# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Barack Obama’dan heavy metal yorumu
15.05.2016

Kişi başına düşen heavy metal grubu sayısı.

ABD Başkanı Barack Obama, 2 gün önce Danimarka, Finlandiya, İzlanda, Norveç ve İsveç’in Beyaz Saray’ı ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Finlandiya ile ilgili şunları söylemiş:

Belirtmek isterim ki, Finlandiya muhtemelen kişi başına düşen heavy metal grubu sayısında dünyada bir numaralı ülke ve aynı zamanda iyi yönetilme anlamında da üst sıralarda. Bu ikisinin bir bağlantısı olup olmadığını bilmiyorum.

Video çalışmazsa YouTube üzerinden 6:34′e giderek izleyebilirsiniz.

  Yorum alanı

“Barack Obama’dan heavy metal yorumu” yazısına 10 yorum var

  1. çaksu says:

    Televizona çıktık!

  2. Neptün'ü ilk kez fark eden Neandertal says:

    Bizden senelerce ileri olan toplumların metali daha çok sevmesi gayet normal. Metal kafası çalışan insanların daha çok dinlediği bir müzik türüdür.

  3. şeyh hulud says:

    İzlanda’yı saymazsak Finlandiya kişi başına düşen grup sayısı olarak birinci.

    Dünyada ilk beş şöyle

    Finlandiya
    İsveç
    Norveç
    Yunanistan
    Çek Cumhuriyeti

  4. erdem says:

    aynen biz furyayı kaçıralı çok oldu dünya 80lerde metalle kavurulurken bizim ülke arabeskle uğraşıyodu.

  5. Kemal Okuyamayan says:

    Metal kafası çalışan insanların daha çok dinlediği bir müzik türüdür. denmiş. biraz daha açmak istersek bu meseleyi. metal müzik hepinizin bildiği gibi sabır işidir. kimse kolay kolay black metale ya da brutal tech death metale başlayamaz ama bu insanlar öönyargılarına aşırı bağımlı olmadığı ve keşfetme arzuları derin olduğu için müziği biryerden sonra kaldırabilir, adapte olabilir hatta destekçisi olur hale gelebilir.

  6. NewWorld says:

    OFf OFf AHh AAAHHH, Bide bizim zat’a bak ! Bizimkiler batmış geminin malları gibi kalıyor böyle kültürlü adamların yanında. Anca putin’e hav ar u ok si yu desin !!!

  7. laerrof says:

    Yunanistan’ın ilk beşte olması gerçekten dikkatimi çekti. Olay George Kolias’tan ibaret değil demek ki.

  8. atilla says:

    kültür & eğitim (ve elbette bunların kalitesi!) önemli. Bu toplumlar metal (ve rock müziğin diğer dallarıyla) iyi bağlar kurup onu ileri, farklı noktalara getirdiler. Kendi kültür ve tarihlerinden bişeyler kattılar & dünya çapında gruplar çıkardılar. aslında bizde de bunlar yaşanabilirdi (neticede 60′ların sonlarında başlayan bi anadolu rock-pop hareketi var) ancak çeşitli sebeplerden kesintiye uğradı (uzuuun konu). Yinede iyi müziği dinlemeye, desteklemeye devam!

  9. Evet metal iyidir fakat norveç finlandiyada her ergen bir acı çektiğinde direk black metal yapıyor.Turkiyedeki arabesk rapçiler gibi ordada blackçiler türüyor ve çoğu çok kalitesiz müzik yapıyor.Grup elemanlarının birbirini öldürmesi gelişmişlik değil bence.Müzik türü kültürle alakalıdır gelişmişlike değil.Japonlar pop dinliyor diye en gelişmiş müzik türü pop mu

    Uruz

    @TheBlackWaltz, çok haklısın bende bir black severim ve o ergenler yüzünden black dinliyorum diyemiyorum çünkü direkt dalga geçiyolar veya kötü bir dönemimde sanıyo insanlar çok rahatsız edici bir durum

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.