# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CRADLE OF FILTH yeni albüm kaydına başladı
29.05.2023

30 yıldır dur durak bilmiyorlar.

1994′te kurulan ve metal dünyasının en istikrarlı gruplarından biri olan CRADLE OF FILTH 2021′de çıkardığı “Existence is Futile“ın ardından bu yıl sonuna doğru ya da önümüzdeki sene başı çıkması beklenen yeni albümünün kayıtlarına başladı.

Grup davul kaydının tamamlandığını ve aynı hızla devam edeceklerini ifade etmiş. Gelişmeler geldikçe duyururuz.

  Yorum alanı

“CRADLE OF FILTH yeni albüm kaydına başladı” yazısına 5 yorum var

  1. Hem tekrardan yükseliş dönemine girmeleri hem de çalışkanlığın ve üretkenliğin dibime vurmaları nedeniyle son yıllarda Cradle of Filth’e saygısı artan tek ben değilimdir herhalde.

    TAAKE

    @Ahmet Saraçoğlu, kesinlikle abi,hammer of witches dan beri tüm albümlerini dinliyorum,inanılmaz şekilde geri döndüler,hatta hızımı alamadım eski albümlerini falan dinliyorum,bir zamanlar sağda solda eleştirdiğim grubu şimdi yok abi Dusk and Her Embrace en iyisi V Empire or Dark Faerytales in Phallustein ile birlikte,ne Cruelty and the Beast i ya,adamı deli etmeyin diye huzursuzluk çıkartırken bululuyorum kendimi,gerçekten helal olsun

    Ugur

    @Ahmet Saraçoğlu, Midian’ı aşırı severim ve gruba çokca haksızlık edildiğini düşünüyordum ama özellikle Hammer of the Witches’dan beridir de farklı hayranlıkla takipteyim.Böyle devam etsinler canımı yesinler.

  2. emre says:

    Değilsiniz, Existence is Futile o kadar iyiydi ki yıllardır iplemediğim grubu ciddi ciddi takip etmeye başladım.

  3. auðn says:

    dani abim bu sıralar çok calisiryor ve de güzel şarkılar ortaya koyuyor birbirinin neredeyse aynısı piyasa şarkıları yerine albümün tamamını dinlenilebilir guzellikte şarkılar yapmis satan razi olsun

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.