# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Radikal dinci gruptan DIO’nun cenazesine sabotaj
23.05.2010

God Hates Us All.

“Amerika’nın en nefret edilen ailesi” olarak bilinen ve A.B.D.’nin Irak’ta ölen askerlerinin cenazeleri de dahil pek çok cenaze töreninde protesto gösterileri yapmasıyla bilinen aşırı dinci Westboro Baptist Kilisesi, 16 Mayıs’ta aramızdan ayrılan DIO’nun cenazesinde de benzer bir girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

A.B.D.’nin, eşcinsellik, ateizm, veya yalnızca Tanrı’nın öfkesinden korkmama gibi çarpıklıklar yüzünden lanetlendiğini savunan grup, özellikle toplum tarafından önem verilen kişilerin cenazelerine giderek huzuru bozmasıyla biliniyor. Genelde ellerinde “Tanrı Amerika’dan Nefret Ediyor”, “Ölen Amerikan Askerleri İçin Tanrı’ya Teşekkür Ederiz”, “Tanrı Sizin Düşmanınızdır”, “Umarız Daha Çok Amerikalı Ölür” yazılı pankartlarla cenaze törenlerinin yapıldığı yerlerde toplanan ve gürültü çıkararak ölen insanların yakınlarını rahatsız etmeye çalışan grup, bu olayın bir benzerini de DIO’nun cenazesinde yapacaklarını açıkladı.

DIO’nun 30 Mayıs’ta Los Angeles Hall of Liberty Hall’da yapılacak cenaze törenini sabote edeceğini açıklayan Westboro Baptist Kilisesi, yaptığı açıklamada şöyle demiş:

“Bu asi adam yıllardır Tanrı tarafından kendisine bahşedilmiş bir mevkide bulunmasına rağmen, Tanrı’nın adını yaymak yerine, tüm gücünü Tanrı’ya karşı çıkmaya, eliyle Şeytan’a saygı anlamını taşıyan işaretler yapmaya ve ateizm adı altında Tanrı’ya meydan okumaya adamıştır. Şimdiyse kızgın Tanrı’nın tek bir hamlesiyle bu dünyadan silinmiş ve cehennemi boylamıştır.

Tanrı düşmanı bu kibirli aptal, Padavona olan soyadını, İtalyanca’da “Tanrı” anlamına gelen “Dio”ya dönüştürmüştür. BLACK SABBATH’tayken ona hayran olan insanlar da ona bir Tanrı gözüyle bakmaktadırlar. Bu adam, yeğeni Gen Padavona iğrenç bir porno yıldızı olurken dahi hiçbir şey yapmadan oturup izlemiştir. Tanrı’nın verdiği sözler doğrudur, bu gibi zavallıları sonsuza dek cezalandıracağına dair sözleri de buna dahildir. Dio adlı bu vahşiyi öldürdüğü için Tanrı’ya teşekkürü borç biliriz.”

DIO’nun eşi Wendy Dio ise konuya dair açıklamasında: “DIO önyargılardan ve şiddetten nefret ederdi! Bizler, tanıdığımız insanları seven insanlar olarak, tanımadıkları birinden bile nefret edebilen bu insanlara bir zarar vermemeli, onları kendi hallerinde bırakmalıyız” diyerek, cenazeye gelecek DIO hayranlarının bu gruba fiziksel bir tepkide bulunmamasını istemiş.

  Yorum alanı

“Radikal dinci gruptan DIO’nun cenazesine sabotaj” yazısına 15 yorum var

  1. Ugur says:

    O cenazede olay çıkar.Ordaki metalciler bu salakları önce bi döver sonra üzerinde tepinir sonra da zincirlerle motorlarına bağlayıp sürüklerler(Yani ben olsam yapardım heh).Hayatlarının hatasını yapıyorlar bence.

  2. inci says:

    ‘pray for more soldiers’ pankartını tutan abla da taş gibiymiş.

    Ahmet Saraçoğlu

    @inci, o taş gibi ablayla videodaki teyze aynı kişi.

    Seksi fotoğrafları için:
    http://readitordont.com/dosfactotum/comics/2009/09/shirley.jpg

    Kısacası güneş gözlüğü ve sütyen nelere kadir diyebiliriz sanırım.

  3. duraganyolcu says:

    Ooh bence çiğ çiğ yerler bunları. Yapın koçlarım yapın. Cenazeden sonra görürüm sizi.

    Ahmet Saraçoğlu

    @duraganyolcu, bi şey olacağını sanmam. Asker cenazelerinde de yapıyorlar bunu ve pek bir şey yapan olmuyo. Sadece korkutuyolar, arabalarına yumurta atıyolar falan.

    Ugur

    Bugüne kadar kimse kendilerine ses çıkarmadığı için bu tarz haraketlere devam ediyorlar aslında.Birileri adam gibi dövse bunları uzun bi süre sesleri çıkmaz.

  4. Burak says:

    Bu yaptıkları varya bildiğin mallık :D 68 yaşındaki adamı bu günahları işlemeden önce durdurmayı akıl edememiş mi tanrıları acaba da şimdi tek bir hamleyle silip atıyor?

    Berker İlhan

    @Burak, +1

  5. Dünyadaki bütün radikal dinci grupları toptan yoketmek gerek aslında:)

    darth sidious

    @Cem(sallanyuvarlan.blogspot.com), bunu yazmak üzereydim ben de :) +398574958027

  6. Mephisto says:

    crowd surfing ile ortaya alınıp headbang ile iyice darp edildikten sonra pogo ile pestillerinin çıkması caizdir bunların

  7. deathless says:

    bizdekilerde yakında rock barları kapatıp yerlerine cami yaptırırlarsa şaşırmayın!!

    Rauf

    @deathless, arkadaşım rock barla caminin ne alakası var.dinle müziği niye karıştırıyosunki.şahsen benim hayatımda metal müziğinin ne kadar önemli bi rolu varsa dinin o kadar var

  8. Evet dinle karıştırmayalım lütfen onu, bizim tepkimiz yobazlara. Yoksa isteyen istediğine inanmakta özgür…

  9. deathless says:

    ben dinle müziği karıştırmıyorum.yobaz zihniyetin temelinden bahsediyorum sadece.. elbette isteyen istediğine inanır ..kii kaldıki bende inanıyorum…konu karıştırmaksa onlar esas metal müziğini dinleyen herkese ateist ve satanist damgasını yapıştırıyorlar!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.