# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TARJA TURUNEN yeni albüm kapağını açıkladı
06.05.2010

Ruj.

Eski NIGHTWISH vokalisti TARJA TURUNEN, ikinci solo albümü “What Lies Beneath”in kapağını açıkladı.

Ağustos ayında piyasaya çıkacak olan albümde, ALL THAT REMAINS vokalisti Phil Labonte de konuk vokalist olarak yer alıyormuş.

Bunlar olup biterken, NIGHTWISH cephesinde ise durum şöyle.

  Yorum alanı

“TARJA TURUNEN yeni albüm kapağını açıkladı” yazısına 1 yorum var

  1. chicken fried says:

    eskiden beridir süregelen bir afiş problemi vardır özellikle filmlerde. mesela son yıllarda yapılmış bütün film afişlerine baktığımızda en çok rastladığımız olay; filmde kaç tane oyuncu varsa onların boy boy resmi altta da filmin adı yazar. bu afiş filmin konusuyla ilgili insana hiçbir fikir vermediği gibi bir boka da benzemez. şimdi albüm kapaklarını da bu hale getirmeye başlamanın ne anlamı vardır çözemiyorum. tarja turunen zaten kanımca çirkin bir kadındır. albümün kapağına eşşek kadar “tarja” yazmışsın zaten. hangi idiot onun kim olduğunu anlayamayacak? hadi diyelim ki anlamadı, bir de soyadını yaz geç. ama albüm kapağına adamın/kadının resmini koyup; “ahanda bu bizim albüm kapağı” deyip sununca benim ve daha bir çok kişi için o albüm ne bir şey çağrıştırıyor ne de almak için bir istek doğuruyor. sanki şöyle bi diyalogla yapılmış gibi.

    + abi albümün adı ne?
    -what lies beneath hacı
    +vay o zaman tarja’nın bi fotosunu koyalım üstünde gölge falan olsun. o gölgelerden birinin altında -ki orası tam burnuna denk gelmeli- bir şey olsun böyle. “bunun altında ne var” ulan desin hem albüm adıyla uyumlu hem de merak uyandırır nasıl ama
    -valla zaten senden başka alternatif yok süper abi yapalım.
    +tamam ben zaten yaptım hazır

    bana böyle geliyor açıkçası.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.