# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
STEVEN WILSON’dan yeni albüm kitapçığı tanıtımı ve yeni tınılar
16.02.2015

Hand. Cannot. Erase.

PORCUPINE TREE ve solo kariyeri başta olmak üzere birçok projeden tanıdığımız Steven Wilson yine boş durmuyor. Bir süredir “The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)” albümünde birlikte çalıştığı müzisyen kadrosuyla, Londra’daki Air Stüdyoları’nda “Hand. Cannot. Erase.” isimli yeni albümü üzeride çalışmakta olan Wilson, albümün kitapçığını tanıtan ve albümden tınılar barındıran bir video paylaştı.

Albümden “Perfect Life” isimli şarkının klibi daha önce paylaşılmıştı.

Albümün fragman niteliğindeki tadımlığı da burada:

Mart ayında yayınlanacak olan albümün kapağı ve şarkı listesi:

01. First Regret
02. 3 Years Older
03. Hand Cannot Erase
04. Perfect Life
05. Routine
06. Home Invasion
07. Regret #9
08. Transience
09. Ancestral
10. Happy Returns
11. Ascendant Here On…

Sanatçı daha önce de aşağıdaki stüdyo videolarını paylaşmıştı:

“The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)” adlı son albümünü geçen sene çıkartmış olan Wilson, yeni albüm haberini şöyle vermişti:

“Önümüzdeki hafta yıl dönümüne denk geldiğimiz “The Raven That Refused To Sing”, kariyerimin en çok beğenilen ve en çok satan albümü oldu. 30-40 albüm içeren, 20 yıldan fazla süren müzik hayatım için, bunu söyleyebilmek mutluluk verici!

Bu sene içerisinde yeni bir albüm yazmayı, sonraki sene de -2013′te olandan çok daha muhteşem olmasını dilediğim- bir turne yapmayı planlıyorum. Devamlı desteğiniz için teşekkür ederim!”

  Yorum alanı

“STEVEN WILSON’dan yeni albüm kitapçığı tanıtımı ve yeni tınılar” yazısına 23 yorum var

  1. Tompa says:

    Albümün çok iyi olacağını videodaki enerjiden bile anlayabiliyor insan. Bu arada ne güzel mekanlar, ne güzel işler yarabbiii!

  2. Çok sevindim, ama bu Wilson’ın sayfasına gidip 10 defa PORCUPINE TREE yazma isteğimi daha da arttırdı açıkçası. Umarım söylentiler doğrudur da kendi albümünden sonra bir de Porcupine Tree’ye koyulup her zamanki gibi ortada akıl bırakmaz.

  3. Işık says:

    Gercekten de sadece videolari izleyip yeni albumun yine muazzam olacagini soylemek zor degil. Simdiden heyecenlandim. Adam tam bir muzik dehasi

  4. İlker says:

    Ya The Raven that Refused to Sing’den de iyi olursa diye korkmuyor değilim. Steven Wilson bu, yapar mı yapar. Çok da güzel olur.

    …ama Porcupine Tree be abi :(

  5. Valla Stevie solo albümlerde davulları Gavin Harrison’a çaldırsın, ABV ki Porcupine Tree diye zırlamam. Fakat şu durumda GIVE MY PORCUPİNE THREE BACK SON OF AQ.

  6. sueda says:

    şaşırmadım.

  7. saw you drown says:

    Kapak berbat ya

  8. Melkor says:

    kapağı yayınlayacağına şarkı yayınlasaydı

  9. Az ama uzun şarkılar olmasını tercih ederdim, yine de Steven Wilson Latif Doğan coverlasa aylar boyu dinlerim orası ayrı.

  10. Lifelover says:

    Kapak kötü baya, ama mühim olan içerik..

  11. Kapağı beğendim ben. Merakla bekliyorum albümü.

  12. Kapak bana Bjorku cagristirdi, o yuzden sevdim. Albumden de xok umitliyim.

  13. Melkor says:

    Ne videoymuş arkadaş, ben şarkı bekledikçe video yayınlıyor.

  14. akerfeldt says:

    Guthrie govan ha :))

  15. İlker says:

    Steven solo kariyerinde en başından beri üstüne koyarak gidiyor, bu albümün de The Raven That Refused to Sing’i geçeceğini düşünüyorum. Konsept olacakmış bir de, büyük merakla bekliyorum.

  16. İlker says:

    Çok (ÇOK) yoğun bir albüm geliyor, bir kez daha anlaşıldı.

  17. Bu tarz trip-hop muhabbetlerini çok seviyorum, şarkı bayağı dinletti kendini. Gerçi şarkıyı dinlerken aklıma meme uçları krem şantiyle kaplanmış ve egzersiz bisikletinde ağır ağır seken Steven Wilson görüntüsü geldi ama güzel şarkı yani.

  18. İlk dakikasını hiç beğenmedim, ama sonrası gayet güzel. Her ne kadar albüm konsept albümü olsa da bu şarkıda konuşma olmasa da olurdu gibi.

  19. to run says:

    opeth’i s*ken adam, gerçi ölüsü bile piyasayı tuz buz eder

  20. İlk dinleyişte o kadar etkilemedi ama konsept ilginç duruyor. Klip de güzel.

  21. Kıymet Erdemir says:

    beklenti yüksek

  22. Şu tanıtım videosu harika olmuş ya, sanırım çalan da açılış şarkısından bir kesit. İnsanın deluxe edisyonu alası geliyor ama zaten bitmiş sanırım. :|

  23. GiantZillerIndo says:

    herif son iki albümde topladığı elemanlarla gezegendeki en sevimli grubu oluşturdu valla. canlı izlemek nefis oluyodur kesin. ama besteler ı-ıh. yeni albüm mesela, hiç cezbetmiyor beni. çok uğraştım da niyeyse canım sw dinlemek isterse eskileri açıyorum hep.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.