# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DIO’nun cenaze töreni
01.06.2010

Küçük dev adam uğurlandı.

İki hafta önce kaybettiğimiz, heavy metal tarihinin en önemli vokalistlerinden RONNIE JAMES DIO’nun cenaze töreninden ilk fotoğraflar yayınlandı.

Törene, DIO’nun yakınları ve müzik çevreleri dışında 1.200 müziksever katılmış, daha fazlası da törenin yapıldığı mekanın dışına kurulan monitörlerden töreni izlemiş.

Törende aynı zamanda Geoff Tate (QUEENSRŸCHE), Glenn Hughes (BLACK SABBATH, DEEP PURPLE), Paul Shortino (QUIET RIOT, ROUGH CUTT), Joey Belladonna (ANTHRAX), John Payne (ASIA), Oni Logan (LYNCH MOB), Claude Schnell (DIO) ve Scott Warren (HEAVEN & HELL, DIO) gibi birçok ünlü isim de performanslar sergilemiş.

Diğer yandan, tören sırasında beklenen olmuş ve aşırı dinci Westboro Baptist Church (WBC) törene gelerek provokatif söylemleriyle törene katılanları taciz etmeye çalışmış. “Dio Cehennemde”, “Tanrı Buradaki İbnelerden Nefret Ediyor”, “Tanrı Amerika’dan Nefret Ediyor”, “Ölüye Tapmayın” ve “Cehenneme Gideceksiniz” gibi pankartlar taşıyan grup, DIO’nun eşi Wendy’nin de hayranlardan rica ettiği üzere fiziksel bir tepkiyle karşılaşmamış.

Bunun yerine, hayranlar da gruba “Thor Sizin Tanrınızı Müslüman Cehenneminde Öldürecek” ve “Gnome’lar WBC’den Nefret Ediyor’” gibi esprili pankartlarla karşılık vermişler.

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.