# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GRUESOME’dan yeni şarkı
01.06.2024

Frailty.

DEATH’in ve Chuck Schuldiner’ın anısını yaşatmak amacıyla kurulan ve DEATH albümlerine karşılık gelecek karakterde albümler çıkaran death metal grubu GRUESOME yeni albüm çalışmalarına başladıklarını ve sıradaki albümün “Human“a öykünen tarzda, daha teknik yapıda bir çalışma olacağını 2022 başlarında duyurmuştu. Bu yıl başındaki açıklamaya göreyse grup biraz ağır ilerleyen bu süreçte albümün yarısını yazmış durumda ve yakın zamanda şarkılardan birini kaydedip yayınlamayı planlıyordu.

İşte o şarkı yayınlandı.

GRUESOME’ın 2018 çıkışlı son albümü “Twisted Prayers”, kapağından müziğine DEATH’in “Spiritual Healing“ine karşılık gelen bir yapıdaydı ve önceki albüm ile EP’lerde de hep DEATH referansları vardı.

  Yorum alanı

“GRUESOME’dan yeni şarkı” yazısına 9 yorum var

  1. Acayip merakla bekliyorum. Bakalım yolun sonu The Sound of Perseverance’a kadar varacak mı… Varsa keşke.

  2. enemyofgod says:

    Çok güzel haber bu.

  3. Horrendous says:

    Herhangi bir mecrada “human” kelimesini okuyunca Falettening of Emotions davullarının giderek yükselen sesini duyuyorum.

    Yorumcu

    He hee kesin aynısıdır ben inandım. Az edep yahu!!

  4. Boba Fett says:

    Kaç senedir yazıyorlar, adamlar çakmasını yaparken bile 5 sene harcıyorlar ve hala bir şey yok, yapacağın fikir hazır, her şey hazır ama olmuyor, varın Chuck nasıl bir sihirbaz, dahi siz düşünün amk.

  5. eyemaster says:

    human işinden sonrasına gerek yok zaten. olay bitmiştir.

  6. Hakkan says:

    Net gerizekalılık olarak bakıyorum ben böyle gruplara, yetenekli ve harika şarkılar yapıyorsun tabiiki death ya da başka bir gruptan ilham alabilirsin, çok da benzeyebilirsin ama benzemeye kendini adamak nedir abi. twisted prayer için “death gibi” demektense o “a waste of life” girişi yüzünden soğudum güzelim albümden, o giriş taklit ediyoruz ve edecez demek için orda.

    Ulan cannabis corpse bile taşşak muhabbeti ile başlayıp sonra taş gibi olarak devam etti kariyerine ve dinleyince mis gibi death metal dedirtiyor, cannibal corpse çakması dedirtmiyor.

    Yapmayın lan böyle şeyler.

  7. enemyofgod says:

    Olmuş.

  8. BK says:

    Çok kıl oluyorum bu tribute band’lere. Dissection’ın tribute band’i Thulcandra’ya da gıcıktım. Bir grubu kendine ilham kaynağı olarak seçebilirsin bu çok normaldir de onun yaptığının birebir aynısını yapmak beceriksizlik bence.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.