# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TRIBULATION yeni klibini yayınladı
23.10.2015

Melancholia.

Son albümü “The Children Of The Night“ı bu sene içinde çıkaran TRIBULATION, albümden “Melancholia”ya çektiği klibini sundu.

Önceden de ”Strange Gateways Beckon” klibi yayınlanmıştı.

Grup daha önce ”The Motherhood Of God” isimli şarkısını paylaşmıştı.

”In The Dreams Of The Dead” ise şöyle:

Albüm kapağı ve şarkı listesi ise şöyle:

01. Strange Gateways Beckon
02. Melancholia
03. In the Dreams of the Dead
04. Winds
05. Själaflykt
06. The Motherhood of God
07. Strains of Horror
08. Holy Libations
09. Cauda Pavonis
10. Music from the Other

  Yorum alanı

“TRIBULATION yeni klibini yayınladı” yazısına 10 yorum var

  1. Tek kelimeyle mükemmel! Bu sene en çok beklediğim albümler arasında. The Horror ve The Formulas of Death albümlerinin karışımı bir çalışma bekliyorum. Hem ilk albümün bodosluğunu hem de ikinci albümün progresifliğini de barındıracak bir şey. Eğer dediğim gibi olursa devrim niteliğinde olur ve bu adamlar böyle bir işin altından kalkabilecek maharette.

  2. Nurhacı Çeri says:

    Yine şahane olmuş, The Formulas Of Death her ne kadar muazzam bir albüm olsa da şarkı süreleri bir süreden sonra dikkat dağınıklığına yol açacak kadar uzundu, yayınladıkları şarkılara bakarsak onu da dengelemişler gibi. Senenin en heyecanla beklediğim albümlerinden.

  3. saw you drown says:

    Kaliteli müzik yaptığına inandığım, ancak yeterli bütünlüğü ve uyumu gösteremediklerini düşündüğüm için, ısınamadığım bir grup.

  4. klip şarkısı nedir abi öyle. The Horror albümündeki grup ile bu grup aynı olmamalı. baya baya gothic rock yapmışlar. bende mi sıkıntı var acaba diye biraz bakındım, Fields of the Nephilim’e falan benzetenler var hahaha.

  5. Grubu ilk kez şu anda bu albümle dinliyorum, baya hoşmuş. Önceki 2 albümü de dinleyeceğim kesin.

  6. Bu albüm özelinde Tribulation, bana Ghost ile “Reinkaos” dönemi Dissection’ın bir karışımı gibi geliyor pek çok yerde.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, nette tıpatıp aynı benzetmeleri yapanları gördüm. Ghost severim ama çok bayılmam, Reinkaos ise hiç sevmem diye albümü dinlemekten vazgeçtim. ama keşke bu grubu kronolojik dinleseydin. nereden nereye geldi adamlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, “the horror” dinliyorum şu an, 2. albümü de onun arkasından dinleyeceğim. Yani aslında grubun 3 albümünü de aynı anda dinliyor gibiyim, kritiği de ona göre yazarım artık.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.