# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CANNIBAL CORPSE’tan klip
21.05.2019

Red Before Black.

CANNIBAL CORPSE 2017 çıkışlı son albümü “Red Before Black“e adını veren şarkının klibini yayınladı yayınladı.

Detayları hatırlayalım.

01. Only One Will Die
02. Red Before Black
03. Code Of The Slashers
04. Shedding My Human Skin
05. Remaimed
06. Firestorm Vengeance
07. Heads Shoveled Off
08. Corpus Delicti
09. Scavenger Consuming Death
10. In The Midst Of Ruin
11. Destroyed Without A Trace
12. Hideous Ichor

Albüm çıktığı dönemde de “Code of the Slashers”ın klibi yayınlanmıştı.

  Yorum alanı

“CANNIBAL CORPSE’tan klip” yazısına 25 yorum var

  1. deadhouse says:

    Son albüm ayarında olsun canımı yesinler.

  2. Tomb of the Mutilated’dan bu yana beğendiğim bir Cannibal Corpse albüm kapağı yok maalesef. Böylesi ikonik bir grup çok daha akılda kalıcı ve ikonik kapaklar yapabilirdi/yapmalı bence.

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, gallery of suicide? The wretched spawn? 😱

    Ahmet Saraçoğlu

    @P L A G U E, bayılmıyorum.

    TAAKE

    @Ahmet Saraçoğlu, +1 bunu yazmaya gelmiştim ben de,habere sırf kapak için geldim ve yav bu da tam cannibal corpse Kapağı değil dedim içimden,eskiler ne manyaktı yav

  3. P L A G U E says:

    Öncelikle harika ötesi bir haber. Kasim ayinda askerligim bitiyor, üstüne cc albüm çıkarıyor…daha blut aus nordu saymıyorum bile…çok içilecek evet…

    Kapak evisceration plague den bir kesit gibi olmuş. Ben beğendim. Tabiki daha iyi olabilirdi ama ben yinede memnunum. Bide parca tadimligi verselerdi sound hakkinda bi fikrimiz olurdu.

  4. bloodmantra says:

    Yine berbat bir Cannibal Corpse kapağı…Neyse ki müzikleri kapak resminin kalitesiyle büyük tezat olusturuyor genelde.Bakalim yeni signature pickuplariyla nasıl bir soundla karşımıza çıkacak Webster baba.

  5. ismail vilehand says:

    bence şöyle yapalım, bütün metal müzik albüm kapaklarını ihale usülü Paolo Girardi’ye verelim hepsini o yapsın, böylece albüm kapağı iyi oldu/kötü oldu tartışmasından kurtuluruz. herkes mutlu mesut yaşar.

  6. Justinyen says:

    Aldigim en iyi album haberi su aralar

  7. Ouz says:

    B film kıvamında bir klip. Orta karar bir şarkı.

  8. P L A G U E says:

    Mü kem mel……😱😱😱

  9. doosrock says:

    cannibal corpse dinleyince canım söğüş çekiyor.

    Crackedbrain

    @doosrock, güzel yorum 😀😀

  10. Melih says:

    Hayvanlıklarından ödün vermemişler. On numara parça.

  11. deadpig says:

    bu 2 şarkıyı dinleyince şunu yine anladım: benim dönem cannibalcilerin olayı 2002 lerde bitmiş, yeni nesil cannibalciler devam ediyor. ben gallery of suicide sonrasında 3 5 şarkı hariç pek yokum.Bu bütün old school metal grup ve albümleri için geçerli değil ama yüzde 80 böyle bir durum var.

  12. Noshophoros says:

    Bence Cannibal Corpse’un orjinallik ve ikoniklik namına çıkardığı son albüm Barnes’ın da gurupla çıkardığı son albüm olan The Bleeding’di. Ben de onun olduğu dönemdeki CC’yi daha çok sevenlerdenim ama hiçbir zaman George Fisher’ı küçümsemedim, fakat onun geldiği dönemle birlikte CC’un artık salt para ve ticari anlamda büyümek amaçlı bir müzik yaptığını, ekstra hayvanlık sergilemek dışında kaliteli müzik namına bir istikrar sağlayamadığını düşünüyorum. Chris Barnes’ın olduğu dönemdeki her albümü de sevmiyorum, The Bleeding albümü bana kalırsa Tomb of the Mutilated’ın gerek müzik gerekse bıraktığı etki bakımından altında. Fisher’la hiç güzel albüm yapmadılar diyemem ortada Gallery of Suicide ve The Wretched Spawn varken ama o albümlerde bile bütüncül bir etkileyicilik göremiyorum kendi adıma. Bazı şarkılar çok sağlam , bazıları idare eder. Sonrasında gelen albümlerinin hepsi zaten bana aynı geliyor. Nothing Left To Mutilate şarkısında yaptığı gibi bir vokali Fisher’ın ne öncesinde ne de sonrasında yaptığını düşünmüyorum. O şarkı da bana göre Fisher’ın CC ile beraber zirvesiydi ki Festering The Crypt, Frantic Disembowelment gibi şarkıların olduğu bir albümdeydi. Aslında CC’nin içinde bulunduğu kısırlık, başlarında bu zamana kadar hep Barnes olsa dahi kaçınılmaz duruyor. Barnes’ın Six Feet Under’daki hali de bunu destekler gibi.

    O nedenle Tomb of the Mutilated CC’un yaptığı iş itibariyle hep farklı bir yerde kalacak. Çünkü o albümü hiç aşamadılar, hatta yanına yaklaşamadılar da. Gore’luğun da bir sınırı var ve o albüm tema-temanın yansıtılışı bakımından zirveydi. Hiçbir albümlerinde bence, o kadar hasta zihinli, hasta vokalli, hasta müzikli bir atmosfer sunamadılar. O nedenle şimdi yıllardır yaptıkları “işi” yapmaya ve para kazanmaya devam etmeleri normal.İnsan CC olunca hep taş gibi bir albüm bekliyor haklı olarak. Ama sınırlı bir temalarının olması ve eski aykırı ruhu kaybetmelerinden sonra farklı bir sonuç da bekleyemiyoruz. Büyük ihtimal bu albüm de şaşırtmayacak.

  13. pigheadedmask says:

    CC tüm albümlerini baştan sona sevdiğim bir gruptu. Sonradan gitar çalmayı bateri çalmayı bas gitarı falan öğrenince şarkıları ayıklamaya başladım ve her albümden muhakkak 2 3 şarkıyı fava attım.2000 sonrası da bu şekilde gidiyorum ki zaten onlar da en fav olucak şarkıyı seçip klipliyor genelde. Bu haliyle gayet güzel dinliyorum onlar da büyümeye devam ediyor.

  14. 12ParmakBağırsağı says:

    Death metal böyle yapılır.

    Converge, cannibal corpse aynı gün albüm çıkarıyor, mübarek cuma dediğin böyle olur.

  15. Triangle says:

    Taptığım grupken bi Suicide Silence demeciyle sikko gruplar kategorisine geçtiler nolur yalan olsun 😒

  16. ismail vilehand says:

    henüz net bişey söylemek için erken ancak, Kill’den sonraki en iyi Corpsegrinder’lı CC albümü olma olasılığı epey yüksek.

  17. Anubis says:

    Sound iyi gerci bunlar bi iyi bi kotu album yapiyolar gibi geliyo bana umarim bu onyargimi yikarlar

  18. Crackedbrain says:

    Albüm kapağı C.corpse göre cok sıradan… bence en iyi albüm kapağı sodom-in war and pieces

  19. hickdead says:

    aaa klipte nadia white oynuyor <3

  20. monolit says:

    Gallery sonrası başka bir moda geçtiler.Her albümü takip ediyorum ama yok bana gelmiyor.

  21. Kaan says:

    Canım kelle paça yada kokoreç çekti!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.