# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ACCEPT’ten yeni şarkı
16.01.2021

Zombie Apocalypse.

Son albümü “The Rise Of Chaos“u 2017′de çıkaran ACCEPT yeni albüm yazımına başladığını Mayıs ayında açıklamıştı. Salgın nedeniyle kısa süre sonra kayıtlara ara vermek zorunda ACCEPT, gelen açıklamalara göre kayıt sürecine kaldığı yerden devam ediyordu. ABD’de bulunan gitarist Wolf Hoffmann, İngiltere’deki Andy Sneap’le bir araya gelmeden, Steinberg’ün VST Connect Pro yazılımını kullanarak uzaktan kayıtla çalışmalarına devam ettiğini açıklamıştı.

Albüme detayları da belli oldu.

1. Zombie Apocalypse 05:31
2. Too Mean to Die 04:21
3. Overnight Sensation 04:24
4. No Ones Master 04:10
5. The Undertaker 05:37
6. Sucks to Be You 04:05
7. Symphony of Pain 04:39
8. The Best Is Yet to Come 04:47
9. How Do We Sleep 05:41
10. Not My Problem 04:21
11. Samson and Delilah 04:31

“Zombie Apocalypse” yayınlandı.

Albüme adını veren şarkı yayınlandı.

ACCEPT Ekim ayı başında da “The Undertaker” adlı single’ını klibiyle birlikte yayınlamıştı.

Grup geçtiğimiz sene de “Life’s a Bitch” diye bir single yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“ACCEPT’ten yeni şarkı” yazısına 8 yorum var

  1. Oğul says:

    Accept ilginç şekilde boş iş yapmıyor. Son albüm de, Blind Rage de, Blood albümü de enfesti. Gelsin, biz dinleriz.

  2. deadhouse says:

    Heavy Metalin Hazreti Judas Priest ile beraber son büyük temsilcisi.

  3. Emre says:

    Accept eğer bir kişiye mal edilecekse bu isim şüphesiz Udo. Grubun kurucusu o. Grubu o bırakmayı tercih ettiği için diğer elemanlar Accept ismini kullanabiliyorlar. Grubun en önemli üç isminden biri olan Stefan da onunla devam ediyor. Peter varken o kadar rahatsız etmiyordu ama Wolf’un tek başına Accept ismini sürdürmesi nedir? Almış yanına Udo klonu bir vokalisti saçmalıyor.

    deadhouse

    @Emre, Gayet iyi performans sergiliyor bence. Klon diye bakacaksak bir sürü vokaliste klon dememiz lazım. Kendine has, özgün binlerce vokalist yok. Sırıtmıyor, tam bir heavy metal vokalisti. Udo’nun grubu falan da değil. Kurucusu olabilir, ama birkaç albümdür Accept, Udo’suz devam ediyor ve çok iyi albümler yaptılar.

    Emre

    @deadhouse, önceki albümlerde orijinal kadrodan basçı Peter Baltes da vardı. Wolf Hoffmann, ne kadar sevsem de, tek başına Accept markasını taşıyabilecek bir isim değil. Daha doğrusu Accept gibi kolektivitenin önde olduğu bir grupta kimse tek başına o ismi taşıyamaz. Bu yüzden bence net egosunu yenik düşüyor. Zaten festival konserlerinin yarısında kendi solo albümünü çalıyordu.
    Son dönem albümlerini ben de beğeniyorum, ama o konudaki başarıyı Andy Sneap’e yazmak lazım. Sneap’in herhalde Priest ile birlikte en başarılı olduğu proje Accept.
    Diğer yandan, bu son dönem albümlerinin hiçbirini UDO’nun son albümüne değişmem. Anca Balls To The Wall, Russian Roulette gibi albümlerle kıyaslanabilecek bir iş çıkardı adam.

    Emre

    @deadhouse, klon meselesine gelirsek… TT Quick’i çok eskiden beri dinlerim, ama UDO-Tornillo klonun sözlük karşılığıdır apaçık şekilde. Metalin en özgün seslerinden birinin yerine onu taklit etsin diye vokalist aldılar. Niye? Çünkü Accept denen şey en başta Udo’nun özgün vokali demek. ’80′lerde onun yerini herhangi bir vokalistle doldurmaya çalıştıklarında Eat The Heat diye saçmasapan bir albüm yapabilmişlerdi anca. Tabii Udo o hilkat garibesinin karşısına birbirinden leziz dört solo albüm çıkarmıştı.

  4. Berca B. says:

    Yıllar sonra tekrar birleşip hiçbişi olmamış gibi mükemmel albümler çıkarmaya devam eden, hatta ilk dönemiyle kapışan işler çıkaran kaç grup var acaba? Accept cidden çok acayip bi vaka.

  5. Sinan Ceylan says:

    Bugün albümü ikinciye dinliyorum. Fena iş değil gibi. Stalingrad, Blind Rage seviyesinde değil ama içinde gaz parça var, ballad var, catchy riffler var. Bi de hafiften retro kalsa da albüm kapağı tuhaf bi şekilde hoşuma gitti.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.