# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH Chris Adler’ın davul kayıtlarından kısa bir video paylaştı
18.04.2015

Geliyor.

Son albümü “Super Collider“ı 2013 yılında çıkaran MEGADETH, geçtiğimiz haftalarda gruptan ayrılan Chris Broderick ve Shawn Drover ikilisi yerine ANGRA gitaristi Kiko Loureiro ve LAMB OF GOD davulcusu Chris Adler‘ı kadrosuna kattığını duyurmasıyla gündemden bir an olsun düşmemişti. Yeni albüm kaydı için stüdyoya girmiş olan grup, Chris Adler’ın davul kayıtlarından kısa bir video paylaştı.

Mustaine, gruptan ayrılıp ACT OF DEFIENCE isimli yeni projelerinde birlikte çalışmaya devam edeceklerini duyuran Chris Broderick ve Shawn Drover ile ilgili iddialı konuşmuştu.

Mustaine ayrıca geçtiğimiz yıl yazım ve kayıt süreciyle ilgili şöyle bir açıklama yapmıştı:

“Yazım sürecine başlamış bulunuyoruz ve ocak ayında da kayıtlar için stüdyoya girmeyi planlıyoruz. Ağustos’ta çok büyük bir İngiliz grupla Kuzey ve Güney Amerika’yı turlayacağız, albümü de yazın çıkarmayı umuyoruz.”

  Yorum alanı

“MEGADETH Chris Adler’ın davul kayıtlarından kısa bir video paylaştı” yazısına 11 yorum var

  1. GoreMageddon says:

    Sözleşmeye uymak gerek dı mı ama.

  2. burock1988 says:

    Son yıllarda yaptıkları albümler benim için hep hayal kırıklığı oldu. Yeni albümdende bir beklentim yok.

  3. motörizer says:

    babalar yine geliyorlar. umarım bu sefer cayır cayır thrash yaparlar da kulaklarımızın pasını silerler.

  4. Megadeth’in dinlediğim ilk albümü United Abominations’dı. Evet şuan ben de garipsiyorum bunu ama MP3 klasöründe bu albüm vardı ve ben o sıralar Megadeth’in bu derece önemli bir grup olduğunu düşünmüyordum. Albüm kapağına bakıp, ulan underground bir grup galiba dediğimi hatırlıyorum. Sonradan grubun önemini kavrayıp önceki albümlerine bakmıştım. Şimdi şöyle oturup bakıyorum da, Megadeth’in attığı her adım, sanki geçmişlerinden gelen ünü mahvetmek için bir çabalayış gibi geliyor. Tabii tamamen kişisel bir fikir bu. Böyle büyük ve köklü bir grubun senede bir albüm yapma olayına girmesi tamamen ticari geliyor. Bu da beni fazlaca o gruptan soğutuyor. Yine de umarım bu albümleri sevenlerini tatmin eder.

  5. Burcu Özbek says:

    Beklentim sıfır

  6. O kadar sevdiğim bir grup, buna rağmen son 2 albümlerini toplasan 1 kere dinleyemedim. Umarım daha da kötü bir albüm olmaz.

  7. Nurhacı Çeri says:

    Koca haberde ilgimi çeken tek şey Ozan’ın Megadeth’i underground sanması hahahs, ah be Dave dülülü dülülü diye geziyodum ne hallere getirdin beni ya, zerre merak etmiyorum çıkacak şeyi.

  8. EmptyWords says:

    Fanboyluksa fanboyluk heyecanla bekliyorum

  9. Kürşat says:

    Davulları sanırım yine Dave yazmış. Fazlasıyla düz geldi bana.
    Bir de şu haberi okuyunca iyice dellendim turuncu adama:
    http://www.blabbermouth.net/news/nick-menza-megadeth-expected-me-to-work-on-new-album-for-free/ (Bir de şu Justis’in attığı videolardaki yüzü gizli davulcu da Nick Menzaymış)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.