# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NIGHTWISH’ten son havadisler
03.11.2009

Konsere gelmediler tatile geliyorlar.

Son iki yıldır dur durak bilmeden “Dark Passion Play” albümünün turnesini sürdüren NIGHTWISH, turnenin son konserini de vererek tatile girmiş.

night_1

2007 yılında çıkan ve şu ana kadar dünya çapında bir milyondan fazla satan “Dark Passion Play“in ardından çocuğu koyan grubun besteci ve klavyecisi Tuomas Holopainen’in son iki yıl içinde 850.000 Dolar’dan fazla para kazandığı açıklandı.

night_2

Tuomas Holopainen, Kasım ortasında tatil için Türkiye ve Yunanistan arasında mavi tur yaptıktan sonra belirtmeye değmez başka şeyler yapacak ve yaklaşık bir sene sonra da yeni albüm için grupla birlikte stüdyoya girecekmiş.

Tuomas Holopainen yeni albümün yine metal olacağını, ancak önceki NIGHTWISH albümlerine oranla daha pop, daha neşeli, coşkulu bir yapıda olacağını açıkladı.

night_3

Bu arada solo albüm çalışmalarına başlayan yeni vokalist Anette Olzon’un yakında gruptan ayrılacağı dedikoduları da artmaya başladı (zalım kadın kullandı gül gibi çocukları).

night_4

  Yorum alanı

“NIGHTWISH’ten son havadisler” yazısına 4 yorum var

  1. duraganyolcu says:

    Lan zaten iyice ‘pop’ çizgisindeydi son albüm. Bokunu çıkarcaklar anlaşılan. Peeh efsane Nightwish nerelere geldi mınasko.

  2. Burak Gür says:

    soğuk olur o vakitler ege.

  3. Sambalici says:

    dark passion play’in şarkı düzenlemeleri hayvani derecede iyiydi, orkestrasyona o kadar kasmazlar sanıyorum bu sefer, tuomas’ın sinyallerini verdiği daha sade/pop birşeylerle gelirler ki zaten dark passion play’den senfonik zımbırtıları çıkarınca elde kalanlar da bu tip şarkılar.

  4. Lefthandpath says:

    süper sıradan sıkıcı bir albümdü

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.