heyecan yapmışız.

  4. Blakkheim says:

    Gayet güzel müzik yapıyor olmalarına rağmen çok çabuk ünlü olup silenoz’un da yadırgadığını sandığım “rock star” kimliklerine kavuştular gibi bir durum oldu son bir kaç yılda. Adam doğru bir tespit yapmış yani bence. Milyon dolarları varsa da beni bağlamaz. benim aldığım 2 orjinal cdle milyoner olmuşlarsa ne güzel.
    Fakat şu tiple daha “yok ya biz normaliz, çok sıradan hayatlarımız var abi” demeyin artık. sen normalsen ben neyim ulan?

  5. Ufuk says:

    “Diğer yanılgıysa DIMMU BORGIR’de çalan kişiler olarak milyon dolarlarımızın olduğu yönünde. Emin olun böyle bir şey yok. Şimdilik kişi başı 900 bindeyiz. Yardımlarınızı bekliyoruz…”

  6. Mardukcan says:

    iskandinav halklarının milyon dolarlara ihtiyacı yoktur zaten. sosyalizm ve kapitalizmin birlikte mükemmel işlediği 4-5 tane devlet koca dünyada. heriflerin hapishanelerinde bile odalar en az 20 metre kare, bilgisyar, internet falan var kişiye özel, vs… ha bu adamlar milyon dolar kazansa da kimse bu dünya şartlarında hak etmediklerini söyleyemez. çok afedersiniz ama 24 diye ****** bir dizi çok seyrediliyo diye ****** başrol oyuncusu BÖLÜM BAŞINA 600.000(altıyüzbin) dolar alıyor. Jennefir Lopez diye latin çinganın biri çıkıp ilkokul seviyesinde müzik eşliğinde koca götünü sallayıp milyarder olabiliyor

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.